Ksa dnem Askerlik...

Cnım nerden aldın kutuyu
nasıl hazırladın anlatsana

kutuyu kızılaydaki serdali pastanesinden aldım.
dost kitapevindende kalpli kart aldım.
ankamalldeki migrostan kalpli kutulu cikolata aldım.
kalpli kurabiyeler yaptım. tek tek jelatinledim
kırmızı jelibonlar attım içine zemuszemus

resimini albüme ekleyim a.s.

canım kk da sorun var nerdeyse 1 haftadır kimse giremiyoki ben mesaj yazana kadar sinir küpü oluyorum!!
kim var kim yok bakamıyorumki siteye, ondan yoksa tabiki özledim kimse de yok zaten artıkmafoldumben

bu arada burcucum bi sayfada FRP oynadigini okudum. unv. bende oynuyordum :) ve ejdarha mizragindaki raistline asiktim. odamda bile posteri vardi :)

bu arada burcucum bi sayfada FRP oynadigini okudum. unv. bende oynuyordum :) ve ejdarha mizragindaki raistline asiktim. odamda bile posteri vardi :)
gercektenmidelikafadulden ben lisede oynardım canım ünvde oynayan kimseyi bulamadım kimse bilmiyodu bile:mymeka:
vay be çok sevindim kız benim kafadansın demek=))server bulsam wow da oynarım şimdi ama işten güçten vakit kalmıyo, sende masabaşı mı oynuyodun yoksa pc mi? ejderha mızrağı serisi çok iyi ama ben ruh dövenindeyim daha 2. nesile geçemedim

masabası oynadım canım. Pcde hiç oynamadım. zarlarım hala duruyor. ben bütün seriyi okudum bitirdim :) oyunlarda genelde büyücü olurdum :)

kutuna bayıdım canım ne kadara aldın pastaneden? çok tatlı olmus valla ya heveslendim kesin bende yapıcam=)))

12tl canım. diğer malzemelerle baya masraflı oldu. umarım bayatlamadan eline ulsır kaydirigubbakcemile3

bu arada burcucum ben elf lisanınıda ögrenmiştim. alfabesinin kendi alfabemizde hangi harflere denk geldiğini ögrenmiştim. kesik uclu kalemle yazıyordum zemuszemus

dirimcim gordun mu kutuyu
canım çok güzel olmuş ya
ellerine sağlık canım a.s.

canım zerdali pastanesi
metronun içinde ykm çıkışındaki yer değilmiydi?
evet alayım diyorum bende

hadi canıım=) bi arkadaş daha var frp oynayan ya bigün oyansakmı ama masabaşı netten olmuyoki aynı tadı vermıyo...
bende dungeonmasterlık yapmıstım bikaç kez wampire oynatmıstım hatta=)sonunda herkes ölmekten şikayetçi ama iyi yönetirdim ah eski günler=))

canım benim bilgim yok malesef
hiç göndermedim
hiç mektupta almadım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
acıların çocuğu dirim senağlamasenağlama

kızlar benim mailim pdf dosyasını açmıyor
yanlışlıkla bişey mi sildim acaba
bilen var mı????
napabilirim??

Son düzenleme:

canım açmıyor derken nasıl açmıyor? bilgisayarına indirip mi açmayı deniyorsun?
Eğer o şekilde deniyorsan adobe reader yüklümü bilgisayarında kontrol edebilirsin. Program silinmiş olabilir.

canım denetim masasını kontrol ediyorum adobe reader yüklü görünüyor
ama mailime gönderilen pdf dosyasını açarken şu hata oluşuyor

adobe reader XXXX dosyasını açamadı
çünki desteklenmeyen türde bir dosya yada bozulmuş(örneğin e-posta eki olarak gönderilmiş
ve kodu doğru şekilde çözülmemiş)
şeklinde hata veriyor???

ağırlığa göre canım. butterfly ın yaptığı gibi bir kutu fazla pahalı tutmaz. ablam bana ptt ile makyaj malzemesi göndermişti, 3tl ödemişti sadece.

:asigim: Çok hastalandım dün. Nişanlım cmt mektup göndermiş bana ama bu sefer süpriz olsun diye söylememiş, dün hasta olduğumu duyunca moralim düzelsin diye sana mektup göndermiştim bugün veya yarın elinde olur hadi iileş biran önce dedi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…