Ksa dnem Askerlik...

Sensıble sen de ayın 10 unu beklıyorsun demı yerının bellı olması ıcın.?
canım sende mi asker bekliyceksin ?

nefes dediğin film heralde canım, ben izeyemedim fragmandan bile etkilendim nişanlım da izleme dedi zaten, bosver canın sıkılır şimdi izleme ama bu iç sıkıntısı bi süre sonra biraz diniyo kafanı dağıtmaya çaluş ilk günler.
biz ilk yolladığımız ay sürekli mızmızlanan tiplerdik demi kızlarkaydirigubbakcemile3
allahtan günler geçiyo az kaldı hayırlısıyla gelsinler sağsalim

Evet canim o film. Ïyi etmissin izleme canim, bende benimkine dedim sen gel beraber izleriz diye:) oda bana zorla izlettiriyor:umursamaz:

Zaten sinavlarim var canim, o askerdeyken bende sinavlarla bogusacagim, kafam ne kadar dagilir bilmem artikkafamçokkarıştı

Evet kızlar ben de asker beklıcem.. bir yandan güzel gurur duyulan birşey ama ne bileyim karmaşığım ben ya.. zaten gideli o çoktan 1 ay oldu zor zamanı atlattım yani ben..
bakalım uzun dönem mi çıkıcak kısa dönem mi.. perşembe gecesını iple çekiyorum aday numrasını aldım direk bakıcam..
umarım hepimizinki güzel yere çıkar canlarım..

Cok tesekkürler canim, amiiiinn.. Merak etme hepsi sag saglim gidip gelecekler Allah'in izniyle. Simdiden gidip aradan cikarsinlar ki, ilerde birde askerlik var demeyelim.
Ne kadar cabuk gidip yapar gelirlerse o kadar iyi canim, icini ferah tut. Hep birlikte persembeyi bekleyip görecegiz, hayirlisi olsun.

çok feciyim
böyle bacaklarımı hissedemiyorum
kendimi sıkmaktan boğazım düğüm düğüm..
ağlama krizi geliyo geri itiyorum

ilk zamanlar daralırsın ama sonra gecer inan bana100lerden düşünce hele azaldıgını hissettiğinde için rahatlıycak canım

allah kavustursun diyim şimdiden, inşallah rahat edebileceği biyer çıkar canım

çok feciyim
:teselli: ben çok agladım canım aglamakta bi rahatlama şekli sıkma kendini

geldim sonunda bende betülcüm :gitme:
daha g,tmedi ya cuma yada cumartesi gidecek
evini taşıyomuşsun kolay gelsn sana cnm

biliyorum o filmi nilüfercim
izlemedim ben hatta hiç bahsini bile açmadık aramızda
bgn yine dışarıd yemekteydik durup durup bana bakıyo
ne oldu diyorum hiiç diyo :a015:
4 yıl o kadar alışmışımki ona
bide aksi gibi o kdr işlerim yoğun ki
kooperatif kapatıyrm, sonra 2009 kapanışları olacak, defter tasdiklenecek
sinir oluyrm işleri düşününce kötükedihüso

çok feciyim

Canim benimde canim cok sIkIliyor.
Geceleri uyuyamiyorum, gündüzleri 1-2 saatlik uykuyla ayaktayim 2- 3 gündür.
Agla, aglada rahtla.
Dün gece bi agladim, ooh nasil rahatladim anlatamam.
sIkma kendini canim, insAllah hersey cok güzel olacak.
Eskiden askerlik 3-5 sene arasiymis, düsünsene ne zorluklar altinda hemde.
5.5 ay cabucak gececek insAllah. Uzun dönem cikarsada en azindan daha rahat ve maasli, onunda avantaji var hatta daha cok.

