• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaför saçlarımı mahfetti :(

cnmm arkadaşının saçlarını satmak için kesmişlerdir.... saç eğer birde doğal ise an kısası 100tl den başlıyor bu yüzden çoğu kuaför özellikle uzun saçlarda fazla kesmeyi tercih ediyor... eğer saçları birde sağlıklı görünüyorsa daha fazla para alıyorlar :34:

benim saçlarımda da kırık yoktu düzleştirici kullanmaktan çekinirim kırılacak diye:52:

saolun kızlar dediğiniz gibi benim tesellim kökü bende saçlarıma alışamadım üstelik özel bi gün vardı ve o şekilde gitmek zorunda kaldım.
bazı arkadaşlar görmedin mi keserken demiş saçlarım uzundu baya o yüzden arkaya alıp kesiliyor bu yüzden ilk kestiğinde baktım tamam o kadar yeter dedim sonra düzeltcem üçgen yapcam derken sonuç bu.
umarım 3 aya kadar görünür bi uzama olur.

bende taa haziranda ara makas attirdim sacima. Aptal adam ben isimde cok iyiyim cok degisik bir teknik biliyorum falan dedi bi basladi ara makas atmaya rezil etti kafami!! ordan burdan kucuk kucuk saclar cikiyo. Onun yuzunden saclarimi oruyorum artik. uzatiyorum. uzasin adam gibi kestiricem. Ay aklima geldi sinirlendim.

yenı konu acmak ıstemedım bugun kuafore gıttım oyle cok ovdulerkı salak kafam benım yaa.kahkulumu kısalt arkayıda yuvarlak kes dedım hepsı bu cok mu zor.yanları zor uzattım zaten katlar vardı.hanı keserken yukarı kaldırıp kesıyolarya kızımda durmuyodu bırde ne goreyım yanlara kat vermıs.duzlestırıcı yıpratır dıyo bırde.eee dedım benım sac tıpım duz degılkı bunu kestın sımdı devamlı fon ben boyle ıstemedım dedım ama sınır oldum.oturdugumuz yer kucuk bır yer herkesın sac modelı aynı artık benımkıde.benı bukadar sınırlendırdıler strese soktular umarım benım gıbı olurlar lanet olsun ya oyle kolayda uzamıyorkı bosver deyım.duzelttırme baska bırseye dondurme sansımda yok.offfffff.

kuaföre gittim oturdum koltuğa dedim ki bakın ben ne zaman kuaföre gitsem saçım çok kesiliyor sadece uçlarından 1 en fazla 2 cm gitsin
arkası da üçgen olsun dedim ama keskin bi üçgen değil bu kadar boyu kalsın dedim
o da tamam ben çok iyi anladım dedi.saçımı arkama aldı kesiyor.çok anlamış gibi bakıyordu kesti saçlarımı bitti.ayağa bi kalktım şok oldum 1 karış kesmiş saçlarımı.o benim düzleştirmeye kıyamadığım saçlarım artık yok :((
çevremdeki herkes naptın sen dedi.inanın dışarı çıkamıyorum ya.arkası üçgenle alakasız u gibi kesmiş düzden biraz değişik
kadın saç bol diye çok çok kesti.offfffff eve geldim sinirimden ağladım bi kadın için saç ne kadar önemli.
çıldırıcam ya benim kuaföre derdimi anlatmam için ne yapmam lazım her defasında aynı sorun:(

Canım yapacak bişey yok uzayacak yine kökü sende ama bu konuda alınacak tek önlem şu ki, asla kuaförünü değiştirmeyeceksin bilmediğin yere gitmeyeceksin tek bir kuaförün olacak hep ona gideceksin. Diğer türlü sonuç hüsran oluyor malesef.

