- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.341
elifcim bu şekilde düşünme cnm
üzme kendini lütfen
bak kısa dönem askere gittiler bunları düşün güzel şeyler düşün
sonra arayabilmiş ne güzel,zamanla oraya alışacak güzel dostluklar kuracak
hiç kafanı mesgul etme bak zaman çok çabuk geçecek :Saruboceq:
benim canımıniçinide bugün askere yolladım sabah 7 de.. bugün ne kadar uzun geldi bana hiç geçmiyo gözüm kulağım sürekli telefonda 5 ay nasıl geçicek napıcam hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun..:gitme:
benim canımıniçinide bugün askere yolladım sabah 7 de.. bugün ne kadar uzun geldi bana hiç geçmiyo gözüm kulağım sürekli telefonda 5 ay nasıl geçicek napıcam hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun..:gitme:
Edirne-Kıyık .. sen?
burcum ve kara sevdam kafam o kadar karıştı ki kızlar =(
Azönce nişanlımla konuştum. KOnuşuyorduk normal birşekilde konu biranda onun ailesine geldi. benim ailem bizimle yaşamak durumunda kalırsa ne dersin dedi.( Nişanlım 4kardeşler. hepsinin durumu da fena değil yani. anne babası da yaşlı insanlar) hasta falan olduklarında gelip kalırlar elbette ama ömür boyu yaşamaktan bahsediyorsan asla dedim. hadi yataktan kalkamayacak bir durumda olursa ne yapacaksın ozaman bakmaz mısın dedi. ben de 4kardeşsiniz herkeste kalırlar sırasıyla dedim. acayip bozuldu. ama biz bir aile kuracağız hepsinin anne babası senin olduğu kadar herkes elinden geleni yapmak zorunda, aynı şey benim anne babam için de geçerli dedim. ama inanın çook bozuldu bu cevabıma. ve dedi ki neyse inş böyle bişey olmaz da olursa da evlenince çok tartışırız bu konuyu dedi.
Bir de konu ikimizin de çalışmasına geldi. maddi anlamda anne ve babana destek olursun tabi dedim. herkes bizden daha fazla bekleyecektir çünkü çift maaş girecek evimize dedi. ben de bu konu bir kere açılır bir daha da açılmasına izin vermem dedim. çünkü ben çalışmaktan dolayı çok mutlu değilim. hepsinin eşi gibi evde yan gelip yatabilirim ama ben anne olacağım çocuklarımı, bizi düşünürek katkı sağlamak adına çalışıyorum hiç kimse kusura bakmasın dedim.
offf çok mutsuzum ya mafoldumben ben bu tarz cümleleri duymayı hakeden biri değilim. herzaman kanaatkar oldum ve sımsıkı sarıldım bu ilişkiye. ama daha evlenmeden, evlenince benimle yapacağı tartışmanın sinyalini verdi. korkuyorum artık mafoldumben ben ailem için herşeyi yaparım dedi, elbette yapar ama bu beni ezip geçerek olursa ben ne yaparım ya....
iyi geceler hanımlar... şafak 43 opuyorumnanaktan
şafak attı 154 oldu turkbayragiakannehir
kizlar 158den sayiyorsunuz demi?
17 mayis 157 diyor ama.
Neyse cok olsunda, 1 gün daha erken gelirlerse seviniriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?