Ksa dnem Askerlik...

burcucuumm hosgeldinnn
özledik seni :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan şafak 71 tekirdağ merkez kaydirigubbakcemile5 az kaldı oleyy özledin kocişimi yaa mafoldumben

acıların çocuğu
kaydirigubbakcemile3kodes nasıldı kardeşim :gitme:
hühüüü senağlama
:roflol::roflol:
çok soğuktu anneeecim:1ninca:

kaydirigubbakcemile
sen bizim yazdıklarımızı mı okuyodun
gizli gizli lmaz:
evet dedilya misafir olan burcu diyee
okudum heeepsini heepsini ohhh canımada değsünnhihoyyyt

burcucuumm hosgeldinnn
özledik seni :)
bende ösledim canıım
badire atlattın okudum ama yazamadım:1ninca:
geçmiş olsun tatlımkaydirigubbakcemile3

selam herkese
BUrcu gözün aydın canım =)
Şafak 79 - KİLİS turkbayragi
saol canım beniim allah düşürmesin bidaha yavkaydirigubbakcemile3

excell im açılmıyo napıcam pöfff:gitme:
iyice mızmız oldum
onunla konuştum daha gıcık bişey oldum -tatlicadiarzu-çok özledim ama nerdeyse gidicem yanına şimdi

bir de soruyor ya offf:mymeka: zaten nişanlımı çook özledim hıncımı senden çıkarırım haaaklava: kaydirigubbakcemile3
Bir şans daha vereceksin elbette ona.
hıı okadar kolaydı demiii
o kadınlar gözümün önünde fingirdiyo hala sanki kımıl kımıl ıyyyk
ama yemin ediyo eşşek:gitme:
hem ne kızıyon be delüü:mymeka:

hıı okadar kolaydı demiii
o kadınlar gözümün önünde fingirdiyo hala sanki kımıl kımıl ıyyyk
ama yemin ediyo eşşek:gitme:
hem ne kızıyon be delüü:mymeka:
sana bunları unutturacak kadar ii davranırsa hafızandan silinmese de onlar zamanla etkisini kaybeder.

Kızlar bişey sorcam size. bayramda gölcüke gidicem ben,nişanlımın yanına. sizce bileti şimdi almam gerekir mi? yoksa istanbula giden otobüslerde yoğunluk az mı olur?

Son düzenleme:
istanbula burdan çok otobüs oluyo, ben bayram haftası bilet bulmustum canm ama ordan bulabılırmısın bılmıyorumki
bence al, uzak mesafe çümkü kalmaz belki. zamanı uymazsa açık bilet yaptırırsın sonradan

firmaya gidip açık bilet istiyorum dicem yani öyle mi canım?
Ayy çok heyecanlıyım ya. İki gün izin verebilirlermiş ama kesin değil dedi =( İki gün olursa orda ya öğretmen evinde ya da otelde kalacağım. İki gün olmazsa onu görücem ve o akşam tekrar otobüse binip döneceğim :çok üzgünüm:

hayır canım, belirlediğin saatte alırsın biletini, baktın uymadı son güne kadar değiştirebilirsin tarihi yada açık bilete dönüştürürsün. sen normal bişekilde al biletini bence

bugün 3 kere aradı..çok işi varmışta iştimalara bile zaman bulamıyomusta ondan arayamamış bıdı bıdı
kargo saolsun=)

Hatunlar siz sohbeti ediyonuz ben bakinca anca uzaktan uzaktan okuyorum kumse olmuyo bu saatte :))

Burcum mapustan cikmisin hadi gozun aydin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…