- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.821
evet canım ona çok sevindim kara ve hava yollarını araştırıyorum ben de sabah beri karamanı inceliyorum google dan
ooh çok şükür hepimizinki güzel canlar yaa doğular da güzel yere düşmüşler
canım en yakın arkadaşım kardeşi ağrıda
çok memnundu çocuk bandocu yapmışlar paşa çocuklarına gitar dersi veriyormuş
böyle bir yeteneği varsa usta birliğinde söylesin
gidince bulsun onu adı Şahin Çelebi ben arattırırım zati ay ama o kısa dönem o gidince mi bizimkilşer gelecek acaba ben bi sorayım o kısa dönemdi çünkü
seninkisinin ismi ne canım söylettririrm arka çıkarlar ne bileyim kollarlar işte birbirlerini
evet ama orda karakollara dagıtım yapıyorlarmıs asıl canımı sıkan bu artık 6 ay bana uyku yemek ıcmek haram
doğu beyazıtta 1 tanemıı aslkeıye var acaba adı murat tosun 1, piyade
kÜtahya / havacı / kısa dÖnem :))))
kızlar hepinizin iyi yerler cıkmıs. gözünüz aydın
kÜtahya / havacı / kısa dÖnem :))))
günaydın herkese
yerler açıklanmış,hayırlısı olsun içinizi ferah tutun,zaman akıp gider inşallah
şafak 37turkbayragi
canım ikgünler mutlaka burukluk oluyor,geçicek ama ağlamak geliyorsa içinden kendini sıkmamalısın.ben acemilikten sonra kendimi çok sıktım ağlamıcam demiştim aşkımla konuşurken bi ağlamaya başladım,saatlerce..bütün günüm berbat geçti.onu da üzdüm kendimi de.hepsi geçiyor olumlu düşünmek zorundayız,ankara iyi yere düşmüş eşin canım bütün akrabalarım orda benm.hayırlısıyla bitirip gelecek inşallah,hergün konuşursunuztelefonda,izinlerde gidersin geçicek zaman başladınız bile şafak saymaya.hayırlısı olsun herkes için,sağ salim gelsinler biranönce
benim eşime uzun dönem çıktı ankara mamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?