Ksa dnem Askerlik...

kızlar ben yatıyorum
herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
yarın burada byk heyecen var akannehir

eşimin sıra numarası 30du kendinden bir önceki arkadaşı mardine gitti eşimden bir sonraki arkadaşı da ığdıra eşime izmir düştü

Igdir mimafoldumben

Benim kuzenimde igdirda suan, 15 ay hemde.

Nisanlim orda terör olmaz, genelde güneydoguda dedi.

Hayirli, sag saglim gidip gelsinlerde, aslinda en önemlisi o, yoksa uzunu kisasi hepsi bahane, yeri mekanida öyle. Tokatta olan olaylara bakin, Allah sabir versin ailelerine ve insAllah son bulur bütün bular.

Şeniz
kızlar ben yatıyorum
herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
yarın burada byk heyecen var akannehir

Iyi geceler hemsom, gönlün rahat olsun, insAllah cok güzel yerler cikacak, dualarinda bizleride eksik etme, tatli rüyalar canim, nisanlinla sende dualarimdasin, Allah yüzünüzü güldürecek bir yer nasip etsin insAllah.

öptüm

evet canım eşimin arkadaşı ığdıra düştü ama çok rahat olduğunu söyledi eşime hatta orada cep telefonu kullanmak hafatanın sadece belli günlerinde serbestmiş biz bile onlar kadar rahat değiliz hatta internet var orda

benim abimde gidicek cuma günü kısa dönem olarak:gitme:
çarşamba akşamı belli olucak yerleri inş. hayırlı bi yere gider:Saruboceq:

öyle mi.. bu güzel birsey, doguda askerlik her ne olursa olsun zordur, üstelik batidan gitmis birine dahada zor, rahat olmalari bu acidan iyi bence..

AMıNNN
hiç deyişmiyor. devlet büyükleri bunların hesabını soracaz diyorlar sonra apoyu beslemeye devam ediyorlar

AMİNNN
hiç deyişmiyor. devlet büyükleri bunların hesabını soracaz diyorlar sonra apoyu beslemeye devam ediyorlar

Aynen canim aynen.. kökü kurumuyor su PKKnin bir türlü. Ama ne cikiyorsa hep amerikanin basinin altindan cikiyor, ergenekonda öyle amerikanin pisligi, en dipte onlar var.
Yoksa Türkiye iki capulcuyla bas edemeyecek bir ülke mi.. Bunlarin arkasinda güclü bir ülke varda ondan kurumuyor kökleri, Allah onlari bildigi gibi yapsin.

Bu arada sonuclar bu gece aciklanmayacak sanirim, baktim simdi birsey yok.
Yani bi 48 saat daha beklemem gerekiyor.

Kızlar tunceli ovacıkta şakir bağış isimli bir asker ( kısa dönem) intihar etmiş =( daha 25 yaşındaymış. offff ya bu haberler iice canımı sıktı benim
onu duymamıştım canım, bu dönem tuncelide 2. intihar noluyo acaba bi terslik var ya...
karasevdam telaşlansın istemedim ama tuncelide buaralar operasyon var, dün gece çatışma olmuş hemde nişanlıma yakın biyerdemafoldumben

kıyamam sana ben canım benim ya...
çok seviyorum ben seni Şeniz
Bu arada kütük dogudaysa batiya, batitaysa doguya cikiyormus, böyle birsey var mi yoksa bu sadece bir uydurmami? Benim pek inanasim gelmedi, gecen arkadas söylüyordu.
yok öyle bişey canım aldırma o hurafelere

kızlar arkadasımın asker yemeginden geliyorum. nisanlısı nasıl heyecanlı. Acaba neresi olacak diyip duruyor. Bizimkindede gece belli olmustu bizimki uyurken ben sabah 6da kalkıp bakmıstım :)
bende geceyarısı başlamıstım aglamaya, hüngür hüngür gecti sonraki 1 hafta...ne zordu off...
allahtan azaldıkca ...
yemek iyi gelmiştir canım kafan dagılmıştır biraz

kara_sevdam canım nasılsın
noluyo bu tunceliye baksana habere
Tunceli’nin Hozat ılçesi’nde konuşlu bulunan 51’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’ndan, PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için sürdürülen operasyon kapsamında, Tunceli merkez Sarıtaş Köyü’ndeki birliğe geçici görevle gelen bir er, intihar etti.

Tunceli Valiliği’nden verilen bilgide, erin adı açıklanmazken, Antalya nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. ıntiharla ilgili soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…