Zararlarinin tam tespiti icin cikan teknolojinin ustunden belli bir zaman gecmesi lazimmis ve bildigim kadariyla o zaman sureci gecmemis lazer epilasyon icinBen hamileyken sormuştum dr a yaptır sakıncası yok demişti
Eşim olmaz demişti de bırakmıştım
Ne zararı varmışki lazerin
Benim doktorum hamileyken kesinlikle lazer yaptıramazsın demişti.Ben hamileyken sormuştum dr a yaptır sakıncası yok demişti
Eşim olmaz demişti de bırakmıştım
Ne zararı varmışki lazerin
Ne kadara yaptirdin canım sen??sadece bacaklarına mi??bikini bölgesini yaptirdin mi??Ağdaya verilen parayı biriktirip lazer yaptırın kızlar
Temizlik ki ne temizlik
5 senedir bacaklarımda tek tüy yok
Diğer yerleri bitirmeden bıraktığıma çok pişmanım
Drların dedikleri birbirini tutmayınca deli oluyorum.Geçen gün burda bir konu daha vardı.İki defa temiz dedikleri kadına sonra kanser denmişti.Artık dra gitmeklede netleşemiyor insanBenim doktorum hamileyken kesinlikle lazer yaptıramazsın demişti.
6 seans tüm vücutNe kadara yaptirdin canım sen??sadece bacaklarına mi??bikini bölgesini yaptirdin mi??
Baya uzun bir sureymis.ama tamamen temizlemiyor anladığım kadarıyla bikini bölgesini. Yine de bacaklar icin denemeye değer6 seans tüm vücut
Bacaklarımda hiç kalmadı
Koltuk altı tek tük
Kollarımdakiler açık renkti onlarda yarı yarıya düştü
Bikini bölgesi çok acıyordu düşükte çalıştılar oda üçte biri falan gitmiştir
Uzun zaman oldu ama 2000 tl di peşin ödemiştim
Biteli 5 sene oldu ama 6 seansın bitmesi 2 yıla yakındır.7 sene olmuş yaw
Nasil zor testleroha artık ya...
yani ben anlamadım bu nası saçmalıktır?
ben de bazen kullanıyorum ama önce kolonya sıkıp yakıyorum iğneyi sonra tekrar siliyorum kolonya ile peçeteye ya da eczaneden aldığım insülin iğnesini kullanıyorum.
içiniz rahat etsin istiyorsanız aynen böyle diyip gidin, hepatit ve aids gibi hastalıklar için kısa sürede yakalamak için testler var ama zor testler bilmem yaparlar mı gittiğiniz hastanede.
Esiniz ne is yapiyor ?Bu arada eşime sordum
Bazı virüsler dış ortamda kristalleşip uzun süre yaşayabilirlermiş.Spor yapanları varmış oda neyse.
Bir daha gitmeyin o kuaföre
Bacaklar o kadar acımıyordu yüksek dozda yaptılar.Gebelik için ara verdiğim halde bitti.Baya uzun bir sureymis.ama tamamen temizlemiyor anladığım kadarıyla bikini bölgesini. Yine de bacaklar icin denemeye değer
Ay bunu sölemim ya sağlıkçı diyimEsiniz ne is yapiyor ?
Anladim..acaba ne yapmam hangi testleri yaptirmam gerekiyorAy bunu sölemim ya sağlıkçı diyim
Nasil zor testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?