Ksa dnem Askerlik...

doğu beyazıtta 1 tanemıı aslkeıye var acaba adı , piyade

Son düzenleme:
evet ama orda karakollara dagıtım yapıyorlarmıs asıl canımı sıkan bu artık 6 ay bana uyku yemek ıcmek haram

Üzme tatlım kendini dua edelim hep birlikte kısa zamanda sağlıcakla dönsünler.
Canım ecel denilen şeyin vakti eğer gelmişse insanı durup dururken bile alıp götürüyor olacağa çare yok bunun için her şey olacağına varıyor önemli olan şimdilik eşinle şu kısacık zamanını güzel değerlendirmeye bak
son zamanlarında sıkıntısını sana yansıtabilir sen alttan al canım emin ol o da çok üzülüyordur ama senin üzüldüğünü görünce daha çok üzülür

hem ağrı güzel diyordu çukurda kaldığından o kadar soğuk değil diyordu gülüm

bozma moralini canım

bu sabah öğrendim :sinifsinif:
çok sevdiğim bir arkadaşım kısa dönem olarak gidiyor ayın 12 sinde

Toplama merkezi Diyarbakır

Gideceği yer Sinopi Şırnak

içim bi tuhaf oldu öğrenince, çok severim kendisini
Allah yardımcısı olsun inşallah, tabi sadece onun değil bütün askerlerimizin Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

günaydın herkese
yerler açıklanmış,hayırlısı olsun içinizi ferah tutun,zaman akıp gider inşallah
şafak 37turkbayragi

mrb kızlar... nasılsınız ya uzun zamandır gıremıyordum :)

bugun yenı gıdenlerın yerlerı acıklanmıs.. o gunler geldı aklıma.. Allah asker gonderenlere sabırlar versin. inşallah sızler ıcın hemen gelip gecer zaman :)

şafak 46 :)

canım ikgünler mutlaka burukluk oluyor,geçicek ama ağlamak geliyorsa içinden kendini sıkmamalısın.ben acemilikten sonra kendimi çok sıktım ağlamıcam demiştim aşkımla konuşurken bi ağlamaya başladım,saatlerce..bütün günüm berbat geçti.onu da üzdüm kendimi de.hepsi geçiyor olumlu düşünmek zorundayız,ankara iyi yere düşmüş eşin canım bütün akrabalarım orda benm.hayırlısıyla bitirip gelecek inşallah,hergün konuşursunuztelefonda,izinlerde gidersin geçicek zaman başladınız bile şafak saymaya.hayırlısı olsun herkes için,sağ salim gelsinler biranönce

inşallh canım tşk ederim:1hug:

Herkese günaydınlarr... Sonuçlar açıklanmış adınıza sevindim kızlar ilk bir ay çok zor biraz dişinizi sıkın ama sonrası hele 80 lerden sonra daha da kolay parça parça saymayı deneyin bende işe yaradı:ecrin_bebek: önce acemilik bitimini sonra 100 leri sonra da plakaları saymıştım hala sayıyorum gerçi, şafak 38....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…