- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.321
allah kavustursun kızlar sağ salim gider gelirler inşallah
kızlar dün gece gitti nişanlım. söz vermiştim ağlamıycam diye ama o ortamda mümkün değil. hele otobüsün uzaklaşması yok mu? insanı en çok o üzüyoor... :gitme:
terminal çok kalabalıktı.. asker uğurlamaları vardı. gencecik fidanlarımız gidiyor Allahım ne olur gözü dönmüş canilere karşı korusun onları..
canım Allah kavuştursun.. :Saruboceq:
canım ama insan kendini tutamıyor dua edelim bol bol tüm askerlerimiz için. hem dertsiz dua içten olmazmış gözyaşı ile ettiğin dualar daha makuldur... Allah hepimizi sağ salim kavuştursun...
yusum çok güzel haberler vermişsin..:teytey: Hayırlı olsun canım Allah bize de nasip etsin inşallah..,
?
bu arada yaprak ve nöbet demişsin ya , yaprak ne demek?
güle güle gidip gelsinler canlarım...
off Allah yardım etsin zor bi durum yani sanki illa böyle bi konu olcak yani bugun bakıma muhtaç değillerse yarın olcaklar bide maaşları yokmuburcum ve kara sevdam kafam o kadar karıştı ki kızlar =(
Azönce nişanlımla konuştum. KOnuşuyorduk normal birşekilde konu biranda onun ailesine geldi. benim ailem bizimle yaşamak durumunda kalırsa ne dersin dedi.( Nişanlım 4kardeşler. hepsinin durumu da fena değil yani. anne babası da yaşlı insanlar) hasta falan olduklarında gelip kalırlar elbette ama ömür boyu yaşamaktan bahsediyorsan asla dedim. hadi yataktan kalkamayacak bir durumda olursa ne yapacaksın ozaman bakmaz mısın dedi. ben de 4kardeşsiniz herkeste kalırlar sırasıyla dedim. acayip bozuldu. ama biz bir aile kuracağız hepsinin anne babası senin olduğu kadar herkes elinden geleni yapmak zorunda, aynı şey benim anne babam için de geçerli dedim. ama inanın çook bozuldu bu cevabıma. ve dedi ki neyse inş böyle bişey olmaz da olursa da evlenince çok tartışırız bu konuyu dedi.
Bir de konu ikimizin de çalışmasına geldi. maddi anlamda anne ve babana destek olursun tabi dedim. herkes bizden daha fazla bekleyecektir çünkü çift maaş girecek evimize dedi. ben de bu konu bir kere açılır bir daha da açılmasına izin vermem dedim. çünkü ben çalışmaktan dolayı çok mutlu değilim. hepsinin eşi gibi evde yan gelip yatabilirim ama ben anne olacağım çocuklarımı, bizi düşünürek katkı sağlamak adına çalışıyorum hiç kimse kusura bakmasın dedim.
offf çok mutsuzum ya mafoldumben ben bu tarz cümleleri duymayı hakeden biri değilim. herzaman kanaatkar oldum ve sımsıkı sarıldım bu ilişkiye. ama daha evlenmeden, evlenince benimle yapacağı tartışmanın sinyalini verdi. korkuyorum artık mafoldumben ben ailem için herşeyi yaparım dedi, elbette yapar ama bu beni ezip geçerek olursa ben ne yaparım ya....
benimki de cok yogundu sanirim teslim oldum mesaji atmadi.. varmisti tras oluyordu.. heycanindan unuttu sanirim.. teslim olmustur heralde artik.. baslayalim bakalim safak saymaya... nasil bitecekse gunler..
merhaba kızlar benim eşimde bugün 5 de teslim oldu.bilecik söğüte gittii.çok şükür iyi bi yer diye seviniyorum ama ayrılık çok içimi acıtıyo.1,5 yıl boyunca hiç ayrılmadık,her şeyi birlikte yaptık onsuz günleri geçirmek zor olacak..herkesi allah tez zamanda kavuştursun
ben 156 dan başladım saymaya.öyle hesaplamıştık eşimle
benimde eşim dün gece gittişafak 158 kısa dönem erzincanturkbayragi onsuz çok zor geçiyo bugünsenağlama
allah kavuştursun kızlarmerhaba kızlar benim eşimde bugün 5 de teslim oldu.bilecik söğüte gittii.çok şükür iyi bi yer diye seviniyorum ama ayrılık çok içimi acıtıyo.1,5 yıl boyunca hiç ayrılmadık,her şeyi birlikte yaptık onsuz günleri geçirmek zor olacak..herkesi allah tez zamanda kavuştursun
ben 156 dan başladım saymaya.öyle hesaplamıştık eşimle
kızlar askeriye nasıl hesap ediyor? 6 ay mı yoksa 180 gun mu?
6 ay diyorsa 31 mayıstan 12 izin gununu cıkarırız olur biter bir arkadaşim şanslısın şuabt 28 cekiyor demişti de:)
180 gun diye yuvarlak hesap yapıyorsa 180den 12 aralığa kadar olan 12 gun ve kullanmadıkları 12 gunu cıkartırsak 156 kalıyor.
kızlar askeriye nasıl hesap ediyor? 6 ay mı yoksa 180 gun mu?
6 ay diyorsa 31 mayıstan 12 izin gununu cıkarırız olur biter bir arkadaşim şanslısın şuabt 28 cekiyor demişti de:)
180 gun diye yuvarlak hesap yapıyorsa 180den 12 aralığa kadar olan 12 gun ve kullanmadıkları 12 gunu cıkartırsak 156 kalıyor.
üzülme cnm dua et her zaman
seninde uzak bnm gibi
sen samsuun o sakarya
ben çok istiyodum yakın olsaydı yemin törenine gidecektim ama malesef kısmet olmadı
istanbul neree erzurum nere :a015:
ne yapalım sağ salim gelsinlerde
şafak 158 mi desem 156 mı desem bilemiyorum
kıdemli arkadaşlar gelsinde soralım bi buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?