Ksa dnem Askerlik...

ben artık söyleyecek söz bulamıyorum yaptıkları resmen psik baskı

Canim bu daha neki.. bizim bir tanidik var, bedelli askerlik yapti yeni geldi. Komutan diyormuski gidin surda konferans var, orda nöbet tutacaksiniz icerde. Bunlar gidiyormus, kapilar kilitli. Komutandan emir gelmeyince geride dönemiyorlar. 4 saat sonra komutan gelmis, demisler komutanim kapilar kapali 4 saattir bekliyoruz. Susun mantik yürütmeyin, askerlikte mantik olmaz demis. Yaaa neleri var daha balim, Allah vicdanli komutanlara düsürsün bizimkileri.

evet canım ama saolun destek oldunuz
inşaallah Rabbim size yaşatmaz böle şeyleri
gelip buraya dersiniz yerleri rahat halaa naz yapıyorlar:mymeka:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
Ah insAllah canim insAllah..
Yeri rahat keyfi tikirinda olsunda naz yapsin tek..
Sende hergün kocisinle konusma imkanini yakalarsin son 1 ay 1 hafta insAllah:teselli:

kaydirigubbakcemile3
Ah insAllah canim insAllah..
Yeri rahat keyfi tikirinda olsunda naz yapsin tek..
Sende hergün kocisinle konusma imkanini yakalarsin son 1 ay 1 hafta insAllah:teselli:

inşaallah canım sağ salim gelsin de az görüşmeyede razıyım

bak naz yapıo die salya sümük gelirsen döverim seni ona göre :mymeka:

inşaallah canım sağ salim gelsin de az görüşmeyede razıyım

bak naz yapıo die salya sümük gelirsen döverim seni ona göre :mymeka:

:roflol::roflol:

Nazini hic görmedimde, bizimki hemen herseye cabuk sinirlenir, kesin sinirli hallerini cekecem.. alistim artik, ama sanirim bu askerlik döneminde yatistirma yöntemlerimi gelistirmem lazim biraz dahakaydirigubbakcemile3

öyle maalesef hiç gitmesini istemiyorum o yüzden. bazılarında askerliğini yapmayanla evlenilmez gibi takıntılar var ya öyle bir takıntım da yok imkanım olsaydı da göndermezdim zaten engel olurdum

Not: Şu anda sayfada 330. dönem sonuçları verilmiştir. 331. dönem açıklandığında yine bu linke tıklayarak öğrenebileceksiniz. Sonuçların en geç yarın açıklanması beklenmektedir. Sık kullanılanlara ekleyerek sonuçlara açıklandığı andan itibaren ulaşabilirsiniz.

Alıntı..

ya suna bakın yok isterseniz birde 12 sinde açıklayın artık kuş misali uçarak gidecekleri yere gitsinler

:roflol::roflol:

Nazini hic görmedimde, bizimki hemen herseye cabuk sinirlenir, kesin sinirli hallerini cekecem.. alistim artik, ama sanirim bu askerlik döneminde yatistirma yöntemlerimi gelistirmem lazim biraz dahakaydirigubbakcemile3

evet canım grdükeri muamele ii olmadığı için ruh sağlıları çokta ii olmaz destek olmalıyız onlara

öyle maalesef hiç gitmesini istemiyorum o yüzden. bazılarında askerliğini yapmayanla evlenilmez gibi takıntılar var ya öyle bir takıntım da yok imkanım olsaydı da göndermezdim zaten engel olurdum

ay canım öle deme evliyken çok zor şimdi gitmesi inan çok ii

hic sasmam canim olur mu olur

Canim aslinda bende düsündüm bunu, yani evlendikten sonrada gidebilir diye ama evli ve eslerini askere gönderenlere bakinca aslinda öyle daha zor olacagini anladim.
Düsünsene her gece ayni yastiga bas koydugun, hergün evin icinde o odadan bu odaya cikip girin adam birden yok.. Su an en azindan ailelerimiizn yanindayiz, aliskin oldugumuz bir hayat var (sevdigimizin askerde olmasi disinda).

evet canım grdükeri muamele ii olmadığı için ruh sağlıları çokta ii olmaz destek olmalıyız onlara

ay canım öle deme evliyken çok zor şimdi gitmesi inan çok ii

evliyken gitsin demiyorum ki bence hiç gitmemeli belki bencillik diye düşünenler olabilir ama ben hiç gitmesinden yana değilim yazmak istediğim çok şey var ama malum herşey yazılmıyo orda sağlık güvencesi olduğundan bile şüphe duyuyorum hep

bu konuda bende sana katiliyorum. Kara sevdam'da diyorya, orda iyi bakmiyorlar diye, hastanesi, yemekhanesi bilmem nesi..
Asker en iyi davranilacak kisidir, basimizi yastiga koydugumuzda bu ülkede nöbet tutan tek kisiler onlar, ama ne yazik ki hakkettikleri muameleyi görmüyorlarmis.. cok aci ve cok büyük bir ayip bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…