- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.721
56 - Siirtt ............ kaydirigubbakcemile2
Azalıyor yahuuu dımı kızlar... 1 ayy 26 gun demeek :))
Ozledım sızı adam akıllı bakamıyorum ne zamandırr.... Şeniz
Bu arada esıme dun ulasmıs kargom, cok fena sevınmıs ya uzaydan gelmıs gıbı hıssettım dıyo ıhtıyacı olan herseyı yollamısım bende buna sevındım :)
bıde gonderme dıyodu işte zemuszemus
Oğlunun şortunu da göndermiştin yanlış hatırlamıyorsam. Onu görünce ne yapmış merak ettim =))56 - Siirtt ............ kaydirigubbakcemile2
Azalıyor yahuuu dımı kızlar... 1 ayy 26 gun demeek :))
Ozledım sızı adam akıllı bakamıyorum ne zamandırr.... Şeniz
Bu arada esıme dun ulasmıs kargom, cok fena sevınmıs ya uzaydan gelmıs gıbı hıssettım dıyo ıhtıyacı olan herseyı yollamısım bende buna sevındım :)
bıde gonderme dıyodu işte zemuszemus
Sinir olduğunu belli etme sakın içlerine batıyor. Benimki mektupta bile yazmış kaydirigubbakcemile3 İki gün çarşı izni vermişlerdi, töreni ii şekilde idare ettikleri için.Bana anlattı bunu ve ben nedense ağlamıştım iki gün çarşı iznini duyunca. Neden benim mutluluğuma ortak olmadın çok üzüldüm diye yazmış :1hug:evet canım ciddi ciddi azaldı valla.:içelim:
sende özlettin kendini nerelerdeydin:hulya:
nasıl sevinmiştir kutuyu açınca eşin.istemem yan cebime koy yapıyolar bazen öyle vallakaydirigubbakcemile5
haftaya 40 lara düşücez kızlaar:hooray:
benmkide bugün gezip tozuyo bakalım ark.laryla sinir oldum ama hadi neyse kırk yılınbaşı mutlu gördüm bozmiyimşakkıdı
Sen ilk kolini gönderdin sıra onda değil mi =)bende çok özledim seniiikaydirigubbakcemile3
benimki bana mektup yollamazsa koli göndermemeye karar verdim:dilcikar:
insan bi kağıda bişeyler karalayamazmı ya
Oğlunun şortunu da göndermiştin yanlış hatırlamıyorsam. Onu görünce ne yapmış merak ettim =))
bende=)nasıl duygulanmıştır..
Sinir olduğunu belli etme sakın içlerine batıyor. Benimki mektupta bile yazmış kaydirigubbakcemile3 İki gün çarşı izni vermişlerdi, töreni ii şekilde idare ettikleri için.Bana anlattı bunu ve ben nedense ağlamıştım iki gün çarşı iznini duyunca. Neden benim mutluluğuma ortak olmadın çok üzüldüm diye yazmış :1hug:
biraz belli ettim ama pek anlamadıkaydirigubbakcemile3anlasa çok kızar bu kadarcık bile mutluluğunu kıskanmama bozulurdu benmki de.mektuba bile yazdığına göre baya içerlemiş canım nişanlın.bende nereye gitceksiniz diye sorup duruyorum lafın arasında iki,de bir:roflol:sanki gidecekleri yerleri söylese anlıcam.-tatlicadiarzu-neyseki dörtte girecek şubeye
haklısın canıma.sbende çok özledim seniiikaydirigubbakcemile3
benimki bana mektup yollamazsa koli göndermemeye karar verdim:dilcikar:
insan bi kağıda bişeyler karalayamazmı ya
zaman geçiyor kızlar bugün iyice anladım.
80 lerdeyken nefes filminin fragmanı dönüyodu tv de ve ben ağladımsırf fragmana ya
evet ya azalıyor cidden. Azönce görümcem aradı akannehir 2 aydan az kaldı deyince o bile şaşırdı. Daha dün gitmiş gibi geliyor bana dedi.
zaten o da hasretlik zor geliyordur şimdi size diyor.bide size sorsaydı daha dün gibi mi diye
bana bazen sanki o hep askermiş gibi geliyor =)
Oğlunun şortunu da göndermiştin yanlış hatırlamıyorsam. Onu görünce ne yapmış merak ettim =))
bende=)nasıl duygulanmıştır..
Sinir olduğunu belli etme sakın içlerine batıyor. Benimki mektupta bile yazmış kaydirigubbakcemile3 İki gün çarşı izni vermişlerdi, töreni ii şekilde idare ettikleri için.Bana anlattı bunu ve ben nedense ağlamıştım iki gün çarşı iznini duyunca. Neden benim mutluluğuma ortak olmadın çok üzüldüm diye yazmış :1hug:
biraz belli ettim ama pek anlamadıkaydirigubbakcemile3anlasa çok kızar bu kadarcık bile mutluluğunu kıskanmama bozulurdu benmki de.mektuba bile yazdığına göre baya içerlemiş canım nişanlın.bende nereye gitceksiniz diye sorup duruyorum lafın arasında iki,de bir:roflol:sanki gidecekleri yerleri söylese anlıcam.-tatlicadiarzu-neyseki dörtte girecek şubeye
ya bnde bitek kendimi böle kıskanç biliyodum kaydirigubbakcemile3
evet canım ihtiyacıı olan bikaç bişey yolladım bide okkalı bi mektup=)burcu sen yolladın mı daha once bırseyler?
uuuf ya benımde bırseyler yollamam lazım ama aklıma hıc bırsey gelmıyor :S
evet sıra onda ama tınlamıyo bile, göndermiycem bende!Sen ilk kolini gönderdin sıra onda değil mi =)
:dance: kızlar azönce sizin takvimlere dikkat ettim de içim kıpır kıpır oldu :teytey:
:asigim: bnde bakınca bi garip oluyom yaa artık biteceğine dair ümitvarım
kazasız belasız gelsinler inşaallah
İnşallah canım.:asigim: bnde bakınca bi garip oluyom yaa artık biteceğine dair ümitvarım
kazasız belasız gelsinler inşaallah
sositososito :sm_cool: Şeniz:dance:
Amaaan bazen gerçekten mutlu olduğum için neşeli oluyorum bazen de geliyorlar bana ondan neşeli oluyorum kaydirigubbakcemile3oOoOo herkesin neşesi yerinde bakıyorum=)))
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?