- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.281
kızlar ben yatıyorum
herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
yarın burada byk heyecen var akannehir
açıklanan sınav sonucuyla belli oluyor zaten yanlış hatılamıyorsam işletme mezunlarına kısa dönem veriyorlar eşim arkadaşıyla aynı dönemde gitti işletme mezunu kısa dönem çıktı şu anda ığdırda askerlik yapıyor
kızlar ben yatıyorum
herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
yarın burada byk heyecen var akannehir
Igdir mimafoldumben
Benim kuzenimde igdirda suan, 15 ay hemde.
Nisanlim orda terör olmaz, genelde güneydoguda dedi.
Hayirli, sag saglim gidip gelsinlerde, aslinda en önemlisi o, yoksa uzunu kisasi hepsi bahane, yeri mekanida öyle. Tokatta olan olaylara bakin, Allah sabir versin ailelerine ve insAllah son bulur bütün bular.
benim abimde gidicek cuma günü kısa dönem olarak:gitme:
çarşamba akşamı belli olucak yerleri inş. hayırlı bi yere gider:Saruboceq:
evet canım eşimin arkadaşı ığdıra düştü ama çok rahat olduğunu söyledi eşime hatta orada cep telefonu kullanmak hafatanın sadece belli günlerinde serbestmiş biz bile onlar kadar rahat değiliz hatta internet var orda
benim abimde gidicek cuma günü kısa dönem olarak:gitme:
çarşamba akşamı belli olucak yerleri inş. hayırlı bi yere gider:Saruboceq:
haber seyredemiyorum içim sıkılıyor. sehit ailelerin durumunu görünce tüylerim diken diken oluyor((
AMİNNN
hiç deyişmiyor. devlet büyükleri bunların hesabını soracaz diyorlar sonra apoyu beslemeye devam ediyorlar
onu duymamıştım canım, bu dönem tuncelide 2. intihar noluyo acaba bi terslik var ya...Kızlar tunceli ovacıkta şakir bağış isimli bir asker ( kısa dönem) intihar etmiş =( daha 25 yaşındaymış. offff ya bu haberler iice canımı sıktı benim
kıyamam sana ben canım benim ya...Burda yazıyorum çünkü burdaki arkadaşlarla aramda garip bir bağ var.
Hakkaride bir olay olsa aklıma hemen charm geliyor.
Tuncelide bir olay olsa aklıma hemen burcudeniz ve karasevdam geliyor.
Onlardan haber almak istiyorum. Bu haber alma isteğim de meraktan değil. Zamanla siz de belki bunu yaşayacaksınız. Biz de burda sanki asker arkadaşlığı kurduk. Hepsinin yeri ayrı bende. Bişey olsa öğrenmek ve yapabileceksem eğer bişeyler yapmak istiyorum... Paylaşımın nedeni herkesi üzmek gibi bişey değil ya da felaket tellallığı da değil. Sadece bu bağ...
yok öyle bişey canım aldırma o hurafelereBu arada kütük dogudaysa batiya, batitaysa doguya cikiyormus, böyle birsey var mi yoksa bu sadece bir uydurmami? Benim pek inanasim gelmedi, gecen arkadas söylüyordu.
bende geceyarısı başlamıstım aglamaya, hüngür hüngür gecti sonraki 1 hafta...ne zordu off...kızlar arkadasımın asker yemeginden geliyorum. nisanlısı nasıl heyecanlı. Acaba neresi olacak diyip duruyor. Bizimkindede gece belli olmustu bizimki uyurken ben sabah 6da kalkıp bakmıstım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?