Kuaför Belası :( :(

Bir de yaparken nasıl ağırdan satıyor nasıl ağırdan satıyor sorma gitsin, sanırsın bedavaya iş yaptırıyoruz:27:
Paramla rezil oldum resmen:53:
öyle olur zaten. bir de yarın nişan var ya illa bir aksılık olacak :D kıza sureklı gıttıgıne göre
belkı sölemıssındı nıkaha gıdecegını. söyledın mı?

öyle olur zaten. bir de yarın nişan var ya illa bir aksılık olacak :D kıza sureklı gıttıgıne göre
belkı sölemıssındı nıkaha gıdecegını. söyledın mı?

Canım bu eleman yeni başlamış buraya, her zaman aldırdığım kız değildi, pek muhabbetim olmadı söylemedim, aldırdım geldim, tecrübesizlik kurbanı oldum anlıycağın:14:

Sanırım benim de senin gibi oldu arkadaşım, acaip yanıyor, sir ağdayı kaç kere yapıştırıp yapıştırıp çekti:47::47::47::47::47::47::47:
Böyle bıyıklı gibi dolaşıcam anlaşılan, haftaya da düğün var inşallah o zamana kadar geçer bari:14::14::14:

Ben kendim aliyorum evde. Benim cildimde cok tahris olan cinsten. Once bebe pudrasi suruyorum ondan sonra agda yada agdali yapiskan bir bant koyup aliyorum. O zaman tenin hic tahris olmuyor. Ama yarina faydasi yok tabi bu bilginin. En kotu ihtimal makyajla kapatmaya calisirsin canim.

Ben kendim aliyorum evde. Benim cildimde cok tahris olan cinsten. Once bebe pudrasi suruyorum ondan sonra agda yada agdali yapiskan bir bant koyup aliyorum. O zaman tenin hic tahris olmuyor. Ama yarina faydasi yok tabi bu bilginin. En kotu ihtimal makyajla kapatmaya calisirsin canim.
Ben bunu burda gorup yazmadan gecemedim, talk pudrasi cok zararli ve kanserojen, ben de ayni sekilde cildim tahris olmasin diye kullaniyordum, fakat burda gordum hatta dans yazmisti, arastirdim, zararlari korkunc, birak tahris olsun, umarim millette okur, ben direkt gidip cope attim...
Dedigim gibi soylemek istedim aman uzak dur arkadasim...

Ben böyle konularda pek becerikli değilim o yüzden sürekli kuaföre giderim, ilk kez böyle bir sıkıntıyla karşı karşıyayım.
Ve;
bana da öyle geliyor ki burası yara olacak...:14:

arkadaşım konunu tesadüfen okudum akşam yatmadan pişik kremi veya silverdin sür yat sabahta gunes koruyucuyu ıhmal etme leke olmasın
not:(silverdinle sakın güneşe çıkma pişik kremiyle cıkarsın onda sorun yok bu arada pişik kremi aynı zamanda bir beyazlık tabakası vereceğinden kırmızıysa dudak ustun kamuflede eder bıraz )
çok gecmıs olsun

Ben biyiklarimi kendim alirim hep iple. Kuaforde aldirirsamda hep iple aldiriyorum ben. Ne zaman sir agdayla aldirsam hep seninki gibi tahris oluyo. Bir de benim cildim cok hassas 4 gunde falan anca geciyo. Ama sana tavsiyem zeytinyagi sur, bende acisini almisti hemde kizarikligi gecmisti. Umarim sende de ise yarar 😉

Ben de bir kere hazır ağda bandıyla kendim alırken aynı şekilde tahriş etmiştim. Moral bozmak istemem ama 2 gün falan kızarık kaldı sonra da kabuk bağladı yanmış gibi :43: Kapatıcıyla falan kapatırsınız artık çok fazla bir şeyler sürüp iyice fena yapmayın da

Ben bunu burda gorup yazmadan gecemedim, talk pudrasi cok zararli ve kanserojen, ben de ayni sekilde cildim tahris olmasin diye kullaniyordum, fakat burda gordum hatta dans yazmisti, arastirdim, zararlari korkunc, birak tahris olsun, umarim millette okur, ben direkt gidip cope attim...
Dedigim gibi soylemek istedim aman uzak dur arkadasim...

Sagol canim. Belki baska bir sy bulmak lazim o zaman soyle toz gibi. Yada farkli agdalar oluyor yagini suruyorsun cilde sonra agdayi yapistiriyosun.

