- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.801
öyle olmuyor arkadaşım. bu askerlik hiç bişeye benzemiyor. ben ünv okurken farklı şehirlerdeydik mesela. ama gözüm arkada kalmıyordu. ne yiyor ne içiyor biliyordum. ama şimdi yemekler kötüymüş, hava çok soğukmuş geceleri uyuyamıyormuş. böyle olunca canından can kopuyor gibi oluyor insan
off ya anlatmasa bari böyle şeylerimafoldumben
seni üzüyo,elinden bişey de gelmez ki yapasın..
benim nişanlım olsa anlatmaz..
kan kusar kızılcık şerbeti içtim der.
allah kavuştursun...
hala aramadı yaaa çok merak ediyorum..
benim eşimde bugün hiç aramadı bende merak ediyorum dünde çok geç saatte aradı çok kısa konuşabildik arar inşallah canım
canım ben balıkesiri araştırdım sözlüm burda ask. olduğu için sabah 9 gibi falan başlanıyomuş..önce askerlik yaptığı yere gidiliyormuş(tabi buraya daha erken bi saatte gidiliyor) daha sonra burda bi kapalı spor salonu var oraya otobüslerle taşıyorlarmış yemin törenine gelen kişileri...önceden kaç kişi geliceğini bildirmesi gerekiyormuş ama askerimizin,ona göre salonda falan yerler hazırlanıyomuş ve öğrendiğim kadarıyla yemin töreni bitince o gün aileyle birlikte dışarda vakit geçirilebiliyorlarmış..her yerde bölemidir bilmiyorum amaakannehir
aradı aradı aradııııııı
oh ya sesini duydumya yeter...
allahım sabırlar versin herkese 3.günde bitti işte
evli olan arkadaşlar yemin töreninden sonra eşinizle kalabiliyormusunuz yoksa aynı gün birliğine dönmek zorunda mı ?
evli olan arkadaşlar yemin töreninden sonra eşinizle kalabiliyormusunuz yoksa aynı gün birliğine dönmek zorunda mı ?
gözünaydın canım senin adına sevindim inşalah benimki de arar :teselli:
mrb kızlar:) benim eşimde kısa dönem gitti askere 12 aralıktabeni de ekler misiniz listeye? aranıza yeni katıldım:kedi: şafak 156turkbayragi erzincan/merkez 3.ordu komutanlığı... rabbim tüm askerlerimizi korusun..
allah kavuştursun canım turkbayragi
hoşgeldin tugbahalil allah kavuştursun
mrb kızlar:) benim eşimde kısa dönem gitti askere 12 aralıktabeni de ekler misiniz listeye? aranıza yeni katıldım:kedi: şafak 156turkbayragi erzincan/merkez 3.ordu komutanlığı... rabbim tüm askerlerimizi korusun..
hoşgeldin canım allah kavuştursun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?