Kuaför ve igne !

Ben hamileyken sormuştum dr a yaptır sakıncası yok demişti
Eşim olmaz demişti de bırakmıştım
Ne zararı varmışki lazerin

Ben hamileyken sormuştum dr a yaptır sakıncası yok demişti
Eşim olmaz demişti de bırakmıştım
Ne zararı varmışki lazerin
Zararlarinin tam tespiti icin cikan teknolojinin ustunden belli bir zaman gecmesi lazimmis ve bildigim kadariyla o zaman sureci gecmemis lazer epilasyon icin

bu kuaforler sonunda igneye'de basvurdu.. cidden Turkiyedeki bazi kuaforlerin diplomasi bile yok.. sonuc bu sekilde oluyor maalesef..

Bugün KK iyi kıl yaptı ha.
Bi tanesinde konu sahibini şşşşt diye ağdacı 3-5 dk okşamıştı,bunda batık iğne ile çıkarılmaya çalışmış bir tane konu sahibinin eşi kıllı şeyler aratmıştı internette.
Konuya cevap: olay anında tepkinizi koymalıydınız mazallah mikrop kaparsınız.

Ağdaya verilen parayı biriktirip lazer yaptırın kızlar
Temizlik ki ne temizlik
5 senedir bacaklarımda tek tüy yok
Diğer yerleri bitirmeden bıraktığıma çok pişmanım
Ne kadara yaptirdin canım sen??sadece bacaklarına mi??bikini bölgesini yaptirdin mi??

Benimde basima bi kere geldi batiklari toplu igneyle.aldi ve ben sonradan endişelendim hepatit testi filan yaptirdim cok sacma bişey o gun anlamadim ama baya bi takmıştım sağlıksız birşey

Ne kadara yaptirdin canım sen??sadece bacaklarına mi??bikini bölgesini yaptirdin mi??
6 seans tüm vücut
Bacaklarımda hiç kalmadı
Koltuk altı tek tük
Kollarımdakiler açık renkti onlarda yarı yarıya düştü
Bikini bölgesi çok acıyordu düşükte çalıştılar oda üçte biri falan gitmiştir
Uzun zaman oldu ama 2000 tl di peşin ödemiştim
Biteli 5 sene oldu ama 6 seansın bitmesi 2 yıla yakındır.7 sene olmuş yaw

Batık cımbızı diye birşey var onuda steril edip kullanır yani kuaforler iğneyede ne gerek var yani birde kanama olmuş etinizde bence kuaforunuzu değiştirin

Baya uzun bir sureymis.ama tamamen temizlemiyor anladığım kadarıyla bikini bölgesini. Yine de bacaklar icin denemeye değer

oha artık ya...

yani ben anlamadım bu nası saçmalıktır?

ben de bazen kullanıyorum ama önce kolonya sıkıp yakıyorum iğneyi sonra tekrar siliyorum kolonya ile peçeteye ya da eczaneden aldığım insülin iğnesini kullanıyorum.

içiniz rahat etsin istiyorsanız aynen böyle diyip gidin, hepatit ve aids gibi hastalıklar için kısa sürede yakalamak için testler var ama zor testler bilmem yaparlar mı gittiğiniz hastanede.

Bu arada eşime sordum
Bazı virüsler dış ortamda kristalleşip uzun süre yaşayabilirlermiş.Spor yapanları varmış oda neyse.
Bir daha gitmeyin o kuaföre

Nasil zor testler

Baya uzun bir sureymis.ama tamamen temizlemiyor anladığım kadarıyla bikini bölgesini. Yine de bacaklar icin denemeye değer
Bacaklar o kadar acımıyordu yüksek dozda yaptılar.Gebelik için ara verdiğim halde bitti.
Bikini çok acıyor ya devam etsem biterdi gerçide daha uzun sürerdi o kesin
Şimdi lumea kullanıyorum oda güzel Özellikle yüz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…