Ksa dnem Askerlik...

benim ki de yolda şuan canım..bende aynı durumdayım ağlayıp duruyorum senağlama.senağlama.. birde giderken üzerini değiştirdi kazağına kokusu geçmiş parfüm yok bildiğimiz ter yani ama ben onun o kokusunu çok severim hiç tiksinmem zaten pek parfüm falan kullanmaz şimdi o kazağı aldım koklayıp duruyorum hiç yıkamayacam onu belki bu gece ona sarılıp bile yatabilirim

Sagol canim benim, cümlemizi insAllah.
Evet, en azindan belirsizlik, yani nerde askerlik yapacagi kac ay askerlik yapacagi sorulari kafamdan silindi. Gecer insAllah. Bir dönem üniversite okuyup gelecem, hem bu daha iyi sinavda yok diyor, kurban olurum ona ben:1hug:Şeniz

Canim Allah kavustursun sag saglim kavusursunuz insAllah.
Cogumuzunki 5.5 ay, birlikte safak sayacaz, en güze tarafida bu:lepi:

kızlar askerlerden birinin hanımı hamile kalmış askerler doğacak çocuğun ismini şimdien koymuşlar kız olursa mehtap erkek olursa şafak

ben hep sukredıyorum aglarken o yuzden ısyan etmısım gıbı gelmıyor bızım yapmızda var galıba bu hassasıyet gelınce tutamıyorum ne yapayım =) ama dedıgım gıbı Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun...

bızım 15 dk sonra 44 gunumuz kalmıs olcak inşallah =)

istanbul tuzlada..

Elazığ jandarma canım. seninki?
¨

Erzurum/ILICA piyade canimturkbayragi

Ahhh canim bilirim o kokulari ben. Benimkide 1.5 yil önce ben ingiltere og karsta okurken, tshirt'ünü istemistim, yikamadan gönder diye, parfüm felanda sIkma dedim. Paketi actim tshirt'ü kokladimda kokladim, ter kokusu sinmis caniminicininŞeniz
Ter kokusunu hic sevmem ama onunki parfüm gibi geliyordukaydirigubbakcemile3
Canimcim birde seninki manisadaydi yanlis hatirlamiyorsam? Bence yeri cok iyi, hic üzme kendini.

Benimki arada sırada beni sinir etmek için kısa dönem askerlik kaldırılmış off ya diyor kaydirigubbakcemile3
Ben de senin gibi hesap soracağım bu tatlı esprileri için =))

24ocakta yanımda olacak inşallah canım.
Yapraklar ve nöbetler dışında bir sıkıntım yok, insanlar nerelerde askerlik yapıyor diye kızar bazen nişanlım da ama insan dayanamıyor işte =(

hepinizi öpüyorum fazla ağlaşmayın geçecek zaman hızla. sağsalim dönsün diye dua edin sadece kızlar.
ii geceler opuyorumnanaktan

kızlar askerlerden birinin hanımı hamile kalmış askerler doğacak çocuğun ismini şimdien koymuşlar kız olursa mehtap erkek olursa şafak

Aaaaa öyle mi??? KK'dan biri mi?? Hayirli olur insAllah..

En güzelini yapiyorsun canim benim, sükretmek lazim her sekilde. Allah'ima sükürler olsun.. Burda sizlerle paylastikca cok rahatliyorum..

Oh canim cok cok az kalmis, Allah hemen kavustursun sizi sag saglim.

aa canım bızımde 24 ocak olma durumu varmıs 25 dı ya inşallah oyle olur bı gun bı gundur =)

sanada iyi geceler

tabıkıde yaa bı kere ozgurluklerı ellerınden alınmıs gıbı hıssedıyorlar. bugun ozgur oldugum tek gun dıyordu carsıyı tarıf ederken :çok üzgünüm:

ben birara çok kıskanıyordum ya çarşıya çıkmasını istemiyordum kaydirigubbakcemile3 bir kere ödül olarak iki gün üstüste çarşı izni vermişlerdi, bana söyledi ve hemen ağlamaya başlamıştım =)
Ama alıştım artık :kedi:

Sagol canim, Allah razi olsun. Tez zamanda sag saglim kavus askerine, günler cabuk geciyor zaten. Iyi geceler canim benim.

Allahtan benimki kısa dönem yoksa kalbim dayanmaz sanırım
gel tezkere gel tezkere turkbayragi

Evet canim ya, Allah'a sükür bizimkide kisa dönem, bunada cok cok sükür.
15 ay askerlik yapanlar napsin. Onlarinki dahada zor askerlik üstelik. Allah'im yardimcilari olsun.

şafak 35 turkbayragi
izmire selamlar (eşim izmirde asker bu arada)
delikafadulden hihoyyyt :sm_cool: yaşasın ya bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…