Ksa dnem Askerlik...

tamam canım ii geceler baya tuttum aşkımı gözyaşlarıma dayanamadı kaldı ama nbetteydi inşaallah sorun çıkmaz dua et lütfen

Ah ablacim.. Üzülme sen. Bak cok sükür konusmussun, sesini duymussun. Bu bile güzel. Askerler kac saat nöbet tutuyor genelde? Diyelim 2 saat nöbet tuttu, ertesi gün 2 saat az uykuyla mi devam ediyorlar?

Ah ablacim.. Üzülme sen. Bak cok sükür konusmussun, sesini duymussun. Bu bile güzel. Askerler kac saat nöbet tutuyor genelde? Diyelim 2 saat nöbet tuttu, ertesi gün 2 saat az uykuyla mi devam ediyorlar?

canım mesaiden sonra özgür uyuyabilir o arada benim kkocam açık havada olduğu için çarpıo baya sersemlio uyuyo fırsat buluncca o saate uyuumassa evet 2 hatta 3 saat uykusuz devam edio ertesi gn

canım mesaiden sonra özgür uyuyabilir o arada benim kkocam açık havada olduğu için çarpıo baya sersemlio uyuyo fırsat buluncca o saate uyuumassa evet 2 hatta 3 saat uykusuz devam edio ertesi gn

Anladim ablacim. Ama gecici bu nöbetler, sonra sicak yataginda karisiyla birlikte ayni yastiga bas koyacak. Nasil iple cekiyordur o günleri he:jeyyar:

Son durumlar nasilmis peki orda?

Bu arada sen diyarbakirda yalnizmisin ailenin yanindami?

ailemin yanındayım canım

Bak bu cok iyi abla. Tek basina kalmak dahada beter olmali.
Annemler kac gündür bana cok destek oluyorlar, Allah razi olsun onlardan.

Az önce aradim benimkini, belki bir yerden telefon bulmustur, hattini takmistir diye. Nerden bulacaksa sanki yoldakaydirigubbakcemile3
Aradiginiz kisiye su anda ulasilamiyor, lütfen sinyal sesinden sonra mesajinizi birakiniz..
:çok üzgünüm:

Neyse ben yatayim ablacim. Bu gece haber alamam sanirim. Yarin bir ihtimal. InsAllah.

Kendine cok dikkat et ablam, kafani takma hicbirseye, Allah saglik versin askerlik peygamber ocagi derleryerimseniben

Yarin bende kendimi biraz daha toparlayacagim, birazda gülelim eglenelim beraber dimi amayerimseniben

öptüm melek ablacim, Allah esini korusun.
Benimde nisanlimi korusun.
AMIN

Şeniz

Amin canım Allah razı olsun Rabbim tüm askerleri korusun
tatlı rüyalar canım rüyanda nişanlını gör hatta rüya arasında arasın inşaallah yarın hatta 158 gün bol bol görüşmek nasip olsun inşaallah öptüm...

senin işinde zor yusumcum tavsan kaç tazı tut oynarsınız artık evin içinde=)))
aman buara benımkide bi melek kesildi anlatamam sanaaman nazar değmesin diyelimde kaydirigubbakcemile3
yok ben suan almıyım evlilik filan canım askerlik beni yordu bide kaynana cekemıycem azıcık kafamı dinliycem yaf:roflol:
bizim düğün eylül gibi olabilir haziran çok erken seneye kış ta çok gec , eylül ideal bizim için canım hayırlısı bakalım...
hem sen önden gitte bana anlat herseyi ceyizime de yardım edersin hem:1hug:

KIZLAR öncelikle bekleyen herkesi allah kavuştrsn inş.
eşimi yarın yolcu ediorm bende kısa donem çoktı şansımıza istanbula gidior.. artık bende burdaym sanrm :)
allah kavustursun canım

kızlar dün gece gitti nişanlım. söz vermiştim ağlamıycam diye ama o ortamda mümkün değil. hele otobüsün uzaklaşması yok mu? insanı en çok o üzüyoor... :gitme:

terminal çok kalabalıktı.. asker uğurlamaları vardı. gencecik fidanlarımız gidiyor Allahım ne olur gözü dönmüş canilere karşı korusun onları..

canım Allah kavuştursun.. :Saruboceq:

canım ama insan kendini tutamıyor dua edelim bol bol tüm askerlerimiz için. hem dertsiz dua içten olmazmış gözyaşı ile ettiğin dualar daha makuldur... Allah hepimizi sağ salim kavuştursun...

yusum çok güzel haberler vermişsin..:teytey: Hayırlı olsun canım Allah bize de nasip etsin inşallah..,

?
bu arada yaprak ve nöbet demişsin ya , yaprak ne demek?
yolcu ettim az önce :gitme:

daha yeni gittilerkaydirigubbakcemile3

şafak karanlık akannehir

güle güle gidip gelsinler canlarım...

bucucum inşallah hep böyle güzel gider Eylül ayı da çok geç değil :jeyyar:
elvin canım yaprak süpürüyorlarmış sürekli. neyseki sizinkiler bu işkenceyi çekmezler. Ben başta yaprak süpürmenin nesi yorucu olur diye düşünüyordum ama inan yolda sürekli ağaçlara bakıyordu, şunların yaprakları ne zaman tükenecek bıktım artık yaprak peşinde koşmaktan diyordu ozaman anladım psikolojisini nasıl etkilediğini=(
Bir de nöbetler çok zor oluyor. Düşünsene benim nişanlım polis ve alışkın nöbet tutmaya ama ordaki nöbetler çok zorluyordu onu. Örneğin sabah 4te nöbeti oluyor saat 8e kadar ve hiç uyumasına,dinlenmesine izin vermiyorlar nöbetten sonra =( Bazen günde 3defa nöbet tuttuğu bile oluyordu yani 12saat :sinifsinif:

Son düzenleme:
kızlar "bir erkek bir kadın" diye bir sitcom var çok güzel. canım sıkıldıkça onu izliyorum tavsiye ederim =)

:icecream: napalım başa gelen çekilir:roflol:
tatil bugün sana demi canım ayy ne güzel ya evde olsam acar film izlerdim deli gibii eve hasretim yasenağlama
=))
evet tatlım tatil bugün ben de bir kadın bir erkeği izleyip eğleniyorum =) bazen kendi tartışmalarımızı izliyormuş gibi oluyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…