- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.701
Kızlar biz de kardeşimi gönderdik... Şırnak /silopi diye gitti ama eğitim için cizreye göndermişler, bugün konuşabildik.
Tam da DTP nin kapatıldığı gün teslim oldu. Ortalık daha fena karışacak diye korkuyoruz..
Yüce rabbim askerlerimize kuvvet bizlere sabır versin....
o kadar kötü mü davranıyolar ya inanamıyorumkötükedihüso
sanki ne yapmış suç mu işlemişlerde böyle yapıyolar ya onlar asker mafoldumben
bgn hiç aramadı nişanlım arayamazda zaten
ilk eğitim günleri ya :sinifsinif:
bitsin artık bu eğitim kötü davranıyolarsaklava:
ben de ben de varımmm..
benim de bitanem vanda askerde((
ama Allahtan artık 32 günümüz kaldı...
Şafak 32... Veeee tam 753 saat sonra kavuşabileceğiz turkbayragi
benim eşim her gün aradı kızlar 2-3 kere, arardığı sürece daha kolay geçer ya, sesini duyamamak çok kötü :gitme:
Kızlar biz de kardeşimi gönderdik... Şırnak /silopi diye gitti ama eğitim için cizreye göndermişler, bugün konuşabildik.
Tam da DTP nin kapatıldığı gün teslim oldu. Ortalık daha fena karışacak diye korkuyoruz..
Yüce rabbim askerlerimize kuvvet bizlere sabır versin....
kızlar askerdeki sevdiklerinizle cep telefonundan görüşen var mı?? cep tlf yasak ama götürenler olabiliyor.. bunu deneyenler var mı??
ayrıca önceki sayfalarda yazılan liste çok iyi fikir olmuş, teşekkürler sensible :))
beni de eklersen sevinirim..
Van Jandarma asayiş klrd. kom. kısa dönem şafak 32..
:roflol::roflol:
Aslinda Basak burcunun özelliklerini cok tasiyorum, sakin bir insanim, temizlik hastasi, yeri geldiginde agir elestiriler yapan (bu huyumu hic sevmiyorum ama), vs.vs. ama iste yükselenim Koc bazen o sakin ve masum halim demekki birden degisip alevleniyor:roflol:
Bunu kisa sürede farketmen hislerinin kuvvetli oldugunu gösterir zaten,valla bravo Charmcim:1hug::1hug:
bitanem jandarma iyi mi canım rahatmı
benimki de jandarma komutanlığına düştü de
karakola belki göderebilirler usta birliğinde
guz nasılsın canım? Konuşabildin mi
canım ilk günler zorlanırsınızmerhaba
dun erzıncanda ağrıya gectıler . Sankı boşlukta gibiyım annem yanımda belkıde ondan cok hıssedemıyorum.hafta sonu annem gıdınce bakalım ne olacak. Sende böylemısın yoksa ben hala şoktamıyım
merhaba
dun erzıncanda ağrıya gectıler . Sankı boşlukta gibiyım annem yanımda belkıde ondan cok hıssedemıyorum.hafta sonu annem gıdınce bakalım ne olacak. Sende böylemısın yoksa ben hala şoktamıyım
guzum iyiyim aksi gibi sanki beni çok etkilemedi
sevmiyor muyum ne yaa diye düşünüyorum ama giderken neden o kadar ağladım
beni uğurlamaya çağırmadı diye neden o kadar kızdım ... Dimi
bi salağım hayatıma devam ediyorum sanki
çok mu kabullendim acaba bu durumu önceden? Mektup yazdım gittiğinden beri 2 gün ağlayacağım gelmedi
hep başka şeylerden bahsediyorum düğün salonları hazırlıklar falan bu tip şeylerle dolduruyorum mektubu.....
Allah kavuştursun diyorlar gülümeyebiliyorum amin diyorum.. Neden acaba ya?
Bi ben mi bu kadar ruhsuzum acaba
kendimi hantırdayacağımı düşünürdüm ama öyle olmadı
acaba konuşabiliyoruz diye mi?
bende aynı işte boşlukta gibiyim sanki sarhoş oldumda beynim durdu boş boş bakıyorum bence bu bı sok sende aynı seylerı anlatmıssın bosluk halı gıbı.
Sanırım bı süre sonra daha kotu olacak şoktan cıkınca .
aynen kuzucuğum beynim durmuş gibi birilerine bişeyler söylüyorum ama ne söylediğimi bilmiyorum gerçekten konuşurken bile takılıyor kelimeler tam çıkmıyor ağzımdan cümleler devrik devrik
bi tuhaf yani
neyse yaşayıp görecez gülüm şoktan çıkma halimizi de
bi de üstüne o kadar çok işler var ki kısa zamanda yapılacak inanamazsırin yaa
aklımızı mı yitiriyoruz guzum yaaa
sahip çıkalım bişeyler yapalım:))) daha genciz çiçeğim[/QUOTE
biz aklımızı yitirirsek onlar napsın :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?