- Konu Sahibi divine_time
-
- #11.061
ya moon bu söylenecek şey mi şimdi kıskançlık krizim tuttu şimdi. bizimkilere çok film izletiyorlar mafoldumben
Ama yüzüğünü götürdü sol eline takıyor zemuszemus acemilikte bende kaldı sonuçta çarşı izni yok ama usta birliğinde verdim sol eline taktı. eğer o yüzüğün izi parmağına çıkmazsa görüşürüz senle dedim =)))
Burcii çok şanslısın çarşı izni konusunda. valla gölcükte fıstık gibi kızlar vardı. hepsi çok bakımlıydı ama güzel değillerdi :roflol:
aman erkekler güzelden ne anlar hadiseye güzel diyen erkekten ne bekliycenki gerçi benimki hayatta yorum yapamaz alnını karıslarım yanımda birine güzel derseklava:
evet aslında doğu moğu oldu diye üzüldüm ama allah bu konuda gönlüme göre verdi hohoohoh=)))))
haha :1ninca: şüphelenen varsa bize basvurun evet ortak çalışmayla bi gecede seceresini
çıkarır önünüze veririz, amme hizmeti çaylarda şirketten :roflol:
o ayaga anca kamuflajlı babet olur be güzelimkaydirigubbakcemile3
Kızlar benide ekleyinedremit / kısa dönem
hahha deja vu yasıyorum=)))
bu konuların aynısı 4 ay önce döndü bu topikte kızlar
tarih tekerrür ediyo yine
bu erkekler askerde bile kudurtuyo adamı, kız milletide hep aynı panik manik depresif=))))
aslında hiç fena olmaz damesai bitti çok çalıştım bugün=))))))
bana kk da maas versin işten çok buraya çalışıyom ben bea=)))
:roflol:
Ya hakkaten ama sorunluyuz biz biraz:)))
Adamin askerlikte cani cikiyor, biz neler düsünüyoruzkaydirigubbakcemile3
Benimki zaten benden uzakti, yani yaparsa yine yapar askerligi beklemezde, simdi burda hep bir arada bu erkek milleti, birbirlerini gaza getirirler hadi olum nolacak bi seferden diyerek.. Su anki listemizde ne kadar asker bekleyen kiz varsa, hepsini toplar basarim Erzurumu:mymeka:Çok üzgünüm çoook-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
sensible canım erkek milleti zaten tek başına zararsız.. toplu olunca gaza getiriyolar birbirlerini marifet gibi.. beni de al baskına giderken tüm türkiyeyi gezelim:roflol:
aslında hiç fena olmaz da
neysem bende çıkıyorum zati opuyorumnanaktan
sensibleciğim ellerine sağlık
bu şafaklar doğru mu canım
yada benimki mi yanlış
şafak 32 :icecream:
evet ya geneleve gidenler varmış. heryerde vardır canım o ya. olmasa bile birsürü sokakta var onlardan. millet koca diye ölüyor. hele ki kısa dönemlerin mesleği de var çok cazip geliyor onlaraKiz Yusumcum, ben sonuclar aciklanmadan önce keske Izmir ciksa felan diye icimden cok geciriyordum, sonra aklima geldi, oranin kizlari cok güzel olur, fistük gibiler, geri vazgectimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Birde gecen gün arkadasim takiliyor. Diyorki askerler genelevine giderlermis diyor. Kellesini ucururum dedim sakayla karisIk:)) sonra ciddi ciddi sordum dedim Erzurumda varmidir ki genel ev? Kizi bi gülme tuttu:))))
canım denizciler o beyaz elbiselerle dışarı çıkmıyorlar sivil çıkıyorlar çarşıya.yusum seninki de denizciydi yaa valla denizcileri rahat bırakmazlar. ustalığa gecince haftasonları dışarı çıkmasın CADIARZU
çok mu gaddarım
aslanım burcu bee... dimi ya hadiseye güzel diyen erkeğin zevkine tükürelim... benimkide yorum yapamaz.. alnını karışlarım...klava: delikafadulden
hoşgeldin canım... Allah kavuştursun..
kızlar az önce eşimden mail geldi.nete girme fırsatım oldu çok kısa süreli mail atayım dedim ama arama şansım olmadı demiş.şook oldum ondan mail geldiğini görünce.offf ya onlar gelene kadar biz kafayı yemezsek iyi
canım internet var mı orda akannehir
çocuk var mı canım?kızlar az önce eşimden mail geldi.nete girme fırsatım oldu çok kısa süreli mail atayım dedim ama arama şansım olmadı demiş.şook oldum ondan mail geldiğini görünce.offf ya onlar gelene kadar biz kafayı yemezsek iyi
ben deldim nereye didiyonuz :umursamaz:
Iste onu diyorum hayatim, bunlar bir araya gelince kudurmus gibi oluyorlarkafamçokkarıştı
Yok anam ya yapmazlar yapmaz...zemuszemus
Hem diyorum, hemde aciyorum bak, o orda yoruluyor, ac kaliyor, üsüyor, ben neler düsünüyorum..