Güzel olacak hersey güzel hadi gül birazlaelaelaelaelae

ayın 10unda açıklanıyo demi kızlar?
inşallah hepinizinki güzel birliklere düşer doğu batı diye düşünmeyin heryer aynı sıkmayın doğu çıkarsa, benim nişanlım tuncelide ama bakın tokatta olanlara...
allah korusun hepsini dua etmekten baska yapıcak bişey yok

Benimde son 2 sinavim kaldi. Calismaya yüzüm yok hic.
Motive olmak gercekten cok zor su siralar.
Ama canim en azindan askere gittiklerinde ikimizinde yapacak seyleri olur.
Bos beklemek, heleki bu ilk zamanlarda, cok cok daha zor olur.
Gececekkk, bi bakmisiz baharda gelmisler insAllahh, mis gibi ciceklerin icinde el ele sevdicegimizleŞeniz
Aradan cikiyor askerlik canim, bunu düsünerek mutlu ol.
Ben düsünüyorum bazen, acaba seneye gitseydi dahami iyi olurdu diye, ama hayir bence biran önce gitsin gelsin. Birde kisa dönem kalkacak gibi duyumlar aldim, en azindan simdi kisa dönem askerlikten faydalanma sanslari var.

merhabalar herkese..yeni üye oldum..ben de asker yolu gözleyeceğim..cumartesi günü eşimi yolluyorum askere..bakalım neresi çıkacak..çok zor geliyor, gözümde öyle büyüyor ki anlatamam

kızlar bi kez ağladım çok
ben herşeyi içime atarım
utanıyorum beni ağlarken gördüklerinde
bu gece ağlıycam sanırım
bende ağlıyımda rahatlıyım ya

öyle cnm ya ben hiç ayırmadım
hakkında neresi hayırlıysa oraya düşersin dedim
sadece şu var batıda askerlik yapsa bi nebze kafam rahat olur o kdr
çarşamda akşam saatlerinden sonra açıklanır sanırım saat 12 olunca

evet gece yarısı açıklanıyo.
o günü hiç unutmuyorum unutmamda...dilim tutulmuştu kaydirigubbakcemile3

merhabalar herkese..yeni üye oldum..ben de asker yolu gözleyeceğim..cumartesi günü eşimi yolluyorum askere..bakalım neresi çıkacak..çok zor geliyor, gözümde öyle büyüyor ki anlatamam

hoşgeldin canım sen cumartesiye kadr gelme canım vaktini eşinle geçir biz burdayız nası olsa Allah kavuştursun

Gözlerimden yas dinmiyor.. Uyku düzenim kacti.. Bir kac güne kadar gidecegine, ve 20 gün görüsemeyecegimize inanamiyorum.. Cok üzgünüm.. Allah'im nolur sabir ver bana.. Benle birlikte sevdiklerini bekleyenlerede sabir ve güc ver.. Askerlerimizi koru Allah'im nolur... Cok zormus, ben nasil dayanacam..

hoşgeldin canım iyi ettin üye olmakla. sabah serviste gelirken aklıma şu fıkra geldi :

Nasrettin Hoca eşeğinden düşer ve acıyla kıvranır. Başına toplananlar:
"Hemen bir doktor çağırın…" diye bağrışırken, Hoca "Bana doktor değil, eşekten düşmüş birini bulun…" der.

:) aynen böyle bizi de anlayanın bizim gibi asker yolu bekleyenler olması lazım. yoksa sinir oluyorum herkes 5.5 ay değilmi nolacak diyor....

ya ben gecen hafta aglamıstım sonra grip falan oldum bademcikler kötüydü. küçükken de üzülünce hep bademciklerim şişerdi... sanırım yine aynı oldu.. bu hafta dondum ne ağlamıyorum... ama kafam sürekli orda.hep dalgınım.. sanırım yarın akşamı bekliyorum...

Allah 'ım kimseyi korktuğuna uğratmasınn...

şafak 39 turkbayragi
kırklareliye selamlar

günaydın elvinciğim
horizon hoşgeldin canım
kızlar yazdıklarınızı okuyunca eskiye döndüm
gitmeden öncesi insan çok kötü oluyor gerçekten
gideceği yer belli değil
ama daha önce dedim ya biran önce gitsinler
şafak saydıkça günler azaldıkça rahatlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…