Ksa dnem Askerlik...

kaydirigubbakcemile3
bende abur cuburu keseyim en iyisi :çok üzgünüm:
acıların çocuğu dirim :gitme:

kaydirigubbakcemile3
bende abur cuburu keseyim en iyisi :çok üzgünüm:
acıların çocuğu dirim :gitme:
ben bugün tatlı yemedim meslea, işte önüme koca bi tabak geldi ama geri çevirdim inanamadım kendimee:1shok: kilo aldım zaten istediğim kadar, fazlası yag yapar hihi ales geçince koşucam bende

evet canım aralık sonu tutusurum ben
bide aramız limoni, dahada hırs yaptım görünce tüh ne kaçırmışım desn hehehedelikafadulden

saqol cnm bnm insallah ii olurlar........bende saclarımı kestirdim ....sıra renqinde röflem yarıda koaferim platinli röfle yapalım dedi...
bende birazda durayım dedim nolur bilmiyom annemd cikolata renqi ile boya diyor bir kac kişi röfle diyor kimi cikolata diyor coqunlukla suan sacrebnqi cok qüzeşl bozma diyorlar (8 CADIARZU:1no2:
bir daha zaman qecsinde renki tam kara veririm baklaım artık allahtan cok sükür saclarımda hiç beyaz yok .... bende kücük yiqenm var 2 yas küçük onun cok beyazı var nasıl oluyorsa kiminin erken beyaz oluyor((

eşleri hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Askeriye de ameliyat olmasınlar ama. ılgi gerçekten çok az olur. Zaten az kaldı mümkünse geldiklerinde ameliyat olsunlar. Evlerinde rahat ederler hem.

Ben de saçımı boyatmak istiyorum ama renk seçemiyorum. Beyaz tenli de olduğum için açık renkler çok yakışmaz gibi geliyor. Bir kere koyu kestaneye boyamıştım, siyaha yakın bir renkti ve gözlerim de renkli olunca çok yakıştı. Ama bu sefer beni daha olgun gösterecek bir renk istiyorum.

Nişanlımla bugün hiç konuşamadım canım sıkkın o yüzden. okuldayken telefonumun şarjı bitti. aramış ama ulaşamadı tabi bana =(

cok tskler cnmmm
ozman saclarına röfle yaptır
cok qüzel olur bence olqun renk te

Hepınıze cok tesekkurler arkadslar, ılgınızden dolayı...
Dr a gorunmus zaten doktor sevketmek ıstemıs van a ama esım az kaldı bıtene kadar dayanırım demıs.. zaten cok sukur agrı seklınde yok sadece fızıksel olarak farketmıs ama amelıyatta gerekebılır demıs muayene eden dr.. bakalım sıvıle cıkar cıkmaz baktırıcak zaten bu ktm cılesını cekmemek ıcın ıstemedı en cok ta gunde uzayacak hıc gerek yk dıyor..

Deryacım ya en zoru da yanında olamamak ck haklısın Allah tez zamanda sıfa versın ınsallah ıyılesır bır an once canım ya

Bende sacımı boyatacagım canım ama esımle gıtmeden once anlasmıtık o gelınce yaptırıcam...
zaten burda aradıgım gıbı bır kuafor bulamam sanırım.. bırde saclarım uzadı baya... esım kısa sacı daha cok sevıyor anı omuz boyu en azından... aklımda cok sahane seyler var ama tabıkı kafam tek takılan sey yakısıp yakısmama meselesı yaa.... sız gormustunuz aslında benı resım fılan koysam fıkır verın nolur ya valla zaten oncesınden bır kac acık renk denemem oldu husranla sonuclandı kuaforle ıletısımı kuramadık artık demekkı anlayamıyorum ustelık elımde resımlerımle gıtmıstım her seferınde.. bı kerede evde denedık kuzenle onu hıc saymıyorum komedı :)) bu yuzden saclar yıprandı baya dayanıklılardı cok sukur yoksa kel bıle kalabılırdım hanı :bbo: toparlandı kendıne geldı bıraz uzadı da zaten baya... bı fıkır verın madem resım koyam da ?

cok tskler cnmmm
ozman saclarına röfle yaptır
cok qüzel olur bence olqun renk te
canım ben röfle ile balyajı hala ayırt edemiyorum ki :kedi: röfle sadece sarı renkte oluyor değil mi? balyaj da ise her rengi kullanabiliyorsun.
eğer böyleyse ben beyaz tenliyim ya çok açık sarı yakışmaz bizee =((

charm canım pek de anlamıyorum ama diğer kızlara da haber verelim de herkes tolansın bir bakalım. ben de eklerim resmimi =) renk seçeriz artık birbirimize

ewet c nm ben yeni kestiridim saclarımın modalini qösterceim herkes burda demi kesim hallettim de burda olun kızlar

aa azönce olmustuuu
mesaj yazınca gitti kk cıldırdıkafamçokkarıştı melek sordu yapalım dedıkte canım, 18 ocaga kadar cızelge yapalım dedık yaptım ama bı gözüküyo bı gözükmüyo anlamadım

bence güzzel olmuş ama sola doğru ayırıyorsun galiba saçını. ayırdığın kesimde de kat biraz daha kısa olsa nasıl olurdu ki acaba? ama bence kesim yakışmış. fönlü daha havalı durur bu kesim
vereliniortak

yy yeni farkettim benim çizelgeme ne olmuş. yook :mymeka: off ya sinir ediyor ebni bu site artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…