Ksa dnem Askerlik...

evet ya yazdım kaydolmadı tatlıım
bitanesi siyah triko elbise kısa kollu eteklerinde pullar var cok şiriin
diğeri petrol yeşili önden düğmelibi elbise cepleri filan var, o işte azıcık edepsiz eğilince totom meydana çıkıyo taytsız olmaz kaydirigubbakcemile3
resimlerini bulursam ekliyim tatlım mangodan aldım indirimdeydi

bide bunun çok benzeri vardı, kemeri kalça hizasındaydı kolları filan aynıydı ama 120 gibi bişeydi kıyamadım paracıklarıma almadım=(
iyi etmişim dimi içimde kaldı gerçi biraz ama pahalıydı diğerlerine göre:dilcikar:

canım ya bunun kadar kısa ve yakası açık değil ama buna benzıyo=))
eteğinde de işlemeleri var
diğerini bulamadım=(
ama şuna bittim gerçi usa daki mangonun bu site, burda varmıdır bilmem
canım bende ikinci elbiseye bayıldım
böyle şirin elbiselere bayılıyorum ya
ne kadara aldın canım elbiseleri
bide ben gideyim

canım 50-70 arası genelde elbiseler, ben ilkini 82ye diğerini 42ye aldım sitesine bi bak bazıları var ama baızlarını hiiiç görmedim sitesindekiler daha güzel üstelik:sm_confused:
mangoshop.com[sec=AW09_coleccion[busc=m_coleccion_-1.m_familia_-1.m_tipoTalla_-1.m_precioVenta_-1/.page_2.size_big.rows_3

Son düzenleme:
burcudeniz ben de ilkine benzer bir tane bayramda aldım ama bunun kolları daha güzelmiş benimkinin kolları güzel değil ya

gönderdiğin adresi kurcalıyorum da
açılırken ilk gelen elbise çok güzelmiş
abiye olan,kat kat :gitme:
şekerim güzel olanların çoğu kısaymış ya kafamçokkarıştı
benim kociş vurur valla beni -tatlicadiarzu-

kızlar ölim ben ya
işlem yaptığım dosyayı kayda sokmamışım akannehir

delüü=))
canım buldum aldıgımın aynısını bu 82, izmidekinde vardı baya bundan
bukız cok sıska bana daha güzel oluyokaydirigubbakcemile3

ben bunun üstünde ne giyebilirim kızlar ya kolları kısa diye giyemiyorum uzun hırklaarda modelini bogar dıye almadım, kısa hırka komik durur nolcak bu:sinifsinif:
altına da çizme giycem ben

triko(ince tığla örülmüş) bolera olur bence
çok fantazii bir elbise canım
hım evet bakıyım canım inşallah nişanlım gelene kadar bulurum, altına siyah çizme de bakıcam biara kahve var çünkü :sinifsinif:
bende safak saymıyorum para sayıyom işte sağa sola böyle buayın sonu gelir inşallahkaydirigubbakcemile3
mesai bitti canım eve kaçıyom ben Şeniz

:)))))
iyi akşamlar burcucum
bende çıkarım birazdan
altınada bihter ayakkabıları çok hoş olur opuyorumnanaktan

ben elbise aldım biliyomusunuuuuzzz=)) askerden geldiğinde giycem=)
ama azıcık kısa oyüzden taytla giycem çorap biraz seksü kaçabülürkaydirigubbakcemile3

güle güle giy canım. senin içindede benimki gibi alısveris canavarı var.

bu arada ben cok güzel bir ayakkabı aldım. satan kişi bihter ayakkabısı diye satıyoruz dedi dirimcim kaydirigubbakcemile3

bu arada ben cok güzel bir ayakkabı aldım. satan kişi bihter ayakkabısı diye satıyoruz dedi dirimcim kaydirigubbakcemile3
saol canım daha iyisi size olsun derler dimi=)
ya canım ceyiz için para biriktirmek istiyorum ama olmuyo ya bukış çok güzel şeyler var yada ben doymuyorumcokacimcoook sıkıntıdanda olabülürkaydirigubbakcemile3

bihter çarşafı bihter perdesi bide ayakkabısı mı çıkmış? bihter saçıda yapan kuaför vardırkaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese;
Nişanlım bugün sınava girecek kızlar.. Hayırlısı neyse o olsun bakalım.. Taktik dinlemekten ikimiz de sıkıldık yok öle yapma kısa dönem çıkar yok böle deme uzun dönem çıkar.. Beklemekten başka yapcak bişi yokk...

canım nerden aldın
geçen gazetede okudum
bihterin ayakkabıları elle diye bir mağaza varmış
orda yapılıyormuş
cuma günleri mağazanın önünde kuyruk oluyormuş
şeker burda elle mağazası varmı?
bide ben gireyim şu kuyruğa
akannehir
yok artık ya kaydirigubbakcemile3
ayakkabılar gerçekten çok güzel ama
mağaza iyi reklam yapıyor:))

canım hayırlısı olsun
genelde ne çok ne az yapın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…