• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kuafor Kaşlarimi incelttii:(((

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

aglaia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
106
14
48
35
Ankara
Kızlar meraba dün kaslarimi sadece toplatmak için kuaföre gittim. kaslarimi da bir 4 ay falan uzatmistim tam istediğim şekli vermisti önceki kuaforum. Dünde vaktim olmadığı için yine tanıdığım başka kuaföre gittim oda biraz inceltti çok moralim bozuk:(( yağ karışımı falan suruyorum etkisi olur dimi :(( bide ankarada Tunalı da b yer duydum kas tasarım merkezi sanirm adını vermem yasak mı diil mi bilemedm ama kıl atimi yöntemiyle boşlukları dolduruyomus sol Kasımin b yerinde kusme var da hiç ankarada bu tarz b yer bilip yaptıran var mı ?? :)

Kızlar meraba dün kaslarimi sadece toplatmak için kuaföre gittim. kaslarimi da bir 4 ay falan uzatmistim tam istediğim şekli vermisti önceki kuaforum. Dünde vaktim olmadığı için yine tanıdığım başka kuaföre gittim oda biraz inceltti çok moralim bozuk:(( yağ karışımı falan suruyorum etkisi olur dimi :(( bide ankarada Tunalı da b yer duydum kas tasarım merkezi sanirm adını vermem yasak mı diil mi bilemedm ama kıl atimi yöntemiyle boşlukları dolduruyomus sol Kasımin b yerinde kusme var da hiç ankarada bu tarz b yer bilip yaptıran var mı ?? :)

benim ablamda aynı durumu yaşamıştı daha sonra kaşlarına badem yağı sürerek ve kaşlarını uzatarak çözümü bulmuştu bi süre kötü bi görüntü vardı ama daha sonra kaşları kalınlaşıp çok güzel olmuştu :) ama burda kuaförde önemli o hep aynı kuaföre giderek başarmıştı bunu

Back