- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.841
tuzla mıı??? denız harp akademısı mı? erkek arkadasım orda benım ama acemı bırlıgı yoktu sankı oranın.. rahat yer sayılır :))) hayırlı olsun canım..istanbul-tuzla kızlar, kısa dönem.
canım uzun olması üzmüştür seni tabiki ama ankara mamak çok güzel... en azından kafan rahat olur memur gibi çalışcak sabah 8 akşam 5...
Herkese günaydınlarr... Sonuçlar açıklanmış adınıza sevindim kızlar ilk bir ay çok zor biraz dişinizi sıkın ama sonrası hele 80 lerden sonra daha da kolay parça parça saymayı deneyin bende işe yaradı:ecrin_bebek: önce acemilik bitimini sonra 100 leri sonra da plakaları saymıştımhala sayıyorum gerçi, şafak 38....
evet uzun dönem üzdü ankara olması na içim rahat istanbula yakın sayılır özledikçe giderim inşallah :teselli:
asmin canım ben elazığı çok isterdim çok kısmetlisin tabi bana yakın die istedim ama en azından rahat bi yer çarşı izni flaanda var orda da terör falan yok hayırlı olsun canım ocağın 15.de falan elazığda olcam eşimi almaya gitcem
elvin sizin iskenderun mu çıktı canım?
arkadaşlar dersten yeni geldim geç kaldım yazamadım bizimki de KISA DÖNEM MANİSA bende boludayım zaten en azından bir kere gidebilirim yanına diya düşünüyorum inşallah böylesi hayırlıdır mutluyum ben iki gün önce rüyamda şırnak çıkmıştı çünkü
benimki de er:))
sadece er sütsüz:))) sek:)))
merhaba kızlar
bizimkide muhabere kısa dönem
araştırdımda haberci demekmiş bilmem nasıl bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?