Ksa dnem Askerlik...

Canim yeri cok güze, gözün aydin, hayirli olsun

sağol canım... Allaha bin şükür... Canım Erzurumda kuzenim yaptı gerçekten çok rahattı.. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun..

sensible cnm
kısa dönem
sağol cnm seninkine de hayırlı olsun
olumlu şeyler okudum erzurum için ama soğuğu kötüymüş
hayırlı teskereler hepimize

Çilekcim seninkide hayırlı olsun... Dediğim gibi Erzurum da çok iyi. Sana biraz uzak ama en azından rahat oldugunu bilmen iyi olur.

Okula gitmeden önce ilk defa kkyı açtım =)
Çok güzel yerler çıkmış kızlar. hayırlı olsun.

Sağol yusum :)

elvin bilginiz var mı nasıl bi yer karaman?

şimdi diğer kızlara da bakacağım nereler çıkmış sabah 6 da girdim çileğin erzurumu gördüm

iyi demişsiniz şekerler

tuçeye çıldırdım sevi,nçten yaaaaaa

Kabul toplama merkezi: Erzincan
Gidecegi Sinif okulu/egitim merkezi Erzurum

???

Canım benim askerlik Erzuruma düşmüş oluyor sadece doğu illerine giden askerlerin hepsini erzincan toplama merkezinde toplayıp birliklerine götürüyorlar yeni asker oldukları için başlarına bir sıkıntı gelmemesi açısından ama batıya düşenlerde tek yer yazar

canım karaman iyidir yaa.. askerlik yapanı bilmiyorum ama orda okuyanlar rahattı.

Ben doğu olmaması, çok uzak olmaması açısından çok iyi dedim canım..

kızlar herkesin yerleri çok güzel çımış herkese hayırlı olsun
şimdi geriye şafak saymak kaldı
o da kısa zamanda bitecek inşallah

istanbul-tuzla kızlar, kısa dönem.

Kisa dönem cikti kizlar yehuuuuuuuuuuuuuuu... Gidecegi yer erzincan, nasil oralar ?

merhabalar benimde kardeşim gidiyor askere kısa dönem sivas

kızlaaaarrrr nişanlım hatay iskenderuna kısa dönem er olarak yapacakmışşş

9'uncu kor. Hv. Svn. Tb. K.lıĞı susuzharmanlar erzurum

bizimde askerliğimizde 1'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI ADAPAZARI SAKARYA kısa dönem olarak çıktı piyade er olarak.Allah'ım hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin hepimizinkileri

kızlarr Kısa dönem Karamannnnnnn:))))))))))))))))))))

benim de cok sevdiğim bi abim gidiyo şırnak silopi kısa dönem herkes için hayırlısı olsun . allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun .. şimdiden hayırlı teskerelerturkbayragi

benim de cok sevdiğim bi abim gidiyo şırnak silopi kısa dönem herkes için hayırlısı olsun . allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun .. şimdiden hayırlı teskerelerturkbayragi

canım benim abin için hakkında hayırlısı olsun diyeyim
inşallah sağ salim bir şekilde dönecekler

kızlar ii yerler cıkmış çoğunuza sizn adınıza sevindim biz çok kötüyüz ağrı doğubeyazıt

kızlar ii yerler cıkmış çoğunuza sizn adınıza sevindim biz çok kötüyüz ağrı doğubeyazıt

canım hakkınızda hayırlısı olsun üzme kendini ilerde ben niçin bu kadar üzülmüşüm diyeceksin ilk zamanlar insana zor gelecektir. Ama insan alışıyor ilk günler gibi zor olmuyor .Bir şekilde günler geçmeye mahkum:teselli:

evet ama orda karakollara dagıtım yapıyorlarmıs asıl canımı sıkan bu artık 6 ay bana uyku yemek ıcmek haram

canım karaman iyidir yaa.. askerlik yapanı bilmiyorum ama orda okuyanlar rahattı.

Ben doğu olmaması, çok uzak olmaması açısından çok iyi dedim canım..

evet canım ona çok sevindim kara ve hava yollarını araştırıyorum ben de sabah beri karamanı inceliyorum google dan

ooh çok şükür hepimizinki güzel canlar yaa doğular da güzel yere düşmüşler

canım en yakın arkadaşım kardeşi ağrıda

çok memnundu çocuk bandocu yapmışlar paşa çocuklarına gitar dersi veriyormuş

böyle bir yeteneği varsa usta birliğinde söylesin

gidince bulsun onu adı Şahin Çelebi ben arattırırım zati ay ama o kısa dönem o gidince mi bizimkilşer gelecek acaba ben bi sorayım o kısa dönemdi çünkü

seninkisinin ismi ne canım söylettririrm arka çıkarlar ne bileyim kollarlar işte birbirlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…