işte dejavu
o kadar yaşadım ki bunu
seni çok iyi anlıyorum
valla bunca yıllık saç kestirme tecrübemin bana öğrettiği şey
her b.ka karışmak lazım.her kesişinde çok kesme diye uyarmak:9:
bi de zurnanın zırt dediği yere geliyorum
kuaför iyi bi kuaför olsun
ben de geçen gün kestirdim saçımı
her gidişimde adama aynı şeyleri söyleyip duruyorum:9:
ne yapayım bilinçaltıma sağlık
yine ağlayarak çıkacağım o kuaförden gibi geliyor:9:
ben de çareyi böyle buldum:17:

bende bugun maalesef kuafor faciasi yasadim normalde side shave yaptigim saclarimi resmen kafamin yarisi kesilmis bi sekilde ciktim inanmiyorum ya. kahretsin:52:

bana kuaforden bahsetmeyin son gittigim kuafore saclarimi duzelt dedim. duzeltmek bizim isimiz dedi. hayatimda sahip oldugum en kotu saci kesti. firsatim olsa ertesi gun gidip kaziyacaktim o kadini ama yurtdisina geri dondum.

eğer kırık filan gördülerse kafalarına göre kesiyo kuaförler
ama saçın uzunsa sorun etme olan olmuş

bence kendine bi kuaför ayarla hep onda kestir
başka başka yerlere gidince bilemiyosun iyi diyolar kötü çıkıyo filan
ben o yüzden hiç uçlarından aldırmaya gitmem kestirirsem en az 10 cm kestiriyorum

Son düzenleme:
Canım senin huyunu suyunu bilen, güvendiğin bi kuaför değildi sanırım... çünkü benim yıllardır gittiğm kuaförüm saçlarım birazcık kesilse bile nasıl bunalıma girdiğimi bildiğinden uçlarından ona göre alır ve ben her zaman da memnun kalmışımdır.. onun sayesinde artk saçlarımı kestirmekten hiç korkmam 2 ayda bir kestiririm uçlarından hatta.. ama boyundan hiç gitmiyor nasıl beceriyorsa hiç almaz boyundan. Ben kendi elimle gösteririm çnkü ne kdr alıncağını. Artık o biliyor gerçi. Düzgün senin huyunu suyunu saçını bilen bi kuaför edin kendine ve saçını ne kdr keseceğini de kendin söyle o karar vermesin! :47:

bizim burda bi kuaför var çok süper kesiyo bizimkide tam tersi ya diyorum birazcık daha fazla kes yok diyo kıyamıyorum kesemem :D ya diyorum kes kesmiyo adam ya uzun kalıyo saçlar gene . Kötü olmuş cidden ya gidin tekrar dümdüz kesitin bari bi hizada olsun saçlarnz yada biraz uzamasını bekledikten sonra tekrar daha düzgün araştırıp bi kuaföre öyle giderisnz hızlı uzaması içinde badem yağını öneriyorlardı sanrm saçlar için

kuaföre gittim oturdum koltuğa dedim ki bakın ben ne zaman kuaföre gitsem saçım çok kesiliyor sadece uçlarından 1 en fazla 2 cm gitsin
arkası da üçgen olsun dedim ama keskin bi üçgen değil bu kadar boyu kalsın dedim
o da tamam ben çok iyi anladım dedi.saçımı arkama aldı kesiyor.çok anlamış gibi bakıyordu kesti saçlarımı bitti.ayağa bi kalktım şok oldum 1 karış kesmiş saçlarımı.o benim düzleştirmeye kıyamadığım saçlarım artık yok :((
çevremdeki herkes naptın sen dedi.inanın dışarı çıkamıyorum ya.arkası üçgenle alakasız u gibi kesmiş düzden biraz değişik
kadın saç bol diye çok çok kesti.offfffff eve geldim sinirimden ağladım bi kadın için saç ne kadar önemli.
çıldırıcam ya benim kuaföre derdimi anlatmam için ne yapmam lazım her defasında aynı sorun:(

aynı sorunu bende yaşadım cok ağladım daha sonrasında kuaförlere küstüm insan güvenemiyor bilerek yapıyorlar sanki valla en iyi çözüm kursuna gidip kendi sacını kendin kesmek heralde başkada birsey gelmiyor aklıma inan

Hic sorma yaa.. ayni problem bendede var.kadina cok az kesin ucundan diyorum 2 karis kesmisti biseyde diyemedim şok oldum. Saclarmda epey uzundu kalcalarimi geciyodu.Allah tan cabuk uzuyoda simdi ayni seviyeye geldiler.önlerine sekil verdirmeye gttm güzel verdi sekili.aa saclarn yine uzamis keselim diye tutturdu yok diyorm keselm diye yalvarack resmen manyak yaa.. saclarm uzun ve hic kirik yok diye kiskaniyomudur nedir

Back
X