Ksa dnem Askerlik...

canım benim henüz alışamadın gitmeden önce kendini alıştırıyordun hala gideck gibi hissediyorsundur yokluğunun farkında değilsin günler geçtikçe baslar özlemler senağlama

ayy keşke 1 gün 1 gündür demii=))
peki canım olurkaydirigubbakcemile5

ben geldim kıslar eşimlen sabah kadar konuşup moral almış olarak opuyorumnanaktan
bende bikez 3 saat konustum ayaklarım yerden kesıldı ogün=))
hergünün böyle olsun inşallah canım

ben çok özlüyorum bir yanımboş gibi sanki keşke evlenmeden önce gitsydi diyorum evli olupta bir müddet ayrı olmak daha mı zor nişanlı ya da sevgili olan arkadaşlar bana kzımasın yanlış anlamasın hepimiz özlüyoruz tabiki :gitme:

ayy keşke 1 gün 1 gündür demii=))
peki canım olurkaydirigubbakcemile5

bende bikez 3 saat konustum ayaklarım yerden kesıldı ogün=))
hergünün böyle olsun inşallah canım

eveett gereçkten ayaklarım yerden kesildi zemuszemus opuyorumnanaktan
bu arada tickerlarımız aynıı :ecrin_bebek:

canım ya mutlaka daha zor olmalı çok varmı yoksa yeni gidenlerden mi?

kızlaaaar cok guzel bı haber aldım =)) bitanem hasta olmuştu grip yani 7 gun ıstırahat vermısler hafta ya hem onunla olcam hem safak saycam ınsallaaaah =)))

gormuş geçirmiş arkadaşlar bu yemin toreni nasıl oluyor?saat kaçta başlar kaçta biter yemin toreninden sonra erkek arkadaşimla goruşebilir miyim?dağitim olmazsa ne kadar goruşebilirim.babamdan yemin toreni için izin cıktı :)) cok istiyorum erkek arkadaşimi gormek.

buarada ben cok kotuyum sesini duymak istiyorum ama daha doğru duzgun konuşamadık dun cok az konuştuk bugunde eğitimden dolayı snaırım arayamıyor.cok sıra oluyormuş ne zmn biter bu yoğunluk 1 hafta sonra azalır mı off ya

ben bugün hiç konuşamadım aramadı dün de cok kısa konuşabildik :sinifsinif:

malesef bizde çok kısa konuşabiliyoruz canım. arkada çok bekleyen var diyor. o nedenle kısacık konuşuyoruz ama önemli olan sesini duymak. sabahtan beri duyamadım sesini inanki içim çok huzursuz

bugün hiç aramadı daha((((
sesini duymazsam nasıl geçirecem ben günlerii
bütün gün akşamı bekledim arar die hala aramadı yoksa arayamayacakmı yaaaaaaa

evet canım cok zor yeni gidenler den 3 gün oldu üstelik eşime uzun dönem cıktı

listeye bakmıştım 2 kişiye uzun çıkmıştı biri bendim diğeride sensin bu durumda...kötü olmuş bizde beklemiyorduk hiç...ama 3 ay sonunda aldığı puanlara göre sehir seçme hakkı varmış belki olduğun yere geliryerimseniben yada yakın bi yer olurda hafta sonları falan rahat görüşürsünüz...tabi bu bizim içinde geçerli:sinifsinif: hayırlısı diyelim yine :1rolleyes:

bende bu soruyu çok merak ediyorum iş yerinde bi aksilik oluşmazsaa gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…