Ksa dnem Askerlik...

gözün aydın canım=)
sen modelleri koy bakarız, bende biara örmeye kalkışmıştım ama 2-3 ilmekte kaldı hihi=)))

Bunu Çok beğendim özellikle püskülleri güzel yapmışlar değilmi. Normalde pek güzel durmuyor elde yapılan atkılarda püsküller ama bu şekilde yaparsam güzel olur.Rengi de deseni de güzel.Elim yatkındır örgüye severim de ama bu modeli öğrenmem gerek önce kaydirigubbakcemile3 Yarın çalışmalara başlayayım. Sizce nasıl kızlar?

gözün aydın canım=)
sen modelleri koy bakarız, bende biara örmeye kalkışmıştım ama 2-3 ilmekte kaldı hihi=)))

sağol canım. Ben severim aslında örgüyü ama bugüne kadar başladığım hiçbir örgüyü bitirmedim.Sıkılınca bıraktım. Bunu bırakamam ama yoksa benimle bir ömür dalga geçer =))

çok güzel bi modelmiş.. bende baslamıstımda yarım kaldı ya begenmedım yaptıgımı o yuzden bıraktım =( oda sıyah beyaz ıstemıstı =) ben duz selanık örüyordum. hoş olmadı ama.. bu model cok guzelmiş öremem boylesini =) umarım senin ki güzel olur

evet canım gönderdim yarın eline ulasır umarım
Paketi eline alınca kim bilir nasıl mutlu olacaktır =)

Canım bunun ipi kadife gibiymiş. Annem yapamazsın bunu zor dedi. Bir deneyeceğim. Olursa olur artık. Olmazsa da canım sağolsun =))

yusumcum keske aldigindaki surat ifadesini gorebilseydim.
burcuu bende aksam bi kac defa oynadim ama gozum yorulmus galiba gecemedim kendi rekorumu.
sen beni gecersen biraz daha hirsli oynarim oyle daha zevkli.
kizlar sizde oynayinnnnn rakip cok olunca daha guzel olur

ay canım bayıldım kutuna yaa ellerine sağlık.. bende fena kalbini kırdım bugün.. buna benzer bi güzellik yapsam hiç fena olmaz sanırım =(

canım 124 yaptım geç bakalım=)
ya nekadar çok oynarsan okadar dikkatini veriyosun 400 yapmakta zor degıl yani 1 gün adam akıllı oynarsan yaparsın bunu ben arada etrafa laf yetiştiriyorum bukdar oluyo..
kolaymıs be baska oyun bulalım:roflol:

edit: 140.9 yaptım canım hadi geç beni=)

Son düzenleme:
56 - Siirtt ............ kaydirigubbakcemile2

Azalıyor yahuuu dımı kızlar... 1 ayy 26 gun demeek :))
Ozledım sızı adam akıllı bakamıyorum ne zamandırr.... Şeniz

Bu arada esıme dun ulasmıs kargom, cok fena sevınmıs ya uzaydan gelmıs gıbı hıssettım dıyo ıhtıyacı olan herseyı yollamısım bende buna sevındım :)
bıde gonderme dıyodu işte zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…