- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.241
Elazığ jandarma canım. seninki?
Öyle canim, mecburuz alismaya, senin esin nereye gidiyor??
Iyi geceler kizlar,
Benimki suan yolda, Allah'im korusun onu sag saglim gitsin birligine sag saglim dönsün eve insAllah.
Ne durumdasiniz?
Ben cok kötüyüm, durup durup agliyorum.
Askerin ardindan bu kadar aglamak iyi degildir, kendimi toparlayamiyorum ama, cok üzgünüm.
sensible allah kavuştursun canım:teselli:
aslında zihninde askerliğin büyük bölümü bitmş sayılır çünkü ne zaman gidecek nasıl olacak nasıl yapacak endişeniz kalmdı bak gidiyor işte 5 buçuk ay sonra dönecek
biz şimdi bırakıp geldik ağlıyorum hayla ama gelen yok.devamlı bana baktı ağlıyon mu kız diye ağlayamadımda.gülerek gitti gülerek gelir inş. abimsiz hayatımsız canımsız 5ay 5gün abimmm gel artık özledim seni abimm.herkese Allah kolaylık versin
Icimden geldigi gibi davraniyorum canim, ama Yusum'ada dedigim gibi, agladigim icinde Allah'in cizdigi kadere karsi geliyormusum gibi hissediyorum (tövbe hasa).
Böyle düsünerek kendimi toparlamaya calisiyorum.
Allah'im hepimizin yardimcisi olsun, seninki nerde ne kadar kaldi canim?
¨Elazığ jandarma canım. seninki?
benim ki de yolda şuan canım..bende aynı durumdayım ağlayıp duruyorum senağlama.senağlama.. birde giderken üzerini değiştirdi kazağına kokusu geçmiş parfüm yok bildiğimiz ter yani ama ben onun o kokusunu çok severim hiç tiksinmem zaten pek parfüm falan kullanmaz şimdi o kazağı aldım koklayıp duruyorum hiç yıkamayacam onu belki bu gece ona sarılıp bile yatabilirim
Ayyy ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallahkızlar askerlerden birinin hanımı hamile kalmış askerler doğacak çocuğun ismini şimdien koymuşlar kız olursa mehtap erkek olursa şafak
Benimki arada sırada beni sinir etmek için kısa dönem askerlik kaldırılmış off ya diyor kaydirigubbakcemile3
ay aynen yaa =) her dk hele aksamları bazen hıckıra hıckıra oda bana derdı ben tatıl yapıyorum sen ağlayıp duruyorsun kaydirigubbakcemile3 bugunde gıdıp ben bı kac ay daha kalmak ıstıyorum desem mı acaba ya dıyor.. dondugunde bı kac hesap sorcam ya ondan kacmaya calısıyor bırazda kaydirigubbakcemile3 amaaan askerlık gonullu hale gelsınde herkes rahatlasın artık..
24ocakta yanımda olacak inşallah canım.Canim benim Allah kavustursun.. Nerdeydi senin askerin, ne zaman geliyor? Sanirim ocakta kavusuyorsunuz Allah'in izniyle:Saruboceq:
Bende karsisinda aglamamak icin zor tuttum kendimi bir haftadir. Dün dayanamadim. Gülüyor, seviyorum agliyorsun, kiziyorum agliyorsun, sariliyorum agliyorsun, gidiyorum agliyorsun geliyorum yine agliyorsun diyorkaydirigubbakcemile3
Ama bu bambaska birsey..
Rabbim sabir versin, bazen acaba cok mu nankörlük ediyorum diyorum. Allah'a sükür sagligi yerinde, erzurumda cok kötü bir yer degil, Allah'in actigi kismete sirk kosuyorum gibi hissediyorum aglarken (hasa). Dua sanirim en büyük silahim olacak bu bekleyis sürecinde.
kızlar askerlerden birinin hanımı hamile kalmış askerler doğacak çocuğun ismini şimdien koymuşlar kız olursa mehtap erkek olursa şafak
ben hep sukredıyorum aglarken o yuzden ısyan etmısım gıbı gelmıyor bızım yapmızda var galıba bu hassasıyet gelınce tutamıyorum ne yapayım =) ama dedıgım gıbı Rabbıme bınlerce kez sukurler olsun...
bızım 15 dk sonra 44 gunumuz kalmıs olcak inşallah =)
istanbul tuzlada..
24ocakta yanımda olacak inşallah canım.
Yapraklar ve nöbetler dışında bir sıkıntım yok, insanlar nerelerde askerlik yapıyor diye kızar bazen nişanlım da ama insan dayanamıyor işte =(
hepinizi öpüyorum fazla ağlaşmayın geçecek zaman hızla. sağsalim dönsün diye dua edin sadece kızlar.
ii geceler opuyorumnanaktan
tabıkıde yaa bı kere ozgurluklerı ellerınden alınmıs gıbı hıssedıyorlar. bugun ozgur oldugum tek gun dıyordu carsıyı tarıf ederken :çok üzgünüm:
Benimki arada sırada beni sinir etmek için kısa dönem askerlik kaldırılmış off ya diyor kaydirigubbakcemile3
Ben de senin gibi hesap soracağım bu tatlı esprileri için =))
24ocakta yanımda olacak inşallah canım.
Yapraklar ve nöbetler dışında bir sıkıntım yok, insanlar nerelerde askerlik yapıyor diye kızar bazen nişanlım da ama insan dayanamıyor işte =(
hepinizi öpüyorum fazla ağlaşmayın geçecek zaman hızla. sağsalim dönsün diye dua edin sadece kızlar.
ii geceler opuyorumnanaktan
Allahtan benimki kısa dönem yoksa kalbim dayanmaz sanırım¨Erzurum/ILICA piyade canimturkbayragi
[/B]
asmışlar listeyi canım. 7gün izin kullanmıştı nişanlım. 24ocak pazar çıkış tarihi olarak yazıyormuş. sizin de öyle olur belki
aa canım bızımde 24 ocak olma durumu varmıs 25 dı ya inşallah oyle olur bı gun bı gundur =)
sanada iyi geceler
Allahtan benimki kısa dönem yoksa kalbim dayanmaz sanırım
gel tezkere gel tezkere turkbayragi
Aaaaa öyle mi??? KK'dan biri mi?? Hayirli olur insAllah..
hayır canım eşim anlattı zemuszemus
Aaaaa öyle mi??? KK'dan biri mi?? Hayirli olur insAllah..
hayır canım eşim anlattı zemuszemus
opuyorumnanaktan
Allah anali babali büyütsün insAllah.
şafak 35 turkbayragi
izmire selamlar (eşim izmirde asker bu arada)
delikafadulden hihoyyyt :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?