Ksa dnem Askerlik...

daha kimseden ses yok sayfayı açıp bakabilen olursa baktıktan sonra kapamasın da bakamayanlarınkine bakılır

Sen ordamisin canim? Ben kocaeli diye biliyordum sanki.
Bizimki bide komando isteyecem demis kayinbabama. Duydum sakin dedim. Adam merakli savasmaya, bizi düsünen yok.

canım evim kocaeli gebzede ama ben annemledeyim şuan d.bakırda

siz onların öle sessiz durduklarına bakmayın durgun sudan korkulur o misal siz bakıyorsunuz ya ondan sezdirmiyorlar meraklarını bide biraz daha soğukkanlılar

Ya benim anlamadigim, madem sitede böyle sorunlar yasaniyor, bari sonuclari pazartesinden itibaren verinde millette rahat rahat baksin, daha var desin bakariz desin..
Gerci yine ayni olur ama simdi bugün giremeyenler yarin mecbur girecekler, yine herkes yigilacak siteye.

valla ya

hemşo burdayım titriyom karnım ağrıyo yamafoldumben

Hemsom sakin..
Sonuc her ne olursa olsun, Allah hayirlisini verecek, sag saglim gidip gelmeleri icin dua ettik, demekki gidecekleri yerden sag saglim gelecekler, dualar kabul olur sen merak etme.

Oda dogru canim. Heycan yok diyor. Normalde o benden daha heycanlidir, ben cok sogukkanliyim, ama su an tam tersi, söz konusu askerlik olunca sogukkanlilik yok oluyormus.

bizim dönemde böle değildi
ben şu saatte kocama sarılmış ağlıyordum mafoldumben

bizim dönemde böle değildi
ben şu saatte kocama sarılmış ağlıyordum mafoldumben

Ooooy caniiim.. ama bir ay sonrada mutluluktan sarilip aglayacaksin:lepi:
Sen gönderdin, bitti az kaldi geliyor esin, bak bizimkilerin yeri daha belli bile degil, önümüzde koskoca 5.5 ay canim. Böyle düsün mutlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…