Saç Uzatma Yöntemleri Kuaför Saçımı Çok Kısa Kesti. Bana Teselli Verin :(

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Kırık aldırmaya gitmiştim. Adam şeklini düzeltiyorum diye saçımı kısacık kesti. Uzatıyordum omuzlarimdaydi şimdi ise kısacık kulak hizasında oldu. Moralim çok bozuk. İşyerindeki bazı arkadaşlarim da güzelim kızı ne hale getirmişler fln dediler iyice moralim çöktü. Erkek arkadaşım da uzatıyordun bu ne hal şimdi fln dedi. Bade iscilin eski hali gibi bu ne böyle dedi. Saçım asla uzamayacak gibi. Nolur Teselli verin :( Moralim çöktü iki gündür :(

Kuaförler ne anlar böyle kendı basına ıs yapmakdan bılmem kı , kırık aldırmak ıstıyorsa al kırıgı sanane seklınden kardesım !

keserken hiç mi bakmadın ..

Omuzlardan kulak hızasına resmen 1 karış ..

Yumurta ve zeytınyagını karıstırıp sacına maske yap strec ıle sar ve 2 saat bekle gercekten cok faydası oluyor

benım saclarım cok uzundu degısıklık olsun ve boyalar gıtsın dıye aynı sızın gıbı kut kestırdım cok kısa kestım ama enseyı actırdım sımdı uzamaya basladı cok sınır bozucu bı surec :(

Benimde kalcamda ki saclarim renk acma calismalari yanmalad uzatmalar tekrar oynamalar en sonunda da kuaforun kısacık kesmesiyle başbaşa kaldim auni durumdayiz :( ceneme bile zor degiyor soğan kurune basladim hindistan cevizi yaginada bemix evigen Bepanthen karistirdim aklima geldikce bunlari yapiyorum ya sabir :((

Back
X