- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.281
tamam canım ii geceler baya tuttum aşkımı gözyaşlarıma dayanamadı kaldı ama nbetteydi inşaallah sorun çıkmaz dua et lütfen
Ah ablacim.. Üzülme sen. Bak cok sükür konusmussun, sesini duymussun. Bu bile güzel. Askerler kac saat nöbet tutuyor genelde? Diyelim 2 saat nöbet tuttu, ertesi gün 2 saat az uykuyla mi devam ediyorlar?
canım mesaiden sonra özgür uyuyabilir o arada benim kkocam açık havada olduğu için çarpıo baya sersemlio uyuyo fırsat buluncca o saate uyuumassa evet 2 hatta 3 saat uykusuz devam edio ertesi gn
Anladim ablacim. Ama gecici bu nöbetler, sonra sicak yataginda karisiyla birlikte ayni yastiga bas koyacak. Nasil iple cekiyordur o günleri he:jeyyar:
Son durumlar nasilmis peki orda?
Bu arada sen diyarbakirda yalnizmisin ailenin yanindami?
ailemin yanındayım canım
Amin canım Allah razı olsun Rabbim tüm askerleri korusunBak bu cok iyi abla. Tek basina kalmak dahada beter olmali.
Annemler kac gündür bana cok destek oluyorlar, Allah razi olsun onlardan.
Az önce aradim benimkini, belki bir yerden telefon bulmustur, hattini takmistir diye. Nerden bulacaksa sanki yoldakaydirigubbakcemile3
Aradiginiz kisiye su anda ulasilamiyor, lütfen sinyal sesinden sonra mesajinizi birakiniz..
:çok üzgünüm:
Neyse ben yatayim ablacim. Bu gece haber alamam sanirim. Yarin bir ihtimal. InsAllah.
Kendine cok dikkat et ablam, kafani takma hicbirseye, Allah saglik versin askerlik peygamber ocagi derleryerimseniben
Yarin bende kendimi biraz daha toparlayacagim, birazda gülelim eglenelim beraber dimi amayerimseniben
öptüm melek ablacim, Allah esini korusun.
Benimde nisanlimi korusun.
AMIN
Şeniz
senin işinde zor yusumcum tavsan kaç tazı tut oynarsınız artık evin içinde=)))oohhh ii olur ona boşversene =) Unuttun mu neler yaşamıştık :mymeka:
BUaralar daha fazla üzerime titremeye başladı. O kadar çok şımartıyor ki beni ayaklarım yerden kesiliyor adeta sırnaşık şey Biri beni yere indirsin :roflol:
Ya burcu sen de evlen ama beni yalnız bırakma kaydirigubbakcemile3
allah kavustursun canımKIZLAR öncelikle bekleyen herkesi allah kavuştrsn inş.
eşimi yarın yolcu ediorm bende kısa donem çoktı şansımıza istanbula gidior.. artık bende burdaym sanrm :)
dün akşam gitti
allah kavustursun kızlar sağ salim gider gelirler inşallahyolcu ettim az önce :gitme:
turkbayragigel teskere gel
bende şimdi yolladım kızlar gözlerim şişti ağlamaktan birde giderken ağlarsan ben öleyim dedi bende sen sözünü geri almassan asıl ben öleyim amin dedim. ne yapayım insan ister istemez ağlıyo.cüzdanına uzunca bir kağıt yazmıştım dün gece onu koydum inşallah görüp okur. bu arada DTP kapatıldı yine ortalık karışacak bi kurtulamadık şu köpeklerden..Allah ım inşallah herkez sağ salim sevdiklerine kavuşur.
Iyi geceler kizlar,
Benimki suan yolda, Allah'im korusun onu sag saglim gitsin birligine sag saglim dönsün eve insAllah.
Ne durumdasiniz?
Ben cok kötüyüm, durup durup agliyorum.
Askerin ardindan bu kadar aglamak iyi degildir, kendimi toparlayamiyorum ama, cok üzgünüm.
Benimki arada sırada beni sinir etmek için kısa dönem askerlik kaldırılmış off ya diyor kaydirigubbakcemile3
Ben de senin gibi hesap soracağım bu tatlı esprileri için =))
24ocakta yanımda olacak inşallah canım.
Yapraklar ve nöbetler dışında bir sıkıntım yok, insanlar nerelerde askerlik yapıyor diye kızar bazen nişanlım da ama insan dayanamıyor işte =(
hepinizi öpüyorum fazla ağlaşmayın geçecek zaman hızla. sağsalim dönsün diye dua edin sadece kızlar.
ii geceler opuyorumnanaktan
yolcu ettim az önce :gitme:
daha yeni gittilerkaydirigubbakcemile3
şafak karanlık akannehir
:icecream: napalım başa gelen çekilir:roflol:bucucum inşallah hep böyle güzel giderEylül ayı da çok geç değil :jeyyar:
:sinifsinif:
=)):icecream: napalım başa gelen çekilir:roflol:
tatil bugün sana demi canım ayy ne güzel ya evde olsam acar film izlerdim deli gibii eve hasretim yasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?