- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.601
:jeyyar:oyoyoy sen benden önce gidicen zaten o belli oldu, artık tüyo verirsin =)) ayakkabının altına İLK BENİ YAAAZ=)))) nolur nolur nolur
hihoyyythihoyyythihoyyyt
ben mini etek alıyorum bu akşam nişanlım topuklarıma sıkıcak ama napıyım ona süsleniyorum valla çizmemle çok seksü olcam saçıma da boya :jeyyar::jeyyar:
ilk silinen de sen olursun kesin =))) İlk benim olacağını söylüyoruz ama seninki bu istekle gelirse soluğu nikah dairesinde alırsınız gibime geliyor kaydirigubbakcemile3oyoyoy sen benden önce gidicen zaten o belli oldu, artık tüyo verirsin =)) ayakkabının altına İLK BENİ YAAAZ=)))) nolur nolur nolur
hihoyyythihoyyythihoyyyt
ben mini etek alıyorum bu akşam nişanlım topuklarıma sıkıcak ama napıyım ona süsleniyorum valla çizmemle çok seksü olcam saçıma da boya :jeyyar::jeyyar:
eşim gelecek derse izni verirler canım.kızlar içime dert oldu ya
eşim bayramda izin alabilecek mi ???(((
bilet alsam belki izin alamayacak
bilet almasam belki yer bulamayacağım((
bayram nedeniyle şimdi nile dolmuş arıyorum
uzun rezervasyon yapamıyorlar((
inşallaaahkaydirigubbakcemile3ilk silinen de sen olursun kesin =))) İlk benim olacağını söylüyoruz ama seninki bu istekle gelirse soluğu nikah dairesinde alırsınız gibime geliyor kaydirigubbakcemile3
bot dedin etek dedin beni gaza getirdin valla =)) Cumartesi toplantı olmasaydı maraşa giderdim kesin ama veli toplantısı var :sinifsinif:
tuzla da alınıyor galıba canım erkek arkadasım alcak ama herkes alabılıyormu bılmıyorum.
inşallah kızlar :bbo:ilk silinen de sen olursun kesin =))) İlk benim olacağını söylüyoruz ama seninki bu istekle gelirse soluğu nikah dairesinde alırsınız gibime geliyor kaydirigubbakcemile3
bot dedin etek dedin beni gaza getirdin valla =)) Cumartesi toplantı olmasaydı maraşa giderdim kesin ama veli toplantısı var :sinifsinif:
eşim gelecek derse izni verirler canım.
İnşallah gidersin eşinin yanına
günaydıııınn=)
dirimcim bayramı eşinlemi geçirceksin inşallah çok güzel geçer doyarda gelirsin eşine tatlım
:kedi:
inşallah canım
ama eşim daha izin alamadı :kedi:
ben yinede bilet alim diyorum :kedi:
sen nasılsın?
ya bu arada çizmeni ve eteğini çok kıskandım dermişim :asigim:
ne kadara almıştın canımcığım
hadi bakalım canım ya çok şanslısınız özleminiz azalıyo biz hiç görüşemeyenler şafak bitince napcaz çok merak ediyorum çocugu daraltırım heralde ben dibinden ayrılmam kaydirigubbakcemile3saklıyorum o gelince giycem:kedi:püfff bir sürü yazı geldi akannehir
haha keşke agzının üstüne bitane yapışırsaydınkızlar bugün o kızı gördüm akannehir
Beni görür görmez yüzünde aptal bir gülümsemeyle mağazadan dışarı çıktı tam bana selam verecekti ki kafamı çevirdim başka tarafa :umursamaz:
yüzü ne renk olmuştur sizce kaydirigubbakcemile3
harbi şu kıza bende sinir oldumkızlar bugün o kızı gördüm akannehir
Beni görür görmez yüzünde aptal bir gülümsemeyle mağazadan dışarı çıktı tam bana selam verecekti ki kafamı çevirdim başka tarafa :umursamaz:
yüzü ne renk olmuştur sizce kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemilehadi bakalım canım ya çok şanslısınız özleminiz azalıyo biz hiç görüşemeyenler şafak bitince napcaz çok merak ediyorum çocugu daraltırım heralde ben dibinden ayrılmam kaydirigubbakcemile3saklıyorum o gelince giycem:kedi:
ne yazısı geldi canım bu arada?
akannehirhaha keşke agzının üstüne bitane yapışırsaydın
suratı böylemi oldu yoksaa=))))))
:roflol: olmuş mudur böyle acaba.haha keşke agzının üstüne bitane yapışırsaydın
suratı böylemi oldu yoksaa=))))))
harbi şu kıza bende sinir oldum
seni bildiği halde bide :umursamaz:
kaydirigubbakcemile
işle ilgili canım
akannehir
:roflol: olmuş mudur böyle acaba.
hiç sorma canım ya. geçmişte reddetmiş seni, şimdi de nişanlı ne hala laf dolaştırıyorsun ortalıkta.
İşte basitliğini ahlaksızlığını ortaya koydu kız :mymeka:
reziller ne olacak.hemcinslerimizden gördüğümüz zarar çok daha fazla zaten.Ama böyle davrananlara Allah versin hakettiğini diyorum.bazılarında böyle bir hastalık var canım. Ben hastalık diyorum ortalığı karıştırma kendini ortaya serme hastalığı. bir keresinde benim nişanlıma da bir kız biz çıktığımız halde unu bile bile "acaba beni düşünürmü sorarmısınız" demiş birisine ya adamın arkadaşı var görmüyomusun.lmaz: gel de boğma gel de sinir olma klava: . ne kadar rezillik.. bak aklıma geldi sinir oldum yine. :) en iyisi aklına getirmemek..
diziler toplum ahlakını da bozuyor
bende buna kızıyorum
seyredilmesinide doğru bulmuyorum açıkçası
kimin eli kimin cebinde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?