Ksa dnem Askerlik...

off ya anlatmasa bari böyle şeylerimafoldumben
seni üzüyo,elinden bişey de gelmez ki yapasın..
benim nişanlım olsa anlatmaz..
kan kusar kızılcık şerbeti içtim der.

off ya anlatmasa bari böyle şeylerimafoldumben
seni üzüyo,elinden bişey de gelmez ki yapasın..
benim nişanlım olsa anlatmaz..
kan kusar kızılcık şerbeti içtim der.

gitmeden önce nişanlımda öyle diyordu. ben söylemem diyordu ama ne kadar daraldı demekki söyledi. orada durumlar farklı, moraller bozuk ne bileyim işte arkadaşım offff offfff mafoldumben

evet askerlik başkaymışş.onun nasıl olduğunu bilmemek, ne yediğini ,nerde yattığını bilememk öyle kötü bi duygu ki bunu ancak o gün geldiğinde anlarsın canım
offfffffff ki offfffffffffffff

ailesiyle gunu geçirmesine iizin veriyorlar da ben ailesi gelicek mi daha belli değil ailesi gelmeyince aynı soyad olmayınca goruşturmuyorlar sanki bu arada soruyu yeniliyorum bilenler lutfen cvp versin.saat 9 cok erken yaa ben 9da adana da olabilirim en erken iskenderuna geçen kadar 3 saat

gormuş geçirmiş arkadaşlar bu yemin toreni nasıl oluyor?saat kaçta başlar kaçta biter yemin toreninden sonra erkek arkadaşimla goruşebilir miyim?dağitim olmazsa ne kadar goruşebilirim.babamdan yemin toreni için izin cıktı :)) cok istiyorum erkek arkadaşimi gormek.[/I]

evli olan arkadaşlar yemin töreninden sonra eşinizle kalabiliyormusunuz yoksa aynı gün birliğine dönmek zorunda mı ?

canım benim ben eşimin yemin törenine gidemedim ama bir gün izin vemişlerdi eşim ailesinin (kayınvalidemin) yanına düştüğü için onların yanında kalmıştı

mrb kızlar:) benim eşimde kısa dönem gitti askere 12 aralıkta beni de ekler misiniz listeye? aranıza yeni katıldım:kedi: şafak 156turkbayragi erzincan/merkez 3.ordu komutanlığı... rabbim tüm askerlerimizi korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…