- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.701
gözün aydın canım=)mektubum geldiiiiii :asigim:
Mektupta soyadım yerine kendi soyadını yamış nişanlım :asigim:
hergün bir mektup yazmış 9unda başlamış 13ünde bitirmiş mektubu ve göndermiş bana =))
Benden atkı örmemi istemiş. nasıl bişey yapsam acaba.
Netten bulup sizinle paylaşırım fikir verirseniz çook sevinirm. Siyah beyaz olsun demiş =))
gözün aydın canım=)
sen modelleri koy bakarız, bende biara örmeye kalkışmıştım ama 2-3 ilmekte kaldı hihi=)))
bu çok güzel canım becerebilirsen bravo=)) ben begendım rengıde hos
ya sen daha oynuyomusun yaaa
bende oynuycam durkaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım.ben geldimmmm. burcucum ne yaptın gectin mi beni :)
yusumcum gözün aydın canım.
evet canım gönderdim yarın eline ulasır umarım
nasıl bı kutu yolladıgınız cok merak ettim. resım ekledım demıssınız ama bulamadım ya..
Paketi eline alınca kim bilir nasıl mutlu olacaktır =)evet canım gönderdim yarın eline ulasır umarım
Canım bunun ipi kadife gibiymiş. Annem yapamazsın bunu zor dedi. Bir deneyeceğim. Olursa olur artık. Olmazsa da canım sağolsun =))çok güzel bi modelmiş.. bende baslamıstımda yarım kaldı ya begenmedım yaptıgımı o yuzden bıraktım =( oda sıyah beyaz ıstemıstı =) ben duz selanık örüyordum. hoş olmadı ama.. bu model cok guzelmiş öremem boylesini =) umarım senin ki güzel olur
oyunlar bolumunde znax diye bir oyunne bu oynadığınız oyun ??
ay canım bayıldım kutuna yaa ellerine sağlık.. bende fena kalbini kırdım bugün.. buna benzer bi güzellik yapsam hiç fena olmaz sanırım =(
yusumcum keske aldigindaki surat ifadesini gorebilseydim.
burcuu bende aksam bi kac defa oynadim ama gozum yorulmus galiba gecemedim kendi rekorumu.
sen beni gecersen biraz daha hirsli oynarim oyle daha zevkli.
kizlar sizde oynayinnnnn rakip cok olunca daha guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?