Zaten Erzurum'da genelevi yoktur:umursamaz:
ayy Allah korusun genel ev :sm_confused: Allah korusun benim aşkım yapmaz. ama var ya buraya giren arkadaşların hepsi de çok seviyor eminim karşılığında da seviliodur.kimsenin sevdiceği yapmaz.. olmaz öyle şey diyelim. İçimizi ferah tutalım yaaa ...
benim en çok aklıma gelen hani haftasonları falan çıktıklarında bunlara takılan falan olur telefonunu falan vermeye çalışan olur. .. ne kadar bakmasa da bazı kızlar çok pis olabiliyo..klava:
oyy sensible daraldım yazarken bile.. tatlım arıyor mu seninki nasıl rahatmıymış benimki dün aramıştı ama bugun arayamadı heralde..
Varmidir????kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet ya geneleve gidenler varmış. heryerde vardır canım o ya. olmasa bile birsürü sokakta var onlardan. millet koca diye ölüyor. hele ki kısa dönemlerin mesleği de var çok cazip geliyor onlaraklava:
canım denizciler o beyaz elbiselerle dışarı çıkmıyorlar sivil çıkıyorlar çarşıya.
gaddar değilsin tatlım asker diye ii davranacağız ama sınırını da ii bilecekler yoksa yoldan çıkar bunlar =))
Benden size tavsiye kızlar. usta birliğine giderken yanlarına kötü bir cep telefonu alsınlar. orda bir internet cafeye bıraksınlar. biz öyle yaptık. internet cafeye haftasonları sadece size geleceğim dedi adam da tlfnun kalmasına izin vermiş. çarşı izninde tlfnu alıyor ve dakka başı arıyorum içim rahat ediyor az da olsa -tatlicadiarzu-
sevgülüleriniz askerde siz neler düşünüyosunuz :mymeka:
benüm akluma da sokmayın bakem , zaten yollamadan dedim bilgisayar başına verirlerse filan saçma sapan şeyler izlersen hakkımı helal etmiyorum diye , siz anladınız onu :sm_cool:
benimki izleyemez eli mahkum kaydirigubbakcemile3
Canım aradı şimdi sesi çok kötüydü..Gideli daha 4 gün oldu ama bana 4 ay gibi geldi.. Nasıl geçecek bilmiyorum
Iste onu diyorum hayatim, bunlar bir araya gelince kudurmus gibi oluyorlarkafamçokkarıştı
Yok anam ya yapmazlar yapmaz...zemuszemus
Hem diyorum, hemde aciyorum bak, o orda yoruluyor, ac kaliyor, üsüyor, ben neler düsünüyorum..
Zaten Erzurum'da genelevi yoktur:umursamaz:
Varmidir????kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çocuk var mı canım?
Kızlar daisy den hiç ses çıkmıyor değil mi? Nasıl oldu acaba eşi?
evet ya geneleve gidenler varmış. heryerde vardır canım o ya. olmasa bile birsürü sokakta var onlardan. millet koca diye ölüyor. hele ki kısa dönemlerin mesleği de var çok cazip geliyor onlaraklava:
canım denizciler o beyaz elbiselerle dışarı çıkmıyorlar sivil çıkıyorlar çarşıya.
gaddar değilsin tatlım asker diye ii davranacağız ama sınırını da ii bilecekler yoksa yoldan çıkar bunlar =))
Benden size tavsiye kızlar. usta birliğine giderken yanlarına kötü bir cep telefonu alsınlar. orda bir internet cafeye bıraksınlar. biz öyle yaptık. internet cafeye haftasonları sadece size geleceğim dedi adam da tlfnun kalmasına izin vermiş. çarşı izninde tlfnu alıyor ve dakka başı arıyorum içim rahat ediyor az da olsa -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?