Ksa dnem Askerlik...

günaydın canım Şeniz
içim buruk bugün ya askerlerimize çok üzülüyorum elden bişey gelmiyo çaresizlik en kötü şey!!! bu düzenin artık değişmesi lazım!

herkese günaydın uzayıp giden bir gün daha asker gidincede günler böyle uzun geçerse yandık. bu ne ya

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar..
biraz bizim durumumuzu anlatayım..2 yıldır evliyiz..eşim 33 yaşında, ben 28..asker için geç bile kaldı yani aslında, teciller falan filan derken..2 yıldır sıkıntısını çekiyorum ha gitti ha gidecek diye, kısmet bu zamanmış..aynı iş yerinde çalışıyoruz ve 24 saatimiz birlikte geçiyor eşimle..yokluğu çok zor gelecek..ailelerimiz de başka şehirde.. ama iyi ki sizi buldum gerçekten..yaşadıklarınızı buradan okuduğumda rahatladım şimdiden..umarım güzel güzel şafakları sayar bitiririz sağlıcakla

şafak da neymiş canım :1closedeyes:

bitiverecek hemenalkisalkisalkis

geçecek çarçabuksositososito

nasıl gittilerse öyle gelecekler:lepi:

merhabalar. Çok kötü hissediyorum bugün kendimi. Bu ülke nereye gidiyor böyle diye düşünüyorum. Heryerde bir karışıklık var, ne yazık ki şehitlerimiz var.
Eniştem asker nişanlım polis mafoldumben Belki kendimizi düşünmek bencillik ama korkuyorum işte. ınşallah güzel günler görecek bu ülke.....

inşallah canım temennimiz herşeyin düzelmesi yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…