- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.081
kaydirigubbakcemile3biran panik olduydumsositososito
pazarları yürümeye başlıcam ben canım son günlerde de asıl tadilata başlarız saç baş kaş göz:smiley-cool:
buarada benm asker çiroza dönmüş kıyamam mafoldumben off yine özledim
ben bugün tatlı yemedim meslea, işte önüme koca bi tabak geldi ama geri çevirdim inanamadım kendimee:1shok: kilo aldım zaten istediğim kadar, fazlası yag yapar hihi ales geçince koşucam bendekaydirigubbakcemile3
bende abur cuburu keseyim en iyisi :çok üzgünüm:
acıların çocuğu dirim :gitme:
evet canım aralık sonu tutusurum benbiran panik olduydumsositososito
pazarları yürümeye başlıcam ben canım son günlerde de asıl tadilata başlarız saç baş kaş göz:smiley-cool:
buarada benm asker çiroza dönmüş kıyamam mafoldumben off yine özledim
kızlaaar nasılsınız
charm,daisybaby çok geçmiş olsun eşleriniz biran önce iyileşirler inşallah acil şifalar
burcu özür falan da dilemiş az vur kaç yaparsın tabi hakkındır=)ama sevindim yani kıymetini mutlka anlamıştır nişanlınzemuszemus
buarada denetimler iştimalar falan çok yoğunluk vardı bizde de hatta bırakın onun aramasını ben arayınca bile 2 dk konuşup kapatmak zorunda kalıyoduk kaç gündür.nihayet bittikaydirigubbakcemile2benmkinin virüslü gripten haberi bile yok=)sakın aşı olma dedim:1ninca:
saçım hala aynı renkte benm de sözde değişiklik yapıcaktım yalan oldu:dilcikar:
şafak 71 azaliyo:içelim:
cok tskler cnmmmeşleri hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Askeriye de ameliyat olmasınlar ama. İlgi gerçekten çok az olur. Zaten az kaldı mümkünse geldiklerinde ameliyat olsunlar. Evlerinde rahat ederler hem.
Ben de saçımı boyatmak istiyorum ama renk seçemiyorum. Beyaz tenli de olduğum için açık renkler çok yakışmaz gibi geliyor. Bir kere koyu kestaneye boyamıştım, siyaha yakın bir renkti ve gözlerim de renkli olunca çok yakıştı. Ama bu sefer beni daha olgun gösterecek bir renk istiyorum.
Nişanlımla bugün hiç konuşamadım canım sıkkın o yüzden. okuldayken telefonumun şarjı bitti. aramış ama ulaşamadı tabi bana =(
kızlaaar nasılsınız
charm,daisybaby çok geçmiş olsun eşleriniz biran önce iyileşirler inşallah acil şifalar
burcu özür falan da dilemiş az vur kaç yaparsın tabi hakkındır=)ama sevindim yani kıymetini mutlka anlamıştır nişanlınzemuszemus
buarada denetimler iştimalar falan çok yoğunluk vardı bizde de hatta bırakın onun aramasını ben arayınca bile 2 dk konuşup kapatmak zorunda kalıyoduk kaç gündür.nihayet bittikaydirigubbakcemile2benmkinin virüslü gripten haberi bile yok=)sakın aşı olma dedim:1ninca:
saçım hala aynı renkte benm de sözde değişiklik yapıcaktım yalan oldu:dilcikar:
şafak 71 azaliyo:içelim:
geçmiş olsun canım nie gitmiyoki hastaneye benim eşimde çok rahatsız ama ktm kötü olduğu için karar veremio bide ameliyatlık durumu oolabilir ama sordurmu nasıl die içlerinde eldiven neşter unutulanlar olmuş gelincede sigrtası olmıcak napçağımızı şaşırdık mafoldumben
çok konuşma kızklava: keyifmi yapıo sanki orda
benim kocamda bugünlerde aramaları azalttı arama imkanı olmuo
tmm bu kadar ders ona yeter affet ama üstünede atlama hemn ha :roflol:
canım bayramda bilet bulmak çok zor
bizzat yaşadım
o tarafa giden çok firma var
ama sen işimi sağlama bağla
kesin gideceksen al
bir hafta önceden dolmuş oluyıor
canım çok geçmiş olsun
inşallah ilerlemez
bi doktora görünseydi
canım çok geçmiş olsun ya
eşlerimiz komple rahatsız oldu
benim eşimde aynı ama ilgi sıfır
doktor hiç ilgilenmiyormuş ne yazıkki
kızlar günaydın şafak 71 turkbayragi
kırıkkaleye selam olsun turkbayragi
bende daha koşmaya filan gidicem bide totom oturmaktan dümdüz olcak onu toparlamam lazım hihi, saçımıda boyatcam hüü
teşekkür ederim canımm benimmkaydirigubbakcemile3
:dilcikar:
azıcık daha süründürcem öyle affetcem, busabah aradı allah allah dedim hangi dağda kurt öldü=) vur kaç yapıcam bendekaydirigubbakcemile3
cnm sanada cok qecmiş olsun .... insalalh saqsalim dönerler cnm yaa...
esimin bel fıtıqı var onu dert etmiyoruz dr. ona da ameliyat dedi .... benm ve esim dert ettiqi nokta kolalrı ve eli... halen aqrıyor dayanamıyorum diyor... hastaneydiii... ameliyat olcaktı dr. demişki ameliyatın riskli demiş olunca daha kötü olabilir....
simdi birliqe döndü ordnda ankaray yada tekrar istanbula qönderirler bilmiyorum ama tedavi olması qerkiyormus ......
offf ya yanında deqiliz aklımızda onlarda ne kötü oluyor....
bu arada zayıflaamda ne alemdesin ben aynı kilodayım halen 70 kaldım metabolizma yavasldı .... artı bende deqişiklk yapmaya devammmmm :))) ewet herseyin bası
saqlık vereliniortak
damardan ameliyat olacaktıı .... damardan olması riskli ameliyaatmiş cnm birkac qündür birlikte önce 1 ay dır hastanwe tedavi qördü .....sanrım yine qörecek tedavi ama ameliyet nolcak kafamaız karısıt spor yaptıracaklarını sanmıyorum qöresemdim 2 qündürde önce herqün qörüsyordm((( birazda daaha tedavi qörüp olmazsa riskli olsada ameliyast olcak artık (( allahım sen yardımet herkse esimede ((
eşleri hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Askeriye de ameliyat olmasınlar ama. İlgi gerçekten çok az olur. Zaten az kaldı mümkünse geldiklerinde ameliyat olsunlar. Evlerinde rahat ederler hem.
Ben de saçımı boyatmak istiyorum ama renk seçemiyorum. Beyaz tenli de olduğum için açık renkler çok yakışmaz gibi geliyor. Bir kere koyu kestaneye boyamıştım, siyaha yakın bir renkti ve gözlerim de renkli olunca çok yakıştı. Ama bu sefer beni daha olgun gösterecek bir renk istiyorum.
Nişanlımla bugün hiç konuşamadım canım sıkkın o yüzden. okuldayken telefonumun şarjı bitti. aramış ama ulaşamadı tabi bana =(
canım ben röfle ile balyajı hala ayırt edemiyorum ki :kedi: röfle sadece sarı renkte oluyor değil mi? balyaj da ise her rengi kullanabiliyorsun.cok tskler cnmmm
ozman saclarına röfle yaptır
cok qüzel olur bence olqun renk te
canım ben röfle ile balyajı hala ayırt edemiyorum ki :kedi: röfle sadece sarı renkte oluyor değil mi? balyaj da ise her rengi kullanabiliyorsun.
eğer böyleyse ben beyaz tenliyim ya çok açık sarı yakışmaz bizee =((
charm canım pek de anlamıyorum ama diğer kızlara da haber verelim de herkes tolansın bir bakalım. ben de eklerim resmimi =) renk seçeriz artık birbirimize
burucya haber verdim dur charmı da çağırayım diğer arkadaşlar burda yoklar.
tmm cnm simdi ekliyom ben alıntı olmasın da ok kızlar
geldiiim çizelge yapmaya çalısıyodum hehe=))
aa azönce olmustuuu
mesaj yazınca gitti kk cıldırdıkafamçokkarıştı melek sordu yapalım dedıkte canım, 18 ocaga kadar cızelge yapalım dedık yaptım ama bı gözüküyo bı gözükmüyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?