Ksa dnem Askerlik...

Benide ekleyin shining Kars/ Kısa Dönem

kızlar günaydın bugün hafta sonu yazdığım mektuplarımı aps ile ptt den yolladım...

25 inde yemin töreni olacakmış bizden birisi gelirse sen de gelirsin dedi..

karaman çok soğukmuş. ve sıkıntılıymış uzun dönem kısa dönem bi arada dedi

komutanlar hepsinin karı kız muhabbeti bitmiyor dedi.....

memnun değilmiş.. yemekler de ilk gün akşam bi kaşık pirinç pilavi ve bezelye vermişler

dün sabak 2 tane zeytin ve sadece çay vermişler.. poğaca ekmek yok...

öğlen bi pilav salata ve köfteli çorba vermişler onu yedim dedi....

pek iyi davranmıyorlar dedi.. üniversite mezunları gelince diğer lise mezunları önceden gitmiş ve rutbeli olmuş şimdi bize artislik taslıyorlar dedi... kimseye soru bile sramıyoruz 66 kişiyiz dedi..

yem,in töreninden sonra 10 gün daha eğitim görüp karakollara dağılacakmışız dedi. burda sadece 66 kişinin 20 si kalacak dedi.. bugün için de sabah 5 buçukta kalkış 14 dakikada 3700 metre koşu yapılacakmış ddedi dün..

daha hiç aramadı ankesörlüden arıyor kapatıyor aynı numaradan ben arıyorum o şeklide konuşuyoruz.

içeriye telefon sim kartını ve ilaçlarını sokabilmiş. eski bi telefon vardı elinde onu da girişte bırakmış..

bilmiyorum nasıl geçecek ya kızlar(((

yusum balım çok sevindim kız senin ,için canım benim....

keşke herkesin anası babası izin verse böyle yaaa dimi

ilarzucum kısa dönemleri pek sevmiyorlar
eziyorlar biraz
acemilikten sonra rahatlar
yemek konusunda haklısın
eşimlerede hindi,tavuk,kabak
dönüşümlü bunlar çıkıyormuş
canım inşallah rahat edeceği yerde kalır
kalanlar dışında çevre ilçelerdeki karakollara mı dağıtım oluyormuş canım

ilarzu sağol tatlım =) Aynı ilçede görev yaptığımız için izin verdiler canım farklı evler ev kiraları masraflar olmasın diye ses çıkartmadılar. ÇÜnkü biz ailelerden hiç destek almıyoruz kendi düğünümüzü kendimiz yapıyoruz belki bunun da etkisi var, fazla sıkboğaz etmek istemiyor olabilirler.
canım ilk günleri zor geçecektir bu doğal. yemekler,ortam onu sıkar ama zamanla alışır. KOmutanlarla ilgili durumdan nişanlım da rahatsız. Bir subayın eşi geliyor bütün komutanlar mal gibi bakıyorlar kadına sonra da fısır fısr konuşuyorlar, utanç verici bir durum diye anlattı. Uzun dönemler de biraz kıskançlık yapıyorlarmış ama yaş itibariyle daha küçük oldukları için birsüre sonra herşey değişiyor dedi.

kızlar biraz önce aradı sevdiceğim
iyiyim dedi sabah 5 te kaldırdılar sabah 5 ten beri sürünüyoruz dedi. çok soğuk hepimizin boğazları şişiti dedi...

yanındaki askere tekmelemiş komutan:))))
mektup yollama topluca alırım ben senden dedi...
ama yolladım :)) bu sabah:)))

askerlik işte dedi yapacaz bitecek aşkım merak etme sen beni dedi..

komutanlar çok pis konuşuyormuş söylediklerini duysan inanamazsın Nefes filminden beter dedi:)))

demişler ki kısa dönemlerin illerelk dağıtımı olmayacak sonuna kadar karamandasınız.
acemilikten sonra karakollara dağılacaksını 20 lkişi il de kalacak demişler.

kız aynen bizim de öylee ama bakalım benimki askerden gelince biz de aynı plandayız neler olacak

peek yakındaaaa:))))

Aman Allahım o kadar kotu mu davranıyolarmıs !!!:gitme: O zaman aşkım bana herşey iyi gidiyo derken yalan mı söylüyor????

Üzülmeyin kızlar ya evet zor ama onlar da siz de bu kısa süreli sıkıntıya alışacaksınız üzülmeyin bakın biz de son 1 ayı sayıyoruz artık geçiyor merak etmeyin:)

slm kızlar sabah 11 de aradı eşim bgn sesi daha iidi..iimiş..yemeklerde iimiş pek hijyenik değilmiş çatal kaşık sadece:S üşümüomşş yemin torennde grşcez inş...çavuş boluklerindemişler ayrıyız diğerlerinden dedi.. dağılımlarıda gataya yada müzelere falan olacakmş ..

sensiz geçen 3.günm nefesimm benmm

ben geldiiimmhihoyyyt
ay kızlar biz ev bakıyoruz ya şaka gibi=))))))
dün nete girdi ev gösterdi bana biraz esya baktık
haziran diye tutturdu napcam bilmiyorum
çok tatlı bi ev bulduk 2 oda bi salon ama dubleks inşallah kredi şartları uygun olurda alırız
çok sevinçliyim ben ya=)))))))

Üzülmeyin kızlar ya evet zor ama onlar da siz de bu kısa süreli sıkıntıya alışacaksınız üzülmeyin bakın biz de son 1 ayı sayıyoruz artık geçiyor merak etmeyin:)

evet canım geçecek dimi?
geçecek geçecekk inşallahhh

canım seninki de güzel yerde bebeğim heç üzülme

torakcan seninki de nevşehire düşmüş nevşehire 2 sene önce gitmiştim eğitime 2 hafta kaldım

harika bir yer küçük ama çok güzel mutlaka git harika görülesi yerler var

manastır, peri bacaları, uçanbalon, uçhisar bi de yer altında sığınak gibi bişeyler yapmışlar zamanında müze haline dönüştürmüşler oraya bittim mesela yerin 300 metre altına daha da altına iniyortsun dehşet bi yer canım yaaa çok sıcak olmadan git:))

büyüleyici bir yer

ooyy güzelim benim yaaa çok sevindim senin adına

ev nerde ve ne kadaraymış canım?

burcucum ne güzel bi haberr hihoyyyt hep mutlu ol canımkaydirigubbakcemile2

canım çok hızlıymış ya kaydirigubbakcemile5
ev bakmalar felan
e tabi bir ay kaldı dimi alkisalkisalkis
çok sevindim hadi
seneye evlenenlerin sayısı arttı :icecream:

ay evet dirim askerliğin iyi yanı da bu canım
gelecek aklımızda askerlik sorunu olmayacak

evleneeceeezzz

burcuuuu süper yaaa acaip sevindim ev nerde nasıl alcakmısınız kira mı?

ayyy ben bile heyacanlandım...

ay evet dirim askerliğin iyi yanı da bu canım
gelecek aklımızda askerlik sorunu olmayacak

evleneeceeezzz

evet bunu düşününce insan mutlu oluyor ....
:)

inşallahhh....

benim sevgili eşim evlenirken
daha 5 senem var,kurum göndermiyor demişti :dilcikar:
meğersi ben onu yanlış anlamışım vereliniortak
evlendikten 10 ay sonra gitti :dilcikar:
aman boşver şimdi gitsinler
daha zor gelirdi

rüya gibi bizimkilerin bitirmesine az kaldı ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…