şu beceriksiz kuaförlere sinir oluyorum. canım aksın bir şekilde idare et. altı ay sonra başka kuaföre git istediğini yaptır. yakın aralarla özellikle sarı tonları fazla deneme saçların yok olur sonra Allah korusunArkadaşlar, ombre yaptırmak istiyordum. Kuaföre anlattim ozellikle dogal dursun dedim. Uçlarına olacak diye belirttim. Kadin sacimin dibine de sürdü bir kac tutam. Ve istedigim rengi de söylememe rağmen bildiğin kaka sarısı dore olan bir renk yaptı. Sonra o renk erteso gunu daha da sarardi iyice beter oldu. Bende bir kutu kullu kumral boya aldim boyalı kısımları bu renge boyadim. Tam güzel oldu derken yine aktı. Dün bi defa daha boyadim kullu kumrala. Yine akar mı bi bilginiz var mi? Ne yapcam bu saça ben yaSuan guzel görünüyor ama yine sarilar cikacak diye korkuyorum.
şu beceriksiz kuaförlere sinir oluyorum. canım aksın bir şekilde idare et. altı ay sonra başka kuaföre git istediğini yaptır. yakın aralarla özellikle sarı tonları fazla deneme saçların yok olur sonra Allah korusun
Keske siz ellemeseydiniz. O kuafore gidip sacinizi istediginiz hale getirene kadar ugrasin tek kurus ta para vermeyin, yapmayi reddederse de sikayet edin
o zaman kahveye boya tatlım 6 ay sonra istediğin gibi boyatırsınSadece boyalı yerleri, o pis renkle gezmemek icin küllü kumrala boyadim. Artik kendim boyayacagim kuafore gidemem sanırım.
o zaman kahveye boya tatlım 6 ay sonra istediğin gibi boyatırsın
Ben de tekraf o kuafore dokundurmazdim. En mantklisu ustunden boyamak onu da yapmissin. Oturur bu sefer o kadar akmaz heralde.
olmaz canım farklı bir hava katar sanaSacimin orjinal rengi de küllü kumral. Kahve koyu olmaz mı?
olmaz canım farklı bir hava katar sana
resım ekleme sansınız yok mu
Şu kuaför ve boya sorunu hiç bitmeyecek sanırım. İnanın kuaföre gidip saçımı boyatmaya çekinir oldum renk gösteriyorsun alakası olmayan bişey çıkıyor ortaya beceremiceksen yok bende o ton de milletin saçı yanmasın. Çok saç boyatan biri değilim istediğim zaman aman yapamazlar diye vazgeçiyorum güzel yapanlar da fiyat tuzlu malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?