Ksa dnem Askerlik...

cnm bn 155 die biliyorum
15 mayıs tam 155.güne denk geliyo
bende 16 mayısı seçtim çizelge yaparken.
dur az sayalım ki çabuk bitsin :)

canım saymaya basladıktan sonra eğer sölediğin tarih değilse daha çok üzülürsün siz 158 den baslayın benim ki tam 158 gün ve 2 gün yol iznide var

cnm bn 155 die biliyorum

Gerci bir ii gün co farketmez canim ya.
Yani simdilik öyle diyorumda tabi vakit yaklastikca 2 günde gözüme cok gelecek beli:)
Kaderimde safak saymakta varmis vay be:)

cnm bn 155 die biliyorum

valla ben en iisi saymıyım ya
yoksa bitmeyecek böyle

Bitecek canim bitecek, sen hic merak etme.
Cift rakamli sayilara hayirlisiysa insek, daha cabuk gececek insAllah.

Ya ben neden yazamadan, gelen mesajlari göremiyorum. Yöneticileeeeeeeeeer nerdesiniz, cevap bekliyorum sizdenlaelaelaelaelae

kızlar cevaplar için teşekkür ederim ama ben okadar çok dolmuşum ki bu konuyla patladım iice bugün.
Ben sadece kendimi değil belki daha da fazla nişanlımı düşünüyorum. hepsi sıcacık yatağında uyurken benim nişanlım karın altında nöbet tutarak parasını kazanıyor inanın bu çok kötü bir durum,başımı yastığa koyduğumda geceleri bazne rahat edemiyordum, en önemlisi de sürekli tehlikesi olan bir meslekte. Kimse anne baasını atamaz elbette ama diğer kardeşlerin de atmaması gerekiyor değil mi? Ama onların hiç umrunda değilken ben neden eşimin zor duruma düşmesine neden olayım ki o benim için değerli çünkü.
bugün içimde ne varsa ağlaya ağlaya anlattım neden herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini anlattım ve o da beni çok ii anladı. İçeriye girmeden aradı herşey dilediğin gibi olacak eğer ki nişanımızdan bişey anlamadıysan bir daha yaparız, düğünde ne istersen hepsi senin dediğin gibi olacak, evlendikten sonra da başımın tacı olacaksın ailem olacaksın dedi ve konu kapandı.

evett :))))))) nerdeyse 1 ay kaldi. darisi size. saymaya baslayinca bisekilde geciyor ben artik alistim gibi

En son nisanlimi agustosta gördüm. Agustostan araliga zaman nasil akip gitti anlamadim. Sinavlarim var, onunda askerligi vardiya, zaman gecmesin istiyordum ama tabi aksine hizli geciyorlaelaelaelaelae
Aylar sonra ilk defa dün zaman durdu sanki. Saate baktim gece 12. Sonra 12.15, 12.45.
Nisanlimla sohbet ederken, saati nasil 2-3 yapiyorduk anlamiyordum bile.

canım benim kendini doğru ifade etmek konuşmak herzmn iydir inşaallah bi sıkıntı çıkmaz ihtiyaçları olduğu sürece yanlarında olmak lazım hadis-i şerif var"Beli bükülmüş ihtiyarlarınız olmasaydı, belâlar sel gibi üzerinize dökülecekti." Rabbimizin razı olacağı işleri yapmak huzur verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…