- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.661
ben artık söyleyecek söz bulamıyorum yaptıkları resmen psik baskı
Oh Allah'ima cok sükür canim.. cok sevindim valla, öglen baya sIkkIndi canin:1hug:.
evet canım ama saolun destek oldunuz
inşaallah Rabbim size yaşatmaz böle şeyleri
gelip buraya dersiniz yerleri rahat halaa naz yapıyorlar:mymeka:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Ah insAllah canim insAllah..
Yeri rahat keyfi tikirinda olsunda naz yapsin tek..
Sende hergün kocisinle konusma imkanini yakalarsin son 1 ay 1 hafta insAllah:teselli:
inşaallah canım sağ salim gelsin de az görüşmeyede razıyım
bak naz yapıo die salya sümük gelirsen döverim seni ona göre :mymeka:
Canim bu daha neki.. bizim bir tanidik var, bedelli askerlik yapti yeni geldi. Komutan diyormuski gidin surda konferans var, orda nöbet tutacaksiniz icerde. Bunlar gidiyormus, kapilar kilitli. Komutandan emir gelmeyince geride dönemiyorlar. 4 saat sonra komutan gelmis, demisler komutanim kapilar kapali 4 saattir bekliyoruz. Susun mantik yürütmeyin, askerlikte mantik olmaz demis. Yaaa neleri var daha balim, Allah vicdanli komutanlara düsürsün bizimkileri.
:roflol::roflol:
Nazini hic görmedimde, bizimki hemen herseye cabuk sinirlenir, kesin sinirli hallerini cekecem.. alistim artik, ama sanirim bu askerlik döneminde yatistirma yöntemlerimi gelistirmem lazim biraz dahakaydirigubbakcemile3
öyle maalesef hiç gitmesini istemiyorum o yüzden. bazılarında askerliğini yapmayanla evlenilmez gibi takıntılar var ya öyle bir takıntım da yok imkanım olsaydı da göndermezdim zaten engel olurdum
Not: Şu anda sayfada 330. dönem sonuçları verilmiştir. 331. dönem açıklandığında yine bu linke tıklayarak öğrenebileceksiniz. Sonuçların en geç yarın açıklanması beklenmektedir. Sık kullanılanlara ekleyerek sonuçlara açıklandığı andan itibaren ulaşabilirsiniz.
Alıntı..
ya suna bakın yok isterseniz birde 12 sinde açıklayın artık kuş misali uçarak gidecekleri yere gitsinler
öyle maalesef hiç gitmesini istemiyorum o yüzden. bazılarında askerliğini yapmayanla evlenilmez gibi takıntılar var ya öyle bir takıntım da yok imkanım olsaydı da göndermezdim zaten engel olurdum
evet canım grdükeri muamele ii olmadığı için ruh sağlıları çokta ii olmaz destek olmalıyız onlara
ay canım öle deme evliyken çok zor şimdi gitmesi inan çok ii
evliyken gitsin demiyorum ki bence hiç gitmemeli belki bencillik diye düşünenler olabilir ama ben hiç gitmesinden yana değilim yazmak istediğim çok şey var ama malum herşey yazılmıyo orda sağlık güvencesi olduğundan bile şüphe duyuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?