Ksa dnem Askerlik...

canım eşin de şanslıymış ozaman:)))
benim eşimin askerlik yaptığı yerdede akrabaları var:)))
en azından kendini yanlız hissetmiyordur
dediğin gibi kalacak yer sıkıntısı da yok
özellikle bayramlarda yer ayırtmak çok büyük sıkıntı

karasevdam nerelerdesin canım?

evet kendini yalnız hissetmiyor gerçekten benim de içim rahat anne ne de olsa eşime gözü gibi bakar:teselli:

:teselli:
canım neyseki az kaldı hoş
bugün şafağı bir artırmak zorunda kaldım ama neyse -tatlicadiarzu-

dirimcim cuma gidiyorum. işten 1 gün izin aldım. sabah 9,30da binecem.
pazar günüde geri gelecem.
bayramda içim cok buruktu. ailemde yanımda değildi esimde

kızlar merhabaaa şafak 47 ya çook güzeell:sm_cool: Nasıldı bayramınız bazı şanşlı arkadaşlar eşlerini görmüşler kaydirigubbakcemile2bitse de bizde görsek:sinifsinif:

bende 3 gün sonra görecem denizcim. haftasonu internette kamerayla konustuk cok durgundu. bezmiş, suratı asık (

dirimcim cuma gidiyorum. işten 1 gün izin aldım. sabah 9,30da binecem.
pazar günüde geri gelecem.
bayramda içim cok buruktu. ailemde yanımda değildi esimde
:teselli:
canım ya ne zor olmuştur tahmin edebiliyorum
az kaldı ama biraz daha sıkıcaz dişimizi :gitme:

kızlar merhabaaa şafak 47 ya çook güzeell:sm_cool: Nasıldı bayramınız bazı şanşlı arkadaşlar eşlerini görmüşler kaydirigubbakcemile2bitse de bizde görsek:sinifsinif:
canım benim bayramım güzeldi
ama bitti,benim içimde buruk
her ayrılıkta salya sümük oluyorum
bitse artık

o zaman senin de şimdiden gözün aydın Senemcim ben de geçen gün kameradan görebildim o kadar uzun zaman olmuştu ki kendimi tutamadım:sinifsinif:

canım denetimle ne alakası var
normalde izin vermezler de

bu evci izni değil normal kanuni izin denetimler Ocak ayının 18 indeymiş bundan dolayı denetime kalmaları için mecburi kullandırtabilirlermiş 10 gün kadar geç gelebilirmiş ama daha net değil aslında terhis tarihi 17 şeklinde asılmış of ya niye böyle oluyor inşallah izin kullanmadan gelir mafoldumben

inşallah canım ya
sanuçta bizimkiler terhis olmadan aralık celbi gelecek
inşallah böyle birşey yazmazlar

ben geldiiiiimmm
naber kızlar eşinin yanına gidenler anlatsın bakalım=))
izmir çoook güzeldi denize gittik ama yüzemedim tabii soğuktu çok:kedi:

burcucum hoşgeldin canım
sabahtır yoktun :sm_confused:
canım ben gittim geldim
yusumda gitmişti sanırım
çok güzeldi
gezdik,stres attık işte
herkeslerden uzak:))
ayrılmak yine zor oldu
salya sümük geldik işte mafoldumben

hosbuldum canımm
bugün iş çoktu canım zaman bulamadım girmeye nete..
ya çok sevindim valla sizin için cabucak gecer artık su son 50 gün size,
azıcık sabır sadecezemuszemus
allah kavustursun diyim canım nasıl iyiydi demi eşin?

bende ailemi gördüm çok özlemiştim annemin dizlerinin dibindeydim gece beraber uyudum çook özlemişim anlatamamopuyorumnanaktan
sonra çeşmeye gittik bayramın 2. günü sülalece gezdim tozdum stres atttım çok iyi geldi bu bayram

kk çok yavaas çıldırttı beni üff

Son düzenleme:
iyi canım ya ayrılık dışında bi sıkıntımz yok bizimde
canım az kaldı değil mi:)))

seni adına sevindim şeker
ne güzel hasret gidermişsiniz bayramda
evet kk yavaş arka arkaya 4-5 kere F5 tuşuna basıyorum((

dirimcim sen de eşii görmüşsün. adana sıcaktı bayramda herhalde bol bol gezebilmişsinizdir. gölcük soğuktu ve ben hasta oldum buyüzden. ayrılık çok zor oldu benim de =( tam ağlayacaktım ki nişanlım hayır ağlama dedi ben de sustum hemen =))) Nişanlım bana kendi künyesinden yaptırmış,boyunlarına taktıkları künyeden,artık ben de asker oldum. evdeyken takıyorum =)
butterfly cuma günü sizin bayramınız olur artık canım =) Nişanlım çook zayıflamıştı ve eşin gibi o da çok bunalmış. geçen hafta uzun dönemlerden bir asker intihar etmiş kendini asmış. o yüzden bu aralar sıkmamaya çalışıyorlar dedi. Askere de çok üzüldüm. Kim bilir ne sıkıntısı vardı zavallının.
Burcucum annenle son uyumaların bunlar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…