Saç Kesim Şekilleri Kuaför tavsiye

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Mume12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3
0
1
37
Ben saçlarımı Ramazan bayramından önce tavukçuyolu Çetin cd değişim kuaföründe kestirmeye gitmiştim.Saçları sarıya boyalı bir bayan dışardan yeni gelmişti.Ordaki başka bir bayan benim saç kestirmek için beklediğimi söyledi.O da geldi ,saçlarımı nasıl kestirmek istediğimi sordu.Brn de kat kat kestirmek istediğimi ama onun tavsiye ettiği bir model varsa onu da deneye biliriz dedim.Bayan kafamı öne eğdirdi ve üç hamlede saçları kesti.Aman yarabi o kadar kötü kestiki yoldan geçen birine makası versek inanın bundan kötü kesemezdi.Kızdım sinirden ağlayacaktım.Biraz düzelti ama çare gitmişti bir defa.2,5 aydır saçlarımı düzelmiyor .Küsmüş dedi başka kuaför.Sakın Çetin cd DEĞİŞİM kuaför e. gitmeyin

Ben saçlarımı Ramazan bayramından önce tavukçuyolu Çetin cd değişim kuaföründe kestirmeye gitmiştim.Saçları sarıya boyalı bir bayan dışardan yeni gelmişti.Ordaki başka bir bayan benim saç kestirmek için beklediğimi söyledi.O da geldi ,saçlarımı nasıl kestirmek istediğimi sordu.Brn de kat kat kestirmek istediğimi ama onun tavsiye ettiği bir model varsa onu da deneye biliriz dedim.Bayan kafamı öne eğdirdi ve üç hamlede saçları kesti.Aman yarabi o kadar kötü kestiki yoldan geçen birine makası versek inanın bundan kötü kesemezdi.Kızdım sinirden ağlayacaktım.Biraz düzelti ama çare gitmişti bir defa.2,5 aydır saçlarımı düzelmiyor .Küsmüş dedi başka kuaför.Sakın Çetin cd DEĞİŞİM kuaför e. gitmeyin
Burası yemek bölümü yanlış yere acmissin Mune Mune Kazen Kazen @P r o d i g y

Hım yeni üye olduğum için işleyişi tam bilmiyorum.Hangi foru nerde bilmiyorum.

kötü kuaförleri bildirmek de tavsiyedir düşüncesiyle...
kadıköy moda caddesinde moda kuaförü kesinlikle tavsiye etmem. boya konusunda asla istediğiniz yapılmaz. saçlarınızı kestirmek zorunda kalırsınız, yani kaybedersiniz. obe güzellik merkezi var moda'da. orada da saçım hatalı kesildi. güya saç tasarımcısına kestirdim. paranla rezil olmak diye ben buna derim. şu anda kısacık saçlarım. uzatmak üzere kestirdiğimi söylememe rağmen... kozyatağı, atatürk caddesinde ise cadde kuaför var. hakan bey iyi iş çıkaracakmış gibi konuşur fakat saçınızı mahveder. resim göstermenize rağmen istediğiniz gibi boyamaz saçınızı.
izmit'te suat birer'i duymuşsunuzdur. suat bey iyi saç kesiyor. fakat merkez kuaförde (yani yürüyüş yolu üzerindeki) uğur bey iyi boya yapmıyor. berbat bir ton olunca ve saçı açıcı ile yakınca, daha cila atacağız diyerek kendini kurtarmaya çalışıyor.

-çok pahalı kuaförleri asla önermiyorum. sadece para tuzağıdır oralar.
-ne istediğinizi anlamadığını düşündüğünüz kuaför personeline de kendinizi teslim etmeyin. bu saça o olmaz. o kesim size olmaz gibi laflara kanmayın. muhtemelen yapamayacaktır ve saçınızı berbat edecektir de ondan öyle konuşuyordur.
- kuaförlükle ilgili temel bilgileri öğrenin. bilgisizliğinizden de faydalanan olacaktır.
-kuaföre mümkünse yalnız gitmeyin. saçınızı batırma olasılıkları artıyor.

Bahçeşehir'de 3A kuaför var harikalar yaratıyorlar ya ombre kesim boya fön herşey kaliteli çalışanlarıda uzman saç konusunda süper bi ortam hem sıkılmıyorum hem hizmet süper davranışlar herşey mükemmel tek kelime ile birçok ünlüde o kuaförde saçını yaptırıyor hatta il dışından gelene şahit oldum :) Şiddetle tavsiye ederim..

Back
X