- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.641
Cnım nerden aldın kutuyu
nasıl hazırladın anlatsana
canım kk da sorun var nerdeyse 1 haftadır kimse giremiyoki ben mesaj yazana kadar sinir küpü oluyorum!!kızlar 1 hafta giremedim internete ama kimse beni merak etmemiş mafoldumben
canım kk da sorun var nerdeyse 1 haftadır kimse giremiyoki ben mesaj yazana kadar sinir küpü oluyorum!!
kim var kim yok bakamıyorumki siteye, ondan yoksa tabiki özledim kimse de yok zaten artıkmafoldumben
gercektenmidelikafadulden ben lisede oynardım canım ünvde oynayan kimseyi bulamadım kimse bilmiyodu bile:mymeka:bu arada burcucum bi sayfada FRP oynadigini okudum. unv. bende oynuyordum :) ve ejdarha mizragindaki raistline asiktim. odamda bile posteri vardi :)
gercektenmidelikafadulden ben lisede oynardım canım ünvde oynayan kimseyi bulamadım kimse bilmiyodu bile:mymeka:
vay be çok sevindim kız benim kafadansın demek=))server bulsam wow da oynarım şimdi ama işten güçten vakit kalmıyo, sende masabaşı mı oynuyodun yoksa pc mi? ejderha mızrağı serisi çok iyi ama ben ruh dövenindeyim daha 2. nesile geçemedim
kutuna bayıdım canım ne kadara aldın pastaneden? çok tatlı olmus valla ya heveslendim kesin bende yapıcam=)))
kutuyu kızılaydaki serdali pastanesinden aldım.
dost kitapevindende kalpli kart aldım.
ankamalldeki migrostan kalpli kutulu cikolata aldım.
kalpli kurabiyeler yaptım. tek tek jelatinledim
kırmızı jelibonlar attım içine zemuszemus
resimini albüme ekleyim a.s.
canım çok güzel olmuş yadirimcim gordun mu kutuyu
canım zerdali pastanesi
metronun içinde ykm çıkışındaki yer değilmiydi?
evet alayım diyorum bende
hadi canıım=) bi arkadaş daha var frp oynayan ya bigün oyansakmı ama masabaşı netten olmuyoki aynı tadı vermıyo...12tl canım. diğer malzemelerle baya masraflı oldu. umarım bayatlamadan eline ulsır kaydirigubbakcemile3
bu arada burcucum ben elf lisanınıda ögrenmiştim. alfabesinin kendi alfabemizde hangi harflere denk geldiğini ögrenmiştim. kesik uclu kalemle yazıyordum zemuszemus
evet canım orası.
canım benim bilgim yok malesef
hiç göndermedim
hiç mektupta almadım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
acıların çocuğu dirim senağlamasenağlama
kızlar benim mailim pdf dosyasını açmıyor
yanlışlıkla bişey mi sildim acaba
bilen var mı????
napabilirim??
ağırlığa göre canım. butterfly ın yaptığı gibi bir kutu fazla pahalı tutmaz. ablam bana ptt ile makyaj malzemesi göndermişti, 3tl ödemişti sadece.canım peki netle gönderdin ptt mi?
ya bide kargolarda 2 türlü ödeme yapılıyo bi kutu büyüklüğüne göre bide ağırlıgına göre; ptt de nasıl ödeme şekli bilen varmı? aras kargo beni kazıklamıstıklava:
bide direk bilgisayara kaydet gibi bişey çıkmıyor
açmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?