Sürekli nemlendirirsen sert kabuklaşmasını engellersin. Vazelin gibi yoğun nemlendiren bir krem sürsen yumuşak kalır üstüne de dayarsın fondöteni oldu bitti. Kendi düğünün değil neyse ki

Arkadaşlar bugün her zaman gittiğim kuaföre kaş, bıyık aldırdım, eve geldiğimde gördüğüm manzara çok çok fenaydı.
Kadın bıyıklarımı alırken, derimi koparmış adeta, dudağımın iki üstünde de kırmızı kırmızı izler var ve çok acıyor, tahriş etmiş sanırım :(
Çok kötü görünüyor, sir ağda ile aldırdım bu saat oldu hala geçmiyor, yarın da kuzenimin nikahı var, böyle mi gideceğim ben rezil olcam, lütfen bir çare söyleyin de kurtulayım şu izlerdennn :( :(

canım aynı sey benimde esimle ilk bulusmamızda basıma geldi düsün artık ve bildiğin derimi soymustu dudagımın üstünü sanki bıyık varmıs gibi kırmızı derim soyuktu..bepanthen krem ,sudacrem ve hametan karıstırıp sürdüm bi haftada gecti en iyi etkiyide hametan yaptı bunlardan.kuruyup kabuk oldu o yanan yerler sonra döküldü.düğüne gideceksen altta krem sür üste kapatıcıyı sür ve tazele arada kapatıcı ile.cok gecmiş olsun

Tavsiyem, biyik icin sirden vazgecin. Hemen bir sorun olmasa da zamanla kararma oluyor. Bende biraz oldu tamamen biraktim.

Bu arada kas biyik icin kuafore hayatta guvenemem ya. Yuzumu benden iyi kim tanir diye dusunuyorum.

bir daha sir yaptırmayın bıyık bölgesine, çünkü o bölge çok hassas ve kalıcı iz bile olabiliyor. bir arkadaşımın başına gelmişti :S bol bol nemlendirmeye çalışın, buz tutun biraz. ve bundan sonra iple aldırın.

Arkadaşlar önerileriniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum...:12:
Bugün nikaha giderken makyajla bilmem neyle kapadım pek gözle görülür bir yanıklık olmadı, ama eve gelip makyajımı temizleyince acı gerçekle yüz yüze geldim yine of...:14:
Daha da kızarıyor sanki günden güne bir de üstü pürüzlü gibi yani, inşallah geçer, bundan sonra da hayatta o kıza gitmem lanet olası şey mahvetti yüzümü:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Aynı şey geçen sene benim başıma geldi, geçer diye doktora gitmedim daha beter oldu
Bence bi cildiyeye görün zaten bi krem veriyor ama hemen geçiriyor o kremde, çok geçmiş olsun

Arkadaşlar bugün her zaman gittiğim kuaföre kaş, bıyık aldırdım, eve geldiğimde gördüğüm manzara çok çok fenaydı.
Kadın bıyıklarımı alırken, derimi koparmış adeta, dudağımın iki üstünde de kırmızı kırmızı izler var ve çok acıyor, tahriş etmiş sanırım :(
Çok kötü görünüyor, sir ağda ile aldırdım bu saat oldu hala geçmiyor, yarın da kuzenimin nikahı var, böyle mi gideceğim ben rezil olcam, lütfen bir çare söyleyin de kurtulayım şu izlerdennn :( :(

Bende de tam kuzenimin nişan günü oldu bepanthene falan sürdüm hemen bol bol kurumasına izin vermedim akşamda pudra falan sürdüm pek belli olmuyordu

Arkadaşlar önerileriniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum...:12:
Bugün nikaha giderken makyajla bilmem neyle kapadım pek gözle görülür bir yanıklık olmadı, ama eve gelip makyajımı temizleyince acı gerçekle yüz yüze geldim yine of...:14:
Daha da kızarıyor sanki günden güne bir de üstü pürüzlü gibi yani, inşallah geçer, bundan sonra da hayatta o kıza gitmem lanet olası şey mahvetti yüzümü:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

canım dün geceden beri merak ediyordum seni......

makyajla kapanmış olması güzel haber tabi........:12::12::12:

çok geçmiş olsun.....mutlaka yanık kremi kullan canım.....hem daha çabuk geçer.....hemde leke kalmaz....:54::54::54:

bayan olmanın zorlukları işte......:47::47::47::47::47:

Aynı şey geçen sene benim başıma geldi, geçer diye doktora gitmedim daha beter oldu
Bence bi cildiyeye görün zaten bi krem veriyor ama hemen geçiriyor o kremde, çok geçmiş olsun

Ah arkadaşım demeeeee, ya kalıcı olursa ayy şimdi çok korktum işteeeee, en endişe ettiğim yorum oldu açıkçası:14:

canım dün geceden beri merak ediyordum seni......

makyajla kapanmış olması güzel haber tabi........:12::12::12:

çok geçmiş olsun.....mutlaka yanık kremi kullan canım.....hem daha çabuk geçer.....hemde leke kalmaz....:54::54::54:

bayan olmanın zorlukları işte......:47::47::47::47::47:

Ah canım sorma... Çok teşekkür ederim...:38:
Pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum, görünen o ki krem sürmeden geçmeyecek bu izler...
Çok mutsuzum böyle dudağımın iki yanında bıyıklarım varmış gibi hissediyorum, makyajla az çok kapandı bugün gerçi, yarın da sevgilimin yanına gideceğim dalga geçecek benle:27:

Back
X