Ksa dnem Askerlik...

Ablacim bende nisanlima mektup yazdimkaydirigubbakcemile3
O yüzden bakamadim buraya, cikmissin sen yetisemedim.:sinifsinif:
Niye gönderemiyor ablacim, carsi izni yok mu?

evet canım malesef çarşı izinleri yok
okunuyo diyede tugayın içinden de göndermez
bende günlük ttuyorum onun için
gelince okutcam inşaallah :asigim:

evet canım malesef çarşı izinleri yok
okunuyo diyede tugayın içinden de göndermez
bende günlük ttuyorum onun için
gelince okutcam inşaallah :asigim:

Insallah ablacimopuyorumnanaktan¨
Eminim döndügünde buna cok sevinecektir.
Bu arada abla bu tek tip askerlik bizim kisa dönemleri etkiler mi?
12 aya cikaracaklarmis.
Ya 15 ay askere gidenlerinkini azaltsinlarda, 6dan 12 aya cikarmak ne, bu adamlar gelmis 25-26 yasina, birde 1 yil askerlik mi yapacaklar. Tam adamlarin en verimli caglarinda askerlikle gececek yillari.

off marotona daha yeni başladık biz sağ ol cnm ilgilendiğin için gölcük cıksın diye dua ediyorum..

Ya illa en son yazilanlari görebilmek icin sayfaya birseyler yazmaktan biktim, yöneticiden hala ses yok.

eşit olacak diyolar ama çok büyük haksızlık
eşim dio ben okulda ünv.de daha beter çektim
Tunceli gibi biyerden daha beter diosa dicek bişi yok
yani hem okul okuyolar yıllarca hemde askerlik yapıyorlar
indirmek yükseltmek dursunda asıl yapılmaıs gereken
gönüllü hale getirmek isteyen gitsin

o yasa çıksa bile şu an askerde olanları kapsayacağını sanmıyorum.lehine olan durumlarda etkili olabilir ancak aleyhlerine olan durumlarda etkili olmaz diye düşünüyorum.en azından hukuk da böleydi.yine de herşeyin hayırlısı.bi de eşlerinizle konuşamamak gerçkten kötü ama yapacak bişey yok.ben de elim hep telefonda onun numarasını çaldırıyorum sonra aklıma geliyo telefon götürmedi diyorum.iyi olduğunu bileyim,sağlığının yerinde olduğunu bileyim yeter diyorum.kızlar 5 ay ya da uzun dönem şu süreçte yapabileceimiz tek şey dua etmek.kötü şeyler düşünmeyin asla.Allah hepsini korusunnnn

Yani canim bizimkilerde etkilenecek bu durumdan öyle mi?
Karar cikmadan önce askere gittiler, ama yinede etkileyecek mi?
Haksizlik tabiki.

Haklisin canim.
Simdi burda bencil düsünmek istemiyorum. Eger o karar cikarsa, 15 ay asker yapanlarinki 12 ye inecek, ve bu olaganüstü bir durum. Buna sevinirim.
Ama 6 aydan 12 aya cikarmak ne demek? Sonucta universite mezunlari, herhangi bir yerde calistiklari zaman ülkelerine hizmet etmis olmuyorlar mi?
Ülke zaten kriz icindeyken,her türlü hizmet beklerken ve yeterli asker varken neden hala asker sayisi artiriliyor anlamis degilim..
Herseyin hayirlisi olsun yinede. Allah'im korusun bütün askerlerimizi.

Yani canim bizimkilerde etkilenecek bu durumdan öyle mi?
Karar cikmadan önce askere gittiler, ama yinede etkileyecek mi?
Haksizlik tabiki.

canım bizimkileri ve sizinkileri etkilemez basvuru yapmış ve kabul edilmişler etkilenmez
ama askeriye de mantık kural bulunmaz pek :1no2: normal şartlr altında etkilmez

canım bizimkileri ve sizinkileri etkilemez basvuru yapmış ve kabul edilmişler etkilenmez

InsAllah abla.. insAllah etkilemez. Ama dedigin gibi bellide olmaz. Su anda 5.5 ay kisa dönem askerlik görev yapanlari etkilemiyormus diye duydum bende, sadece suan 15 ay görev yapanlar icin 12 olacakmis, ama ocaktan sonra herkese 12.

Hayirlisi ablam ya..

Etkilesin etkilemesin, sacma sapan bir karar bu. Millet ozaman niye okusun ki? Adam 20 yasina kadar cirak olarak bir kuaförde calisir, 20 yasinda gider askerligini yapar gelir, sonra tekrar isine devam eder. Hem maddi hem manevi hic bir kaybi olmaz.
Böyle birsey var mi ya..

Neyse canim sIkIldi benim, ben bi dus alip derse devam edeyim ablacim bakarim yine arada.

Elazığ 'ya gitti canım :gitme:

yol uzun ise ondan arayamamışır, üzülme.. ilk fırsatta ararkaydirigubbakcemile5

Kizlar, kisa dönem askerlik artik 12 ay olacakmis.Ocak ayindan itibaren bu kanun gerceklesecekmis.
Acaba bizimkileri etkiler mi?

ocaktan mı-tatlicadiarzu-

kesin mi bu bilgi?

öyle ise yandıklaelaelaelaelae

1 hazirana kadar eğer yasa geçer ise şu an kısa dönemlerde etkileniyor malesef

halihazırda hala askerler çünkü-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…