- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.201
ben şehitlerimize çok üzüldüm, bukez çok fazla etkilendim, sanırım artık yapılanlara tepkim büyük, yediremiyorum tam 7 can ya!... yazık günah...kızlar ne sıkıcı birgün ya
hiç geçmiyor(
ben şehitlerimize çok üzüldüm, bukez çok fazla etkilendim, sanırım artık yapılanlara tepkim büyük, yediremiyorum tam 7 can ya!... yazık günah...
kızlar bu arada ben domuz gribi aşısı vuruldum vereliniortak
kızlar polisler artık 2 ay askerlik yapacak haberlerde gördüm
ben şehitlerimize çok üzüldüm, bukez çok fazla etkilendim, sanırım artık yapılanlara tepkim büyük, yediremiyorum tam 7 can ya!... yazık günah...
sağol elvinciğim
sabah vuruldum
şimdilik hafif bir ağrı var
Benim de tepkim çok büyük canım. Hatta geçenlerde bu konu yüzünden okuldaki bazı öğretmen arkadaşlarla tartıştım. Bugün de kan beynime sıçradı resmen. Sen benim okulu biliyorsun! Bir öğretmen arkadaş "dün gece çok üzüldüm hem askerler hem de ölen kız için" dedi. Gerzek mdr yardımcısı da "hee boşver önemsiz bişey o kızın ölmesi" dedi :mymeka: Allahım sen bize sabır ver deyip öğretmenler odasından çıkmakla yetindim. Tartışsan tartışılmaz bu zihniyettteki bir adamla. Ama öyle kötü oldum ki sanki benim ölen evladıma "önemsiz" demiş gibi hissettim.
yok canım domuz gribi dedikleri aşıdan oldum
kızlar şehit babası jandarmaya sarılıp ağlamış
kahroldum ya
Şehit erin babası, jandarmaya sarılarak ağladı / Türkiye / Milliyet İnternet / İstanbul, PKK, Tokat, Bahçelievler, Giresun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ŞEHİT[/url] erin babasi, jandarmaya sarilarak agladi
ne zaman vuruldun canım. yan etkisi olmuyor diyorlar vurulanlar inşallah yararını görürsün.
Kızlar bu gece 12 de acıklanabİlİr dİyorlar bİlgİnİz varmı
ayy deme yaa ben yaptırmam o aşıdankızlar bu arada ben domuz gribi aşısı vuruldum vereliniortak
bugün bi eylem gördüm, burda çarşıda...burcucuğum bende çok tepkiliyim
kim dur diyecek,eylemler desen aldı başını gidiyor
kimse bişey yapmıyor,çok kızgınım
evet canım allah evlerimizden uzak etsin, kimsenin kuzusu ölmesin artıkgüz merhaba cnm o kdr sıkma kendini ltfn iyi düşün iyi olsun opuyorumnanaktan
ben bugün ağladım hemde çok ağladım. ferhat göçerin götür beni gittiğin yere şarkısı çalmaz mı bide. sonra ağlayınca çok rahatladım.
burcudeniz bende çok etkilendim kimbilir kimlerin canı yandı allah sabır versin.
allah rahmet eylesin
kız ben bu sinirle gelir o öğretmen müsvettesinin saçlarını tel tel yolar ağzına tıkarım heBenim de tepkim çok büyük canım. Hatta geçenlerde bu konu yüzünden okuldaki bazı öğretmen arkadaşlarla tartıştım. Bugün de kan beynime sıçradı resmen. Sen benim okulu biliyorsun! Bir öğretmen arkadaş "dün gece çok üzüldüm hem askerler hem de ölen kız için" dedi. Gerzek mdr yardımcısı da "hee boşver önemsiz bişey o kızın ölmesi" dedi :mymeka: Allahım sen bize sabır ver deyip öğretmenler odasından çıkmakla yetindim. Tartışsan tartışılmaz bu zihniyettteki bir adamla. Ama öyle kötü oldum ki sanki benim ölen evladıma "önemsiz" demiş gibi hissettim.
bizede haber verin canım merak ettim yaCanim bende az önce nisanlimla görüstüm, bu gece aciklanabilecegini söyledi, gece yarisini sabirsizlikla bekliyorum, numara vermisler girip sen bakarsin banada haber verirsin dedi.
Allah'im nolur sag saglim gidip gelecekleri, rahat edebilecekleri bir yer nasip eyle bütün askerlerimize nolur..
bizede haber verin canım merak ettim ya
hayırlısını isteyin dua edin bol bol bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?