Ksa dnem Askerlik...

Ooooy caniiim.. ama bir ay sonrada mutluluktan sarilip aglayacaksin:lepi:
Sen gönderdin, bitti az kaldi geliyor esin, bak bizimkilerin yeri daha belli bile degil, önümüzde koskoca 5.5 ay canim. Böyle düsün mutlu ol.

ayy canımm inşaallah çok sağol inş. sizinkilerde çarçabuk geçr

hemşom amin.
girilmiyo mu ya
benimkide yarın devam edelim diyo
sanki ben askere gidiom :)

:roflol: alem bunlar ya..
benimkide ses vermiyor msnde
uyudumu ne:roflol:
his sasmam valla

ayy canımm inşaallah çok sağol inş. sizinkilerde çarçabuk geçr

Amiiin canim benim insAllahh.. 17 ocaktami bitiyor hasretlik? Bak bizimki agostos celphine yetisemedi, gitseydi benimde 1 ayim kalmisti. Kismet.

:roflol: alem bunlar ya..
benimkide ses vermiyor msnde
uyudumu ne:roflol:
his sasmam valla

Amiiin canim benim insAllahh.. 17 ocaktami bitiyor hasretlik? Bak bizimki agostos celphine yetisemedi, gitseydi benimde 1 ayim kalmisti. Kismet.

evet canım 17 ocak :lepi: bu arada eşimin sesini duyduğum için biraz daha mutluyum
inşaallah gelene kadr hep mutlu oluruz oda güvende olur şu 1 ay 1 hafta hızla geçer

evet canım 17 ocak :lepi: bu arada eşimin sesini duyduğum için biraz daha mutluyum
inşaallah gelene kadr hep mutlu oluruz oda güvende olur şu 1 ay 1 hafta hızla geçer

ooh $IKIDIM $IKIDIMhihoyyyt ne zaman görüstünüz ben ciktiktan sonra mi???
gecer canim sen kafani takma, günler vizir vizir valla.. günler bide baya kisaldi, yaz döneminde beklemek daha zordur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…