- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.301
kara_sevdam canım nasılsın
noluyo bu tunceliye baksana habere
Tunceli’nin Hozat İlçesi’nde konuşlu bulunan 51’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’ndan, PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için sürdürülen operasyon kapsamında, Tunceli merkez Sarıtaş Köyü’ndeki birliğe geçici görevle gelen bir er, intihar etti.
Tunceli Valiliği’nden verilen bilgide, erin adı açıklanmazken, Antalya nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. İntiharla ilgili soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.
ne yazacağımı bilmiyoum çok kötüyüm açtığım gibi bunlar çıktı karşıma ağlamaktan bişi düşünemiyorum eşim dün dedi sen üzülmeyesin die söyleyemiyorum ama tokattaki olaylardan burdada oluo telefonda yasaktır die bişi diyemedim kafayı yemek üzereyim nedir ubya bitircez die sevinmeye başladık hale bak Allahım napcağımı bilmiyorum dua edin ellerim titriyor delircem
pkk'yı lanetlıyorumcanım ya sakin ol lütfen
bende biliyodum operasyon olduğunu ama çatışmayı bilmiyodum
dua edelim bol bol sıkma canını
ne yazacağımı bilmiyoum çok kötüyüm açtığım gibi bunlar çıktı karşıma ağlamaktan bişi düşünemiyorum eşim dün dedi sen üzülmeyesin die söyleyemiyorum ama tokattaki olaylardan burdada oluo telefonda yasaktır die bişi diyemedim kafayı yemek üzereyim nedir ubya bitircez die sevinmeye başladık hale bak Allahım napcağımı bilmiyorum dua edin ellerim titriyor delircem
bişey yazmak gelmiyor içimden
çok üzgünüm ya...
günaydın kızlar dualarınızı eksik etmeyin:a015:
bu gece yeni askerler için müthiş bekleyiş :uhm:
günaydın kızlar
bu gece 12 den sonra mı açıklanıyormuş
sabahtan beri heyecandan ellerim titriyor yaa... geçmiyor gün...
30lara düştük dirimdelikafaduldendelikafadulden
inanamıyorum hala ya:lepi:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?