Kuaför ve igne !

Yarın bir bahaneyle gidip iğnelere bir baksanız olmaz mı
Belki gerçekten tek kişide kullanıyordur
Salakmı canım bu üçkuruşluk şey için herkesi riske atsın

Anladim..Estagfirullah ..
Tesekkur ederim cevap icin..

Ah bu kuaförler ve yalanları. ..
15 sene kuaförlük yaptım 3 kardeşim hala bayan kuaförü kuaför yalanları bunlar hiçbir zaman atılmaz yeni iğne oraya konmaz sıkıntın varsa iğneni kendin götür yanında ama kolonya veya alkolle siliniyor biz siliyorduk en azından

Yarın bir bahaneyle gidip iğnelere bir baksanız olmaz mı
Belki gerçekten tek kişide kullanıyordur
Salakmı canım bu üçkuruşluk şey için herkesi riske atsın
Ahdadan sonra kaşimi aldigi odaya gectik..
"Bak igne kutusu" dedi..bir kutu igne vardi..
Bilemiyorum iste bir suphe var oda kafama takiliyo..ya dogru degilse pis igneyse diye uzuluyorum..

Ben agdaya gidiyorum batiklarimla niye ugrastirayim ki kendim bile ugrasmam ben..

En sevilmeyen iştir aslında ama bazı manyak meslektaşlarımızın hobisi bu bir daha ki sefere izin verme izi kalıyor de ki yara olunca izi kalma ihtimali var gerçekten de
Bir daha asla zaten direk mudahale eder yaptirmam ama bu kez noldunu bile anlayamadan batirdi iste ve ya oyleyse ya soyleyse diye dusunceden uyuyamiyorum suan..

Öyle ün yapmış şubeleri olan kaliteli bir yerde ben pek ihtimal vermem şