- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.761
atınca yenisini veriyolarmı yaa :)
demek kısa donemlilerin geneli bu sekılde tembel oluyor =))
ayrıca Günaydıııın
gunaydinnnnn
bizimkisi corap ve amasirlarini hic yikamiyor kirlenince atiyormus. kaydirigubbakcemile3
niye bu kadar uzadı kı yaa neyle gondermiştin? içerde falan sorun olmus olmasın Allah korusunda
ay camasırları o sekılde al kullanda zararlı ama ben dıyorum hıc olmazsa bıraz suya tut çitile kurut oyle gıy yenı aldıklarını diye.
biz sınav haftası bi iki kez almıştık, mide malum yurtlarda su sık sık kesilir, değil çamaşır elimizi yıkamaya su bulamazdık=))niye bu kadar uzadı kı yaa neyle gondermiştin? içerde falan sorun olmus olmasın Allah korusunda
ay camasırları o sekılde al kullanda zararlı ama ben dıyorum hıc olmazsa bıraz suya tut çitile kurut oyle gıy yenı aldıklarını diye.
arastan iyidir 9 güne kalmaz gider=)))nerde öyle titiz erkek:sm_confused:
babam yollamıstı. ptt nin kargosuyla.
cumartesi elinde olur demişler. pazartesi oldu hala ses yok.
biz sınav haftası bi iki kez almıştık, mide malum yurtlarda su sık sık kesilir, değil çamaşır elimizi yıkamaya su bulamazdık=))
arastan iyidir 9 güne kalmaz gider=)))
yok allahtan bozulcak bişey yoktu ama kremler losyonlar filan kimyasal tepkimeye gircekti yanikaydirigubbakcemile39 gün mü kaydirigubbakcemile3 yiyecek göndermemiştin dimi canım
ben de artıkk gönderiyorum kargomuu sizlerden de fikir istiyorum... neler olabilir... sıkıntılarını anlatıp da üzmek istemiyor beni o yüzden neleri ihtiyacı var bilemiyorum.. sizin eşlerinizden bildiğiniz kadarıyla da neler koyabilirim... çorap flan dışardan alınanı giyebiliyorlar mı... atkı öreceğim hemen bir hafta içinde bitirmem lazımm bizimki denizci birliğinde siyah ördüğümde takabilir mii...
ben de artıkk gönderiyorum kargomuu sizlerden de fikir istiyorum... neler olabilir... sıkıntılarını anlatıp da üzmek istemiyor beni o yüzden neleri ihtiyacı var bilemiyorum.. sizin eşlerinizden bildiğiniz kadarıyla da neler koyabilirim... çorap flan dışardan alınanı giyebiliyorlar mı... atkı öreceğim hemen bir hafta içinde bitirmem lazımm bizimki denizci birliğinde siyah ördüğümde takabilir mii...
canım el kremi, bepanthene, traş losyonu, kolonyalı mendiler, dudak kremi, bebe pudrası, kolonya, duş jeli, deodorant koymustum.
bi iki bişey daha koymustum ama atırlayamadım ya?
hı bide not defteri ve kalem koymustum=) şeker abur cubur vardı bırazda..
a benım erkek arkadasımda denizci.. İstanbul tuzlada...senin ki nerde asker?
zaten o hanı beyazlı sıyahlı kıyafet varya onu gıymıyorlarmıs yesıllı kremlı kıyafet gıyıyorlar birde zaten ıcerde atkıya sanmıyorum ızın versınler montu bıle onlar verıyormus.. ben kazak alcam yaa bayramdan once yollıyayımda giysın cıktıgında dıyordum ama kargolarda gıtmıyormus kı dogru duzgun :S
ben bide krem falan koycam bı lıste yaptım bakalım=))
teşekkürler kızlar... not aldım... Ankara'da... ben de kazak almak istiyorum bir de hırka.. kuruyemiş flan koyayım diyorum.. ama böyle daha özel mutlu edecek ne olabilir CADIARZU
kızlar yardımınıza ihtiyacım var
pazar gününe otobüs firmalarından yer bulamadım
uçakla gideyim diyorum,ama
pazts,salı,çarşamba,perşmb,cuma meteoroloji genel mdrlüğünün sayfasında sisli görünüyor
pazarı göremiyorum
sis olursa uçak rötarlı mı gidiyor,nasıl oluyor
bilginiz var mı kızlar ya senağlama
canım adana-ankara
adanada problem yokta ankara 5 gün sisli görünüyor
çaresiz kaldım ya
bide saat 17 de,iptal olsa kalacak yerimde yokmafoldumben
ayy hiç bilmiyorum canım, ama bence sisliyse uçağa binme ya otobüs firmalarını sürekli ara mutlaka iptal eden oluyo hep bulursun bencecanım adana-ankara
adanada problem yokta ankara 5 gün sisli görünüyor
çaresiz kaldım ya
bide saat 17 de,iptal olsa kalacak yerimde yokmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?