- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.521
bende hiç zannetmiyorum bizimkileri vuracağını benim eşim gitmeden önce 2011 de olacak diye duymuş...ben şimdi bunları hiç düşünmek bile istemiyorum.güzel düşünelim güzel şeyler olsun dimi..hadi hep birlikte kızlar,biz bunuda başarırız:))
kızlar kim nerden okudu bu haberi????
kızlar bu dönem asker bekleyenler olarak kimin askeri nerede diye bir liste hazırlasak mı, ben soruyorum soruyorum, unutuyorum sonra
canım kazanılmış haklar geri alınamaz. bundan önceki dönemlerde kısa dönem askerliğin süresini azaltmışlardı ve dolayısıyla o dönemdeki askerler erken terhis edilmişti. ama uzadığı zaman aynı şey olmaz.Canim safak kac güzeller diye bir konu varya orda konusuyorlardi. Ocakta karar aciklaniyormus. Ama burdada kisa dönemleri etkilemeyecegi söyleniyor
http://haber.ekolay.net/Haber/2705/619499/tek+tip+askerlik+uygulamasi+ne+zaman+baslayacak.aspx
canım kazanılmış haklar geri alınamaz. bundan önceki dönemlerde kısa dönem askerliğin süresini azaltmışlardı ve dolayısıyla o dönemdeki askerler erken terhis edilmişti. ama uzadığı zaman aynı şey olmaz.
salı ya da çarşamba günü bizim okula subay geliyor ben ondan net bir bilgi alır size iletirim.
Canim aynen bende unutuyorum:) Liste defalarca yapildi ama hep arka sayfalarda kaliyor. Cilek'in imzasi iyi olmus, onunkini unutmayiz artik:)) Aferin hemsoma be iyi düsünmüs:)))
o zaman bana özelden mesaj atın kızlar ben de bir liste yapayım ya da işte birimiz yapsın, sayfanın başına koyalım, olur mu? benim eşim de tuzlada şimdi.
Tamam tucem, özele yaziyorum. Hatta liste var bende onu atayim sana.
Charm ve ebuş doğum gününüz tekrar kutlu olsun
sizi seviyorummm:asigimpuyorumnanaktan
Sensible- Erzurum
Cash06-Bilecik Söğüt
Tuce- İstanbul Tuzla
Asmin-Elazığ
_CiLek_ - Erzurum
bende kendimi ekledim her gelen eklesin kendini di mi kızlar
Elvancim tesekkur ederim amiin amiin caniimmm opuyorumnanaktan
Cok tatlisinn canimm tesekkur ederrimm bende seni seviyorum Şeniz
Elazığ jandarma kısa donem turkbayragiSensible- Erzurum
Cash06-Bilecik Söğüt
Tuce- ıstanbul Tuzla
Asmin-Elazığ
-Cilek-- Erzurum
bu listeden devam edelim, son oluşan listeyi konunun başına taşıyalım kızlar. hadi bir el atıverin de unutmayalım birbirimizi.
Tucem, bu benim daha önce hazirlamis oldugum liste, buldum simdi.
Ben bunu buraya yaziyorum, eger yanlislar varsa, arkadaslar kendilerinkini düzeltsinler, sana bildirirlerse sende listeyi tamamlar koyarsin istersen? Olur mu canim?
331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları 10 ARALIK 2009
Asmin Elazığ Kisa dönem
Tuce İstanbul /tuzla Kisa dönem
Elvin06 Hatay/iskenderun Kisa dönem
Cilek Erzurum/Susuzharmanlar ?
Sensible Erzurum/Ilica Kisa dönem
Seda Manisa kisa dönem
ilarzu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?