Ksa dnem Askerlik...

acemılıktede mehtap sayıyordum :) usta bırlıgıne gecerken ızın almıstı. ama keske almasaymıs ben hıc goremedım onu baska sehırdeydım mecburen ve şafak herkesden hemen hemen 10 gun fazla bizim

evet uzun dönem üzdü ankara olması na içim rahat istanbula yakın sayılır özledikçe giderim inşallah :teselli:

tabıkıde ya buyuksehır olması bıle avantaj bence. hem ankara ıst. arası ucakta bol bı ay onceden alırsan bıletlerı guzel olur walla
bende o sekılde istanbula gitcem opuyorumnanaktan

sagol canim bizimki cok uzuluyo annemlerden de izin aldim yanina gidip gelmem izin verdiler.. sevin iste diyorum elazig ya 6 ay hapis hyati diyo.. nasil teselli etsem bilemedim sabahtan beri ya..

canım 6 ay değil 5 ay 5 gün:)))
izin kullanmasın
izinde vermişler
süper yani:)
canım sen nerdesin şuan?
elazığ uzak mı sana

istanbuldayim canim uzak malesef.. ama benim memleketim de erzincan aslinda yakin baya birbirlerine
ya sag salim gelsin psikolojisi bozulmadan o bana yeter zaten.. annem de izin verdi gitmeme uzmesin kendini gorustururum ben sizi dedi.. annem goturcek beni onun yanina hatta yani..
ay ben mutluyum ama o huzunlu.. sanirm yeni yeni askerlik olayi koymaya basladi ona bilemiyorum..
uzun donem istiyordu bi de o uzuldu kisa cikinca.. ay herkes gider mersine bizimki de tersine..

canım hayırlısı buymuş
görmeye gidip gelirsen
zaman daha çabuk geçicektir.
daha öncede demiştim ya gitmesini beklemek daha zor
biran önce gitsin şafak sayın
yer belli olduğunda bende çok ağlamıştım
ilk ozaman gerçekten gideceğine inanmıştım
ondan öncesi rüya gibiydi.
bizimki bile bitiyor
rüya gibi..

yok ben valla duygusuzum hic aglamaidm.. ama dun gece kisa oldugunu gorunce sevincten zipladim nerdeyse :))
icim oyle rahatladi ki anlatamam..
hayirlisi ile gitsin gelsin dhaa coook isim var onunla :jeyyar:

arkadaşlar dersten yeni geldim geç kaldım yazamadım bizimki de KISA DÖNEM MANİSA bende boludayım zaten en azından bir kere gidebilirim yanına diya düşünüyorum inşallah böylesi hayırlıdır mutluyum ben iki gün önce rüyamda şırnak çıkmıştı çünkü

elvin sizin iskenderun mu çıktı canım?

evet canım hatay iskenderun denizci er .. sanırım senin nişanlın da bahriyeli di mi?

gözün aydın canım..kaydirigubbakcemile5

ay sedaaa çok sevindim gülümmm hayırlısı olsun

manisada amcam yaptı çok komikti yaa amcam çok sessiz bir insandır kimseye değil bağırmak

sesini dahi yükselttiğini görmedik

çavuş yapmışlar bunu kısa dönem ya
annemle telde konuşurken bi bağırmış annem şokta

hüseyin? sen mi bağırıyorsun öyle demiş

amcam

napiim yenge bi sıraya geçmesini bile beceremiyorlar deli olacam burda diyormuş

koptuk tabi gülmekten amcamın o haline:)))))

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bizimkide muhabere kısa dönem
araştırdımda haberci demekmiş bilmem nasıl bişey

nette araştırdık biraz manisadan sonra kıbrısa yada doğu ya komando olarak yolluyolrmış benimki kısa dönem yinede yer değişikliği olur mu acaba. kıbrısa giderse çok sıkıntı olur. doğuya da yollarlar diye korkuyorum şimdi zaten benimki polis hazır silah tutan yetişmiş eleman sonuçta onu komando olarak yollarlar mı acaba doğuya

canım saklasın bence orda söylemesin hiç usta

yeğenim acemi birlik manisa usta birlik edirneydi canım bişeye yada bi mantığa göre değil bence açıktan sallıyorlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…