Ksa dnem Askerlik...

merhaba kızlar
zaten bzmkilerin terhis tarihi belliymiş ve dosyalarında yazıyomuş
öyle bi kanun çıksa etkilemez ki bi yerde okumuştum bunu

aşkım aradı ama kısa konuştuk kıyafetlerini botunu falan verememişler daha, çok üşüyomuş..yemeklerde soğuk oluyomuş
2 gün geçti bile 5 ay su gibi aksın gitsin, kış bitsin bahar gelsin, baharla birlikte aşkımda gelsin..allah hepimize sabır versin
şafak:155

aminn:Saruboceq:

ne güzel yazmışsınvereliniortak

yemin törenine başörtülü alıyorlar mı? bilen duyan var mı , bilenlerin bilgisine ihtiyacım varr:uhm:

şimdi aklıma geldi eşim aradığında söyledi yemin töreni 31 aralıktaymış 2 gün falanda izin veriyolarmışş..yeni yılı birlikte karşılıyacaz bu bugünün en güzel haberi:))

bende az once konuştum cok az tabi ayın 31inde yemin toreni varmiş.akşam saat 1de yatmişlar sabah 7de kalkmişlar.boluk numarasını falan soyledi bu kadar işte

ben tek tip askerliğin yakında geleceğine hiç inanmıyorum onun daha çalişmaları bitmez.teskere tarihi de geriye atmaz ama one alınabilr 15 aylar için diye duyuştum rahat olun kızlar ole hemen gelmez

yemin törenine başörtülü alıyorlar mı? bilen duyan var mı , bilenlerin bilgisine ihtiyacım varr:uhm:

canım yerine göre değişir ama genel olarak
tavşan kulağı yaptrıp alıyorlar
ben gitmedim bu yüzden onların istediklerini yapıp
Allahın rızasını kaybetmem:dilcikar:

şimdi aklıma geldi eşim aradığında söyledi yemin töreni 31 aralıktaymış 2 gün falanda izin veriyolarmışş..yeni yılı birlikte karşılıyacaz bu bugünün en güzel haberi:))

kızlar acaba bizimkilerinde mi yemin töreni 31 aralıkta?
her yerde aynı tarihte mi yemin töreni oluyo acaba
bu arada bnm nişanlım bgn hiç aramadı hasta mı oldu acaba soğuktan :sinifsinif:

Cilek, kardelen, seda, yusum, denise, songa, bilmem, butterfly, kara sevdam;

Uy cok tatlisiniz tesekkur ederim duygulandim :gitme: sizde iyiki varsiniz canlarr opuyorumnanaktan

bu arada bnm nişanlım bgn hiç aramadı hasta mı oldu acaba soğuktan :sinifsinif:
yemin tören hakkında bi bilgim yok :uhm:
tek bildiğim şu an, benimkide soğuk havaya alışık değil hasta olmuş olmasın oooffff, halla aramadı :çok üzgünüm:

kızlar nişanlım aradı iyimiş alkisalkisalkis
iştima oluyo dedi o neyse artık ohh biraz rahatladım sevindim
bu arada yemin töreni 8 ocaktaymış

merhabalar canlarım

şafak attı 154 oldu turkbayragiakannehir

ben karar verdim hatalık şafak saycam daha kolay olur o zaman kafamçokkarıştı züürt tesellisi :)

Safak 157.

Askim aradiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

Dayanamadim aradim dedi.

Ölürüm onun sesine ben.!

Offf Allah'im offff.

Allah'im koru onlari. Askerlerimizi koru lütfen.Nolur.

canımmm benimkide sabah aradı ya telefon caldı hemen actım uyuyodum ama demekkı o kadar bekliyomusumki hemen uyandım. 1 dk bıle konusamadık ama cok sukur sesını duydum ya yeter bana... :)

canım nasıl belli oldu simdiden?
benim bildiğim dagıtım yemin töreninde belli olur..

benim nişanlım da orda .. kısa dönemleri italyaya göndermezler ccanımm..

Kizlar, kisa dönem askerlik artik 12 ay olacakmis.Ocak ayindan itibaren bu kanun gerceklesecekmis.
Acaba bizimkileri etkiler mi?

o yasa daha cıkmaz tatlım yaa.. altayapısı hazır degıl dıye bılıyorum... ya da içimden buna inanmak geliyor. çünkü çıkarsa bizimkilere de vurur canım 1 gün bile kalsa uzar...

ya gönüllü olursa da olmazki :) onlar gitmek ister de eminim biz göndermeyiz canım :) :)

alıyolar canım basortulu..

bu arada bnm nişanlım ebgn hiç aramadı hasta mı oldu acaba soğuktan :sinifsinif:

acemi egitim 28 gün canım.. bu durumda sanırım 31 aralıkta olamaz .. her yerde farklı olabilir.

cilek hemen kotu dusunme canımm.. fırsat olmamıstır..

Cilek, kardelen, seda, yusum, denise, songa, bilmem, butterfly, kara sevdam;

Uy cok tatlisiniz tesekkur ederim duygulandim :gitme: sizde iyiki varsiniz canlarr opuyorumnanaktan

dogum gunun kutlu olsun canım. Allah oglunla ve esinle daha NİCE NİCE dogumm günleri kutlamayı nasip etsinn..

gözünaydın canım

ayrıcaiçtima askerleri toplayıp sayıyorlar
sabah içtiması
yemek içtiması
yat içtiması
içtima esnasında orda olmazlarsa kaçak sayılırlar

Gözün aydin cilegim..:)))

Acaba bizimkinin yemin törenidemi 8 ocakta? Erzurumya orasi belki aynidir..
Ama 28 gün egitim var demisti bugün,egitimden hemen sonra yemin töreni olmaz mi?
Canim insAllah bizimkileri vurmaz tek tip askerlik ama vurur diyenler var, kafayi yicem delikafadulden

kara sevdam,sensible çok sağolun kızlar
pek sesi iyi değildi ama
dedimki kötü mü orası
ne iyi ne kötü işte ortası diyo kötükedihüso
sensible hemşo herhalde sizinde 8 ocakta olur bi daha aradığında sor bakalım neymiş :sm_confused:
askerin aleyhine bişe yapılmaz die düşünüyorum nilücüm :)

InsAllah canim yav.
Morelim bozuldu simdi.
Söyle bir yazi buldum simdi ama dogrulugu ne derece bilemiyorum:
5) Halen askerlik görevinde bulunan bir kişi yeni yasadan hiçbir şekilde etkilenmeyecek. Yeni yasanın yürürlüğe girdiği tarihte örneğin kısa dönem askerlik yapan kişi, başta belirlenen askerlik süresini tamamlayacak. Çünkü kısa dönem askerlik o kişi için kazanılmış hak özelliği gösteriyor.alintidir

InsAllah böyledir. Uzarsada yapilacak birsey yok yine sükredip sag saglim kavusmak icin dua edecez.

bende hiç zannetmiyorum bizimkileri vuracağını benim eşim gitmeden önce 2011 de olacak diye duymuş...ben şimdi bunları hiç düşünmek bile istemiyorum.güzel düşünelim güzel şeyler olsun dimi..hadi hep birlikte kızlar,biz bunuda başarırız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…