- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.961
bayramdan sonra eve donduk bızde nıhayet.. ama kaza yaptık araba gitti de çok sukur Rabbime kımseye bırsey olmadıAllah kımseye vermesın ya...
iyi geceler herkesede..
bayramdan sonra eve donduk bızde nıhayet.. ama kaza yaptık araba gitti de çok sukur Rabbime kımseye bırsey olmadıAllah kımseye vermesın ya...
iyi geceler herkesede..
askerlik başlamadan önce yerlerin belirlermesi için yapılan ksınav denilen şey ne kadar sürüyor kızlar???
canııım allah kavustursun tatlım az kaldı geliyolarrdelikafaduldendirimcim sen de eşii görmüşsün. adana sıcaktı bayramda herhalde bol bol gezebilmişsinizdir. gölcük soğuktu ve ben hasta oldum buyüzden. ayrılık çok zor oldu benim de =( tam ağlayacaktım ki nişanlım hayır ağlama dedi ben de sustum hemen =))) Nişanlım bana kendi künyesinden yaptırmış,boyunlarına taktıkları künyeden,artık ben de asker oldum. evdeyken takıyorum =)
butterfly cuma günü sizin bayramınız olur artık canım =) Nişanlım çook zayıflamıştı ve eşin gibi o da çok bunalmış. geçen hafta uzun dönemlerden bir asker intihar etmiş kendini asmış. o yüzden bu aralar sıkmamaya çalışıyorlar dedi. Askere de çok üzüldüm. Kim bilir ne sıkıntısı vardı zavallının.
Burcucum annenle son uyumaların bunlar =)
inşallah çook güzel gecer canım benimsafak 45
mehtap 2
canım benim nişanlım sabah 5te sıraya girdi 8 gibi sınavdan cıktı:1shok:kuyruk :1shok:
sağolun cevaplar için a.s.
bende saklardım bazen ama sonunda hep ortaya çıkardı, zaten hep derlerdi sen varken sırtımız yere gelemz müsvettemiz hiç bitmez diyekaydirigubbakcemile3 geri dönüşüm kutuları benim sayemde doldu bee ormanlarımızı ben kurtardımsırnaşık şeykız müsvette kağıt dedinde aklıma geldi :kedi:
bende çok safım canım
hata yapıyosun bari müsvetteleri sakla
masamın üzerinde dağ olmuş bana bakıyorlar hahah
yok canım devlette çalışıyorum bende
hayır bide binbir yalan uydurmak zorunda kalıyorum
dosyanızda hata varmış
vs vs :icecream:
hele ilk işe girdiğim zaman
işle ilgili yazışmaların hepsini almışım :icecream:
yazıcıya gönderirken sayfa seçmemiştim :sm_confused:
üzerinize afiyet bir sürü müsvettem olmuştu :uhm:
bir kere de yapmadım bu hatayı :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?