Ksa dnem Askerlik...

niye bu kadar uzadı kı yaa neyle gondermiştin? içerde falan sorun olmus olmasın Allah korusunda

ay camasırları o sekılde al kullanda zararlı ama ben dıyorum hıc olmazsa bıraz suya tut çitile kurut oyle gıy yenı aldıklarını diye.

nerde öyle titiz erkek:sm_confused:

babam yollamıstı. ptt nin kargosuyla.
cumartesi elinde olur demişler. pazartesi oldu hala ses yok.

ben de artıkk gönderiyorum kargomuu sizlerden de fikir istiyorum... neler olabilir... sıkıntılarını anlatıp da üzmek istemiyor beni o yüzden neleri ihtiyacı var bilemiyorum.. sizin eşlerinizden bildiğiniz kadarıyla da neler koyabilirim... çorap flan dışardan alınanı giyebiliyorlar mı... atkı öreceğim hemen bir hafta içinde bitirmem lazımm bizimki denizci birliğinde siyah ördüğümde takabilir mii...

biz sınav haftası bi iki kez almıştık, mide malum yurtlarda su sık sık kesilir, değil çamaşır elimizi yıkamaya su bulamazdık=))

nerde öyle titiz erkek:sm_confused:

babam yollamıstı. ptt nin kargosuyla.
cumartesi elinde olur demişler. pazartesi oldu hala ses yok.
arastan iyidir 9 güne kalmaz gider=)))

Son düzenleme:

canım el kremi, bepanthene, traş losyonu, kolonyalı mendiler, dudak kremi, bebe pudrası, kolonya, duş jeli, deodorant koymustum.
bi iki bişey daha koymustum ama atırlayamadım ya?
hı bide not defteri ve kalem koymustum=) şeker abur cubur vardı bırazda..

a benım erkek arkadasımda denizci.. ıstanbul tuzlada...senin ki nerde asker?
zaten o hanı beyazlı sıyahlı kıyafet varya onu gıymıyorlarmıs yesıllı kremlı kıyafet gıyıyorlar birde zaten ıcerde atkıya sanmıyorum ızın versınler montu bıle onlar verıyormus.. ben kazak alcam yaa bayramdan once yollıyayımda giysın cıktıgında dıyordum ama kargolarda gıtmıyormus kı dogru duzgun :S

ben bide krem falan koycam bı lıste yaptım bakalım=))

Son düzenleme:

teşekkürler kızlar... not aldım... Ankara'da... ben de kazak almak istiyorum bir de hırka.. kuruyemiş flan koyayım diyorum.. ama böyle daha özel mutlu edecek ne olabilir CADIARZU

teşekkürler kızlar... not aldım... Ankara'da... ben de kazak almak istiyorum bir de hırka.. kuruyemiş flan koyayım diyorum.. ama böyle daha özel mutlu edecek ne olabilir CADIARZU

ooof o kadar dua ettım kı ben ankara olsun diyee mafoldumben inşallah sende sağ salim kavusursun rahattırda heralde bura ist.da rahat gercide uzak ıste uzak mafoldumben

kızlar yardımınıza ihtiyacım var
pazar gününe otobüs firmalarından yer bulamadım
uçakla gideyim diyorum,ama
pazts,salı,çarşamba,perşmb,cuma meteoroloji genel mdrlüğünün sayfasında sisli görünüyor
pazarı göremiyorum
sis olursa uçak rötarlı mı gidiyor,nasıl oluyor
bilginiz var mı kızlar ya senağlama

hangı sehırdi?? dun istanbul ucakları cok gece kalmıs bazıları ıptal olmus hatta ama bilmiyorum o zamana nasıl olur kı ayy ınsallah gıdebılırsınız ya..

ama otobus fırmalarının ayırdıkları koltuk yınede mutlaka olur bence bıraz bellı baslı fırmalardan olan bırını sıkıstırın derım..

canım adana-ankara
adanada problem yokta ankara 5 gün sisli görünüyor
çaresiz kaldım ya
bide saat 17 de,iptal olsa kalacak yerimde yokmafoldumben

canım adana-ankara
çaresiz kaldım ya

kalcak yer mesele deıl bildik bı ogrencı evınde yer bulurum ben sıze =)

ama inşallah ki sorun olmaz sız hangı gun gerı donmeyı dusunuyorsunuz? termınal taraflaırna dogru gıdıyorum her gun ıstersenız sorabılırım.. cunku netten bakıyorsanız eger belkı net ıcın yer dolmustur..

canım adana-ankara
çaresiz kaldım ya
ayy hiç bilmiyorum canım, ama bence sisliyse uçağa binme ya otobüs firmalarını sürekli ara mutlaka iptal eden oluyo hep bulursun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…