Ksa dnem Askerlik...

valla canım yaa... kargon var dıye cagırdıklarında ınsalah sendendır dıye gecırdım hep ıcımden dıyo goruyomusun.... gonderme dıye kızan adama bak işte kaydirigubbakcemile3
tabı ben o konuyu kapadım bıttı dıye dusunuyodu .... ıyı oldu o yuzdeenn :))

bende çok özledim seniiikaydirigubbakcemile3
benimki bana mektup yollamazsa koli göndermemeye karar verdim:dilcikar:
insan bi kağıda bişeyler karalayamazmı ya

hehhe kaydirigubbakcemile3 benımkının kagıdı kalmamıstı gunluk fılanda yazmaya bulamıyomus orda.. o yuzden kutuya bı dosya ıcınde a4 de koymustum bırde kalem...
aldıgında benı aradıgında konusuyoduk son kagıtlarını bana mektup yazmıs meger hıc kalmamıs hatta sıkıstırdım bazılarını karalamak zorunda kaldım yanlıs yazınca baska sayfam yoktu dıyoo oyyy yiriimm :gitme: kargacık burgacık yazınıı bıle ne cok ozlemısım yaaa :roflol: :asigim:

Oğlunun şortunu da göndermiştin yanlış hatırlamıyorsam. Onu görünce ne yapmış merak ettim =))

evet canım yaa oglanın mavı donunu gorunce bı hos olmus kokusunu ıcıme cektım dıyo gıyılmıs halıyle gonderdım ben zaten hakkaten sıpanın kokusu vardı kaydirigubbakcemile3
telefon actıgında leyla gıbıydıı zaten kaydirigubbakcemile3

ellerı ayakları parmakları cok fena olmus kurumus catlamıs fılan bende el, ayak, vucut kremlerı koymustum roll on, losyon, vsvs cok ıyı gelmıs valla.... bende sevındırık oldum o zaman ... zemuszemus

Son düzenleme:

yazık yaa:çok üzgünüm: cocugu olanlara daha da zordur allah hepsini sağsalım sevdiklerine kavustursun off efkarlandımsenağlama

ben bepanthene bide bebe pudrası koymustum onlar çok iyi gelmiş allah razı olsun diyokaydirigubbakcemile3
bide dudakları çok catlıyodu burda bile soğukta, nivea lipstick koydum:kedi: sürüyomus arada:roflol: keşke çileklisinden koysaydım zuhaha:roflol:

paket olayını ne iyi yapmıssınız. bizimki izine cıkınca marketten hepsini alıyormus. bende o yüzden hiç göndermedim. acaba yollasam mı ki? kendisi alabildiğinden alma gereyi duymadım

:roflol::roflol: süper olurduu...
ben lapidak el ve lapidak ayak kremi almstımi nıvea nın da vucut.. arkonun guzel bı losyonu vardı bırde adidasın cok sırın bı roll on u gordum ufak ... cok sevmıs valla gelsın ya ozledım pöff
a ben pudra koymadım bu arada nıyeyse aklıma gelmedı he ama Aslanın bı pudrası vardı gıderken goturmustu dogru ... :))

amın canım bu arada amııınn... (
paket olayını ne iyi yapmıssınız. bizimki izine cıkınca marketten hepsini alıyormus. bende o yüzden hiç göndermedim. acaba yollasam mı ki? kendisi alabildiğinden alma gereyi duymadım

bence kendı alabılıyorsa gondermene gerek yok canım ya esımın hıc carsı ımkanı yok malesef o yuzden gondermek cok ıyı oldu...

aa benimki bide traş losyonu istmişti kızlar çok traş olduklarından yüzü tahriş olmuş haşmetlimin bebek tenli sanki töbee

kızlar bu sızın gonderdıklerınız harıka örnekler oldu =)

sız bunları dırek askerlık subesıne gonderdınız demi?

sımdı el koymasınlar falan gonderceklerıme CADIARZU

ya bide eşofman olarak sadece askerıyenın verdıgını mı kullanabılıyorlar?

eger oyleyse -sadece bı kere kullanıp atıyor herseyını kendısı cok hamarattır yıkama konusunda- kaydirigubbakcemile3

bıraz fazla kırlırdr sımdı o kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…