- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.761
guzum iyiyim aksi gibi sanki beni çok etkilemedi
sevmiyor muyum ne yaa diye düşünüyorum ama giderken neden o kadar ağladım
beni uğurlamaya çağırmadı diye neden o kadar kızdım ... dimi
bi salağım hayatıma devam ediyorum sanki
çok mu kabullendim acaba bu durumu önceden? mektup yazdım gittiğinden beri 2 gün ağlayacağım gelmedi
hep başka şeylerden bahsediyorum düğün salonları hazırlıklar falan bu tip şeylerle dolduruyorum mektubu.....
allah kavuştursun diyorlar gülümeyebiliyorum amin diyorum.. neden acaba ya?
bi ben mi bu kadar ruhsuzum acaba
kendimi hantırdayacağımı düşünürdüm ama öyle olmadı
acaba konuşabiliyoruz diye mi?
ayy keşke 1 gün 1 gündür demii=))Size komutan torpil gecmisnaniknanik
Ahhh ahhh öyle komutana can kurban ya, erken gidin emri verse keske:)
düzelttim canim..
yorulmam canim merak etme, cok beklersek msj üstüne msj geldiginde yeni gelen arkadaslari bulamam, onlara yazik listede bulunsunlar, birlik beraberlikle daha rahat atlatiyoruz:)
Yogun oldugum zaman icinizden birine atarim listeyi, o kisi devam eder isterseniz tabi.
haydin canim gelecem ben sonra öptüm sizi opuyorumnanaktan
bende bikez 3 saat konustum ayaklarım yerden kesıldı ogün=))
ben geldim kıslar eşimlen sabah kadar konuşup moral almış olarak opuyorumnanaktan
ayy keşke 1 gün 1 gündür demii=))
peki canım olurkaydirigubbakcemile5
bende bikez 3 saat konustum ayaklarım yerden kesıldı ogün=))
hergünün böyle olsun inşallah canım
ben geldim kıslar eşimlen sabah kadar konuşup moral almış olarak opuyorumnanaktan
gözünaydın canım opuyorumnanaktan
saol canımm beniim hepimize böyle moraller inşallah asklerlerimiz gelene kadar :Saruboceq:
ben çok özlüyorum bir yanımboş gibi sanki keşke evlenmeden önce gitsydi diyorum evli olupta bir müddet ayrı olmak daha mı zornişanlı ya da sevgili olan arkadaşlar bana kzımasın yanlış anlamasın hepimiz özlüyoruz tabiki :gitme:
canım ya mutlaka daha zor olmalıçok varmı yoksa yeni gidenlerden mi?
Askim aradaiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
icli icli "seni cok seviyorum" diyip telefonu yüzüme kapattikaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım.biz bugün 1 kere konuşabildik. dün 3 kere konuştuk. bugün sıkı gözetim var sanırım.:a015:
kızlaaaar cok guzel bı haber aldım =)) bitanem hasta olmuştu grip yani 7 gun ıstırahat vermısler hafta ya hem onunla olcam hem safak saycam ınsallaaaah =)))
ben bugün hiç konuşamadım aramadı dün de cok kısa konuşabildik :sinifsinif:
evet canım cok zor yeni gidenler den 3 gün oldu üstelik eşime uzun dönem cıktı
malesef bizde çok kısa konuşabiliyoruz canım. arkada çok bekleyen var diyor. o nedenle kısacık konuşuyoruz ama önemli olan sesini duymak. sabahtan beri duyamadım sesini inanki içim çok huzursuz
gormuş geçirmiş arkadaşlar bu yemin toreni nasıl oluyor?saat kaçta başlar kaçta biter yemin toreninden sonra erkek arkadaşimla goruşebilir miyim?dağitim olmazsa ne kadar goruşebilirim.babamdan yemin toreni için izin cıktı :)) cok istiyorum erkek arkadaşimi gormek.
buarada ben cok kotuyum sesini duymak istiyorum ama daha doğru duzgun konuşamadık dun cok az konuştuk bugunde eğitimden dolayı snaırım arayamıyor.cok sıra oluyormuş ne zmn biter bu yoğunluk 1 hafta sonra azalır mı off ya
aaaa 7 gün istirahat için memleketine mi yollamışlar yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?