Ksa dnem Askerlik...

Bu arada kütük dogudaysa batiya, batitaysa doguya cikiyormus, böyle birsey var mi yoksa bu sadece bir uydurmami? Benim pek inanasim gelmedi, gecen arkadas söylüyordu.

Izmir mi, ne güzel..
Kac ay yapiyor askerligini?
Evliyken daha zormus, Allah sabir versin, cok azaltmissiniz, hemencecik kavusun insAllah.

kısa dönem yapıyor 5.5 ay işte 39 günümüz kaldı bu geceden sonra 38 diyeceğim artık amin canım çok özledim eşimi
evet canım evliyken gerçektenzor oluyor allahtan çalışıyorum yoksa evde olsaydım her dakika ağlardım herhalde

Özlemez mi insan.
Ama Izmirde oldugu icin icin rahattir en azindan.
Evde olunca zaman hic gecmiyor valla, bende hem okuyor hem calisiyorum. Sinavlarimi geceyim, daha uzun calisacagim, en azindan vakit geciririm.

Bu arada kütük dogudaysa batiya, batitaysa doguya cikiyormus, böyle birsey var mi yoksa bu sadece bir uydurmami? Benim pek inanasim gelmedi, gecen arkadas söylüyordu.

evet böyle bir şey var ama istisnalarda var mesela benim eşim annesinin yanına düştü böyle bir şey nasıl oldu komutanı bile şaşırmışakannehir

eşim hafta sonları hep annesine gidiyor çamaşırlarını annesinde yıkatıyor gerçi bana uzak ama en azından rahat olduğunu biliyorum ya bana yeter

evet böyle bir şey var ama istisnalarda var mesela benim eşim annesinin yanına düştü böyle bir şey nasıl oldu komutanı bile şaşırmışakannehir

Aaaa sansa bak. Ne güzel olmus ama:roflol:
Peki acemi birligini nerde yapti? Hadi simdi diyelim sonuclar aciklandi, ama acemi birligindende baska yere gönderebiliyorlar, birde o var.

Özlemez mi insan.
Ama Izmirde oldugu icin icin rahattir en azindan.
Evde olunca zaman hic gecmiyor valla, bende hem okuyor hem calisiyorum. Sinavlarimi geceyim, daha uzun calisacagim, en azindan vakit geciririm.

evet canım izmir rahat bir yer eşimi görevli olarak hep başka illere gönderiyorlar bugün de ıspartadaymış geçen hafta da çanakkaledeymiş

Aaaa sansa bak. Ne güzel olmus ama:roflol:
Peki acemi birligini nerde yapti? Hadi simdi diyelim sonuclar aciklandi, ama acemi birligindende baska yere gönderebiliyorlar, birde o var.

acemi birliğini de izmirde yaptı kısa dönemleri çok fazla yerinden oynatmıyorlar eşim yerimi değiştirmesinler diye yemin törenine kadar ailesinin yanına düştüğünü komutanlarına söylememişti

evet canım izmir rahat bir yer eşimi görevli olarak hep başka illere gönderiyorlar bugün de ıspartadaymış geçen hafta da çanakkaledeymiş

Canim calismasan, sende izmire, kayinvalidenin yanina gidebilirdin aslinda. Haftasonlari görüsürdünüz. Ne güzel vallahi..

Bu sinav sonuclari aciklanacak ya, orda sadece acemi birligi mi yaziyor? Baska yerede gönderebiliyorlarmis sonradan.. Birde uzun mu kisa dönem mi bu belli oluyor mu? Sadece gidecegi yer aciklaniyormus diye duydum, nisanlima sormayida unuttum.

kızlar arkadasımın asker yemeginden geliyorum. nisanlısı nasıl heyecanlı. Acaba neresi olacak diyip duruyor. Bizimkindede gece belli olmustu bizimki uyurken ben sabah 6da kalkıp bakmıstım :)

kızlar arkadasımın asker yemeginden geliyorum. nisanlısı nasıl heyecanlı. Acaba neresi olacak diyip duruyor. Bizimkindede gece belli olmustu bizimki uyurken ben sabah 6da kalkıp bakmıstım :)

ne güzel bi rahatlık ya valla :) seninki yatmış uyumuş kaydirigubbakcemile3

uzun dönem yapacaklar zaten önceden kendilerini anlıyorlar çünkü onları sınav olduğu gün kenara ayırıyorlarmış geri kalanlar kısa dönem yapıyorlar sınav bahane aslında genelde uzun dönem yapanlar doktorlar devlet memuru olarak çalışan öğretmenler ya da ihtiyaç ne doğrultuduysa o branştan seçiyorları uzun dönemleri evet sadece askerliği acemi birliğinde yapacağı yer çıkıyor bazılarını da bir yerde toplayıp oradan birliklerine götüecekleri yeri gösteriyorlar kısa dönem askerlerin yeri pek fazla oynamıyor canım eşimin birliğinde kimseyi göndermediler yemin töreninden sonra

biz dayanamayıp gece bilgisyar başında beklemiştik site bir türlü yoğunluktan açılmıyordu o gün

Anladim canim, insAllah yeri iyi olurda göndermezler. Benimki isletme mezunu, acaba kisa dönem cikar mi? Isletme okuyan cok, yani fazla ihtiyac olan bir brans degil, kisa dönem olur diye ümit ediyoruz.
Peki uzun mu kisa mi, bunu ne zaman nerden ögreniyorlar? Askerlik subesinden mi

ne güzel bi rahatlık ya valla :) seninki yatmış uyumuş kaydirigubbakcemile3

:roflol:

Biz bayanlar biraz daha merakliyiz ondan mi acaba

açıklanan sınav sonucuyla belli oluyor zaten yanlış hatılamıyorsam işletme mezunlarına kısa dönem veriyorlar eşim arkadaşıyla aynı dönemde gitti işletme mezunu kısa dönem çıktı şu anda ığdırda askerlik yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…