Ksa dnem Askerlik...

ben şehitlerimize çok üzüldüm, bukez çok fazla etkilendim, sanırım artık yapılanlara tepkim büyük, yediremiyorum tam 7 can ya!... yazık günah...

güz merhaba cnm o kdr sıkma kendini ltfn iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktan
ben bugün ağladım hemde çok ağladım. ferhat göçerin götür beni gittiğin yere şarkısı çalmaz mı bide. sonra ağlayınca çok rahatladım.

burcudeniz bende çok etkilendim kimbilir kimlerin canı yandı allah sabır versin.
allah rahmet eylesin

burcucuğum bende çok tepkiliyim
kim dur diyecek,eylemler desen aldı başını gidiyor
kimse bişey yapmıyor,çok kızgınım

ben şehitlerimize çok üzüldüm, bukez çok fazla etkilendim, sanırım artık yapılanlara tepkim büyük, yediremiyorum tam 7 can ya!... yazık günah...

Benim de tepkim çok büyük canım. Hatta geçenlerde bu konu yüzünden okuldaki bazı öğretmen arkadaşlarla tartıştım. Bugün de kan beynime sıçradı resmen. Sen benim okulu biliyorsun! Bir öğretmen arkadaş "dün gece çok üzüldüm hem askerler hem de ölen kız için" dedi. Gerzek mdr yardımcısı da "hee boşver önemsiz bişey o kızın ölmesi" dedi :mymeka: Allahım sen bize sabır ver deyip öğretmenler odasından çıkmakla yetindim. Tartışsan tartışılmaz bu zihniyettteki bir adamla. Ama öyle kötü oldum ki sanki benim ölen evladıma "önemsiz" demiş gibi hissettim.

okuyunca tüylerim diken diken oldu. Allah böyle düşünenlerin cezasını versin... mesaja başlarken çok şey yazacaktım ama kızgınlıktan yazamadım..

izlemeyin kızlar insan dayanamıyor.

Kızlar bu gece 12 de acıklanabİlİr dİyorlar bİlgİnİz varmı

Canim bende az önce nisanlimla görüstüm, bu gece aciklanabilecegini söyledi, gece yarisini sabirsizlikla bekliyorum, numara vermisler girip sen bakarsin banada haber verirsin dedi.

Allah'im nolur sag saglim gidip gelecekleri, rahat edebilecekleri bir yer nasip eyle bütün askerlerimize nolur..

kızlar bu arada ben domuz gribi aşısı vuruldum vereliniortak
ayy deme yaa ben yaptırmam o aşıdan
inşallah faydası olur canım ya korktum etrafta duyduklarımdan cesaret edemedim ben

burcucuğum bende çok tepkiliyim
kim dur diyecek,eylemler desen aldı başını gidiyor
kimse bişey yapmıyor,çok kızgınım
bugün bi eylem gördüm, burda çarşıda...
dtp liler ortalıga terör saçıyolar şuaralar sokakta gezerkende dikkat edin kudurdu türk düşmanları!

evet canım allah evlerimizden uzak etsin, kimsenin kuzusu ölmesin artık

kız ben bu sinirle gelir o öğretmen müsvettesinin saçlarını tel tel yolar ağzına tıkarım he
allahın cezaları kendileri yetmedi bide yandaşları çıktı başımıza!!!!

bizede haber verin canım merak ettim ya
hayırlısını isteyin dua edin bol bol bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…