Ksa dnem Askerlik...

diziler toplum ahlakını da bozuyor
bende buna kızıyorum
seyredilmesinide doğru bulmuyorum açıkçası
kimin eli kimin cebinde....
dizilerin toplum üzerinde cidden büyük bir etkisi var.
örneğin öğrencilerimden geçen sene sıkça duyduğum şey şuydu: Kavak yelleri dizisinde tıpta okuyan bir kız var. dizide erkek arkadaşıyla aynı yatakta yatmış, bara gidip arkadaşlarıyla eğlenmiş. eee ozaman biz de erkek arkadaşımızla yatabiliriz. neden diyorum. eğer ki bu kızın yaptığı kötü bişey olsaydı türkiyedeki birçok kişi onu sevmezdi ama bütün bunları yapmasına rağmen herkes onu seviyor diyorlar.

evet ya aile içi ensest ilişkiler var ve bunlar sanki iyi bir şey gibi lanse ediliyor. bakınız bihter hanımın acıları.. eminim bi çok insan izlerken bihtere üzülüyordur kaydirigubbakcemile3
Vardır bence de üzülen. Bihtere kızamam çünkü Aşk bu ne zaman kime aşık olacağınızı bazen siz seçemiyorsunuz kaderinizde varsa yaşarsınız gibi saçma sapan cümleler kuran insanlar çok çünkü.

o da iyiymiş :) bunun için aileler izlerken sürekli ayıplamalı ne güzel çözüm buldum ama :)

ya kavak yelleri bir facia zaten kim kimin sevgilisi belli deil herkes sırayla birbiriyle sevgili oldu galiba kaydirigubbakcemile3

yaprak dökümüde aynı. yapılmayan entrika dalavere kalmamıs. Annem hala ısrarla seyrediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydıınopuyorumnanaktan
karışığım bugün,dün birisiyle atışmış soğuk konuştu ben de bugün soğudum:çok üzgünüm:bi süre telde konuşmayalım diycem galiba,sinirliyim
sesini duymadan da yapamam kilaelaelaelaelae
sıkıldıımmm 59

geçicidir dimi canımfisfisfis
bana telde soğuk konuşunca kendimi kaybediyorum sonra toparlamaya çalışıyo ama işte bende bi daha zor düzeliyorum bu huyumu hiç sevmiyorum.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…