Ksa dnem Askerlik...

inş. inş. gelicek çabucak inş. teşekkür ederimopuyorumnanaktan

benim canımıniçinide bugün askere yolladım sabah 7 de.. bugün ne kadar uzun geldi bana hiç geçmiyo gözüm kulağım sürekli telefonda 5 ay nasıl geçicek napıcam hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun..:gitme:

allah kavuştursun sen nereye gönderdin?

Canlariiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
Bugün kayinbabam aradi. Orda tanidiklari vardi kayinbabamin nisanlimi onlar karsilamislar.
Cebini vermis adam yakinlarini ara diye. Nisanlimda babasini aramis demis baba ben geldim nisanlima haber verin merak etmesin beni cok iyiyim. Caniminici benim!

canım yanlıs anlama ama sankı sende bıraz fazla katı dusnuyor gıbısın. aynı evde kalma konusunda haklı sayılırsın kısmen ama bıde yaslıları dusun sırayla bakmak bencede mantıklı ama eger kısa sure kısa sure kalırlarsa arada harab olurlar her evde ayrı bı duzen.. belkı her yıl bırınde olabılır. tabı sızın bılcegınız ıste ben yaslıların her evın derdını def eden manevı guc olduguna ınanırım.. maddı yardım konusunda da o yasa kadar bı evladı getırmek kolay degıldır mutlaka anne babayada bı sekılde yardımcı olmak gerekır bazen para verılır bazen evının ıhtıyacı alınır. sadece kendı esının aılesı ıcın deıl sen bıle yerı gelınce aılene maddı bı yardımda bulunmuyormusun.. inşallah hersey cok guzel olur tabı bunların konusulması ıcın dogru zaman pek deıl gıbı ayrıca sızın vercegınız kararlar ama bıraz fazla katı gıbısın =) yada bana oyle geldı bılmıyorum..

Cilekcim yazdigin mesajlari acamiyorum canim, simdi yöneticiye sordum haftalardir ayni sorunu yasiyorum.

cnm bzmki sabah 7 de bindi ya 9a doğru inmiş
uçakta bi askerle berabr inmişler. onun askerin tanıdığı karşılamış 2sinide
adam gezdirmiş yedirmiş içirmiş bide cep telini vermiş ailenizi arayın hbr verin die. o adamın cebinden aradı iyiyim die birazdan teslim olucm dedi.
sonra akşam 6 gibi aradı askeriyeden
iyimiş işte koğuş nöbeti tutacakmış 2 saat falan filan
sonra 9 gibi yine aradı ben yatıyorum dedi. bide seni seviyorum dedi :)
bgn 3 kez aradı yani allahıma şükür.

sen ne yaptın anlat bakalım haber aldın mı

kizlar 158den sayiyorsunuz demi?
17 mayis 157 diyor ama.
Neyse cok olsunda, 1 gün daha erken gelirlerse seviniriz:)

yusum keske konusurken biraz politik konussaydin. suan nisanlin seni ailesine sirt ceviren biri gibi gormus. once ailenin herzaman basimin ustunde yeri var. kendi ailem nasilsa onlarida oyle goruyorum. ama biliyorsun calisiyorum ben yokken evde cok zorlanirlar. ben cocuklarimiza daha iyi bir gelecek icin calisiyorum dersin. yusumcum eger bulabilirseniz altli ustlu ev tutarsiniz. esininde akli ailesinde kalmaz sende beraber yasamak zorunda kalmazsin. aksamlari yanlarina gidersiniz. gunduzde guvendiginiz birini bakici olarak tutarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…