Ksa dnem Askerlik...

amin :gitme:

off Allah yardım etsin zor bi durum yani sanki illa böyle bi konu olcak yani bugun bakıma muhtaç değillerse yarın olcaklar bide maaşları yokmu

benimki de cok yogundu sanirim teslim oldum mesaji atmadi.. varmisti tras oluyordu.. heycanindan unuttu sanirim.. teslim olmustur heralde artik.. baslayalim bakalim safak saymaya... nasil bitecekse gunler..

17.00 de teslim olmaları gerekiyordu arkadaşım. telaştan unutmuştur bence. ay ben 155 den başlamıştım saymaya.şimödi 158 mi diycez

kızlar herkesin şafak sayması yol iznine bağlıdır..benm sözlümün 1 gün yol izni wardı 155 gün yaptı..askere gittiğinde onun için günlük yazmıştım ne yaşadıysam ewlenince vericem süpriz olsun neler yaşamışım neler hissettmişim bilsin

merhaba kızlar benim eşimde bugün 5 de teslim oldu.bilecik söğüte gittii.çok şükür iyi bi yer diye seviniyorum ama ayrılık çok içimi acıtıyo.1,5 yıl boyunca hiç ayrılmadık,her şeyi birlikte yaptık onsuz günleri geçirmek zor olacak..herkesi allah tez zamanda kavuştursun
ben 156 dan başladım saymaya.öyle hesaplamıştık eşimle

allah kavuştursun arkadaşım.benim dayım yapmıştı bilecikte. güzel bir yerdir. edirnede yapıyor benim nişanlım.kar varmış oralarda. çok soğuk olacak sanırım

benimde eşim dün gece gitti şafak 158 kısa dönem erzincanturkbayragi onsuz çok zor geçiyo bugünsenağlama

allah kavuştursun kızlar
nişanlım az önce aradı iyi dedi ama çok soğukmuş
p.tesi eğitimleri başlıyomuş ve eğitimciler iyi değilmiş lmaz:
tlfnu kapadıktan sonra çok ağladım mafoldumben
şimdiden çok özledim

hayırlısıyla yapıp gelsinlerde bitsin bu ayrılık.çok erken başladım galiba ama...

eşimde aradı biraz önce yemek yemişler traş olacaklarmış..çok çamurluymuş oralarda

kızlar askeriye nasıl hesap ediyor? 6 ay mı yoksa 180 gun mu?

6 ay diyorsa 31 mayıstan 12 izin gununu cıkarırız olur biter bir arkadaşim şanslısın şuabt 28 cekiyor demişti de:)

180 gun diye yuvarlak hesap yapıyorsa 180den 12 aralığa kadar olan 12 gun ve kullanmadıkları 12 gunu cıkartırsak 156 kalıyor.

tatlım bildiğim kadarıyla 155 gün (5 ay ve 5 gün), bugün 1. günleri...turkbayragi

bende böyle hesapladım işte ve 156 dan saymaya başladım arkadaşlar

evet ağlamıycam yoksa annemde ağlıyo onun ağlamasına dayanamıyorum kalp ve yüksek tansiyon hastası ama işte...
az önce aradı kocaeli ne yoluycaklarmışlar bindirmişlere araçlara sonra sen gitme demişler abim sen burda kal demişler o da iyiki gitmedim diyo burası daha iyi dedi annem yemek yiyebildin mi dedi ehh işte biraz yedim dedi. baba evinde 55kg olan adam asker ocağından kaç kg la döneek çok merak ediyorum:gitme:

elifcim bu şekilde düşünme cnm
üzme kendini lütfen
bak kısa dönem askere gittiler bunları düşün güzel şeyler düşün
sonra arayabilmiş ne güzel,zamanla oraya alışacak güzel dostluklar kuracak
hiç kafanı mesgul etme bak zaman çok çabuk geçecek :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…