- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.861
o beni aramıyacak değil ki zaten
arayacak hem de nasıl ama ben cevap vermiyeceğim
gerekirse zten ben haberleri kayınpederimden alırım benden hemen sonra onları arıyor
hem de bu şekilde onu test etmiş olurum bakalım ne kadar merak edip ilgileniyormuş:dilcikar:
hmm bunu bilmiyordum yadaha 3.günden pes etmek olurmuya ben 1 ay ağladım kaprislere 3.ayda azbiraz geçtimkaydirigubbakcemile3 3 ay onu hiç üzmedim hep alttan aldım sonra acık bağırdım ama sonu hep tatlı oldu aradığında neden kızdığımı anlattım oda halini bana anlatı tatlıa bağladık hep:asigim:
canım sen herzmn haklı olmanın üstünlüğünü yaşa
sana askerden sonra bişi derse ki demez şuan ona destek olursan gledikten sonra sen askrddeyen seni hiç üzdümmü dersin hep alttan aldım seni üzmemek için kendimi üzdüm derdin
daha öncede demiştim yine diyorum bir erkek maddi durumu bozukken ynında olan kadını
ve askerdeyken yanında olan kadını basına tac yapar en hassas halleri destek olmak lazm
tecrübe konuşuyoooorr kaydirigubbakcemile3
ben sanıyodum ki sevdiceği askere yollamak bu kadar zor değildir. sonuçta daha uzun ayrı kaldığımız oldu. ama üç gündür resmen dengem şaştı, nasıldır, rahat mıdır, uyuyabiliyo mudur, soğuk mudur, yorgun mudur, aklımda bunlardan başka hiçbir şey yok. ibrem edirneye döndü. allah herkese kolaylık versin
:mymeka: konuşma kız
askerlik sınamak için hiçte doğru biyer değil
gelince yap napcaksan deli kızkaydirigubbakcemile
aslında böyle dediğime bakmayın
kızgınlıktan diyom ben
hala çok seviyom onu ben
çok seven kırılır misali ben de kırıldım
bu tac meselesini gerçekten bilmiyodum ben ya
kötü anılmak istemem eşim tarafından neyse ambargoyu gelince koyarım artık
şimdilik kaldırayım
bencede en doğrusu böyle canım..sevindim şimdi bak:)
bilecik söğüt te canım
gerçektenmiii nasıl biyer yemin töreni yapılan yer..31 aralıkta gidecem yanına inşallah çıkıp gezebiliriz:)
gerçektenmiii nasıl biyer yemin töreni yapılan yer..31 aralıkta gidecem yanına inşallah çıkıp gezebiliriz:)
etrafta çok bir şey yok zaten yemyeşil bir yer kocaman bir alan var tören için
heykeller vardı anıt gibi bir şey galiba bir de yakınlarında bir padişahın türbesi vardı zannedersem
epey oldu oraya gideli yanlış hatırlamış olmayayım şimdi
benimde sevdiceğim cumartesi günü gitti dahaa:sinifsinif: şimdiden çok özledim onu yaaamafoldumben nasıl geçecek bu 5 ay bilmiyorum:sinifsinif:
ŞAFAK 153
ayy inşallah canım yaa :)) ben gıdememıstım yemın torenıne falan ıskenderunda yaptı bana cok uzaktı aılesıde gıdemedı bı basına yemın etmıstır artık :gitme:
teşekkür ederim canım ya ii oldu orayla ilgili bişeyler duymak..çok saol
yemin töreni tam 31 aralıkta mı ay ne güzel ya yılbaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?