Ksa dnem Askerlik...

ne yazacağımı bilmiyoum çok kötüyüm açtığım gibi bunlar çıktı karşıma ağlamaktan bişi düşünemiyorum eşim dün dedi sen üzülmeyesin die söyleyemiyorum ama tokattaki olaylardan burdada oluo telefonda yasaktır die bişi diyemedim kafayı yemek üzereyim nedir ubya bitircez die sevinmeye başladık hale bak Allahım napcağımı bilmiyorum dua edin ellerim titriyor delircem

canım ya sakin ol lütfen
bende biliyodum operasyon olduğunu ama çatışmayı bilmiyodum
dua edelim bol bol sıkma canını

canım içini ferah tut. :Tahmin edebiliyorum çok zordur. Ama burcudenizin de dediği gibi bol bol dua et. Allah korusun tüm askerlerimizi...

insan bunları düşününce delirecek gibi oluyor. ben açıkcası kendimi donmuş gibi hissediyorum haberleri duydukça içime atıyorum. hiç alışkın olmadığım tavırlarda bulunuyorum, uykularım huzursuz, moralim bozuk endişeliyim çok kötü bir ruh hali yaa...

Allahım nolur bu gece sonuçlar açıklandığında kimseyi korktuguna ugratmasın. HAYIRLISI neresi ise orası olsun.. sağ salim gidip gelebilcekleri yerler olsun.

habere bakın kızlar:

Son iki haftada meydana gelen eylemleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yaşananların 'provokasyon' olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı, sorunun demokratik yollardan çözümünün gündeme geldiği zamanlarda bu tür provokasyonların olduğuna dikkat çekti.

7 tane er yaa.. 7 tane can.. 7 anne.. küçücük çocuklar ve yol gözleyen eşler var ..

böyle provokasyon mu olur... provokasyon der biz bu olayı da unutur gideriz...

Bu kadar mı ucuz askerimizin canı ya... lmaz:

ooff offf bu haberler resmen yüreğimi dağlıyor
hepsin ailerinn başı saolsun sabırlar versin senağlama senağlama
elleri kırılsın Allah belalarını versin o şerefsizlerin
dün gece eşimle konuştum
ağrı patnosda karışıkmış bayaa senağlama
bnm eşimde doğangünde patnosla yakın baya senağlama
offf Allah ım sen eşimi ve bütün askerlerimzi koru yarabbim :Saruboceq:

günaydın
şafak 38 turkbayragi
Kayseriye selamlar
Rabbim şehit ailelerine büyük sabırlar versin katlanmak gerçekten zor
Ben de izliyemiyorum böyle haberleri duyunca ağlamaya başlıyorum senağlama

allah yardımcınız olsun kızlar zor beklemek ama bukadarda cok anlam yüklemeyin neresi çıkarsa çıksın hayırlısı diyin,
iyi düşünün iyi olur inşallah

sabahtan beri heyecandan ellerim titriyor yaa... geçmiyor gün...

evin 06 canım benim kendini bu kadar sıkma herşey olacağına varır elden gelen tek şey dua etmek başka birşeylerle ilgilenmeye çalış dikkatin dağılsın bu konu üstüne çok fazla odaklanma yoksa bugün geçmek bilmez akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…