- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.721
denise selma kim kız kaydirigubbakcemile3
Hemsoooooooooommmmmmmm:teselli::teselli:
Bugün benimki hic aramadi
Sinavdaydim gerci, arasada konusamazdik, yeni geldim sayilir.
Ama telefonu acik birakmistim, sesi kisIkti..
Ararsa en azindan bileyim diye..
Arama aramadimafoldumben
kızlar merhabalar hepimizi allah kavuştursun a.s. benim yarim de 3 günlük asker... kısa beklerken uzun dönem çıktı gitmeden evvel söz falan yapmıştık dönüşte nişan yaza da evleniriz diyoduk fakat kısmet değilmiş tüm planlarımız suya düştü henüz alışmış diilim bu duruma akannehir tek sevindirici yanı ben balıkesirde çalışıyorum askerliği buraya çıktı ama 3 ay sonra başka yere gidicek sanırım...beni de aranıza alırmısınız?yerimseniben
saol canım amin...linguist Allah kavuştursun canım
hayırlıs buymuş
sensible ellerine sağlık canım
bugünde bitti sayılır:)))
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize
tatlim hosgeldin aliriz tabiki, listeye hemen senide ekliyorum
Allah kavustursun canim, bizimki kisa cikti ama dügün yine ertelenecek. Gelmesi, tekrar normal hayata alismasi, is bulmasi, para kazanmasi bunlar zaman alacak. Sanirim 2011 gelini olacam Allah nasip ederse insAllah. Herseyin hayirlisi canim.
hemşo benim nişanlımda aramadı mafoldumben
ilk gün 3 kez aradı 2. gün 1 kez bugün 3. gün aramadı
eğitimler başladı ya cnm o yüzden belki akşam ararlar :Saruboceq:
kızlar merhabalar hepimizi allah kavuştursun a.s. benim yarim de 3 günlük asker... kısa beklerken uzun dönem çıktı gitmeden evvel söz falan yapmıştık dönüşte nişan yaza da evleniriz diyoduk fakat kısmet değilmiş tüm planlarımız suya düştü henüz alışmış diilim bu duruma akannehir tek sevindirici yanı ben balıkesirde çalışıyorum askerliği buraya çıktı ama 3 ay sonra başka yere gidicek sanırım...beni de aranıza alırmısınız?yerimseniben
allah kavuştursun cnm yedek subay mı gitti
Kizlar, kisa dönem askerlik artik 12 ay olacakmis.Ocak ayindan itibaren bu kanun gerceklesecekmis.
Acaba bizimkileri etkiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?