- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi divine_time
-
- #11.041
Biranda ortaligi kaynattin ilarzucum haa:roflol:
Iyi oldu valla, hep agliyoruz, ezcükte keyüf yapakkaydirigubbakcemile2
Tamam canim sende kendine cok iyi bak, yolun acik olsun.
o ayaga anca kamuflajlı babet olur be güzelimkaydirigubbakcemile3[/QUOTE .!.:kaydirigubbakcemile3
Döverim izlerse zaten. Ne filmi izliyorsunuz dediğimde askerlikle ilgili falan diyordu. Bu ayın sonunda da parti mi ne varmış. Bayan sanatçı gelecek mi dedim yoook yaaa ddi:mymeka: Kadın gördüğün anda alanı terket dedim ama yapar mı bilmiyorum :roflol:ben bisey soyledim toparlayamadımda yusum izlemiyolardır kıs kaydirigubbakcemile3
Döverim izlerse zaten. Ne filmi izliyorsunuz dediğimde askerlikle ilgili falan diyordu. Bu ayın sonunda da parti mi ne varmış. Bayan sanatçı gelecek mi dedim yoook yaaa ddi:mymeka: Kadın gördüğün anda alanı terket dedim ama yapar mı bilmiyorum :roflol:
İLarzu burdaki karamanlı arkadaşlarımız güzeldir ama ordakiler kesin çok çirkindir :roflol:
valla millet ağlar biz güleriz:)))
ay çıkış saatim geldi çıkmak istemiyorum yaa topik te tavan yapacak böle giderse:))))
allah seni ne etmesin kamuflajlı babet de ne yahu :roflol: :roflol:aman erkekler güzelden ne anlar hadiseye güzel diyen erkekten ne bekliycenki gerçi benimki hayatta yorum yapamaz alnını karıslarım yanımda birine güzel derseklava:
evet aslında doğu moğu oldu diye üzüldüm ama allah bu konuda gönlüme göre verdi hohoohoh=)))))
haha :1ninca: şüphelenen varsa bize basvurun evet ortak çalışmayla bi gecede seceresini
çıkarır önünüze veririz, amme hizmeti çaylarda şirketten :roflol:
o ayaga anca kamuflajlı babet olur be güzelimkaydirigubbakcemile3
benim nişanlımda akşam çıkarayamayacak=))bence moonu mit yapak:))
deliğe bi taş attı kimse çıkaramıyor valla:))
ay çilek burnunu yirim:))
=)))ben yumurtladım şimdiallah seni ne etmesin kamuflajlı babet de ne yahu :roflol: :roflol:
işi kaynatanlar nası belli oluyobnmde çıkma saatim geldi kızlar
iyi güldürdünüz valla :roflol:
hadi hoşçakalın evden girerim
hepinize öpücük atıyorum burdan :roflol:
ya moon bu söylenecek şey mi şimdi kıskançlık krizim tuttu şimdi. bizimkilere çok film izletiyorlar mafoldumben
Ama yüzüğünü götürdü sol eline takıyor zemuszemus acemilikte bende kaldı sonuçta çarşı izni yok ama usta birliğinde verdim sol eline taktı. eğer o yüzüğün izi parmağına çıkmazsa görüşürüz senle dedim =)))
Burcii çok şanslısın çarşı izni konusunda. valla gölcükte fıstık gibi kızlar vardı. hepsi çok bakımlıydı ama güzel değillerdi :roflol:
Kiz Yusumcum, ben sonuclar aciklanmadan önce keske Izmir ciksa felan diye icimden cok geciriyordum, sonra aklima geldi, oranin kizlari cok güzel olur, fistük gibiler, geri vazgectimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Birde gecen gün arkadasim takiliyor. Diyorki askerler genelevine giderlermis diyor. Kellesini ucururum dedim sakayla karisIk:)) sonra ciddi ciddi sordum dedim Erzurumda varmidir ki genel ev? Kizi bi gülme tuttu:))))
Kızlar benide ekleyinedremit / kısa dönem
ben deldim nereye didiyonuz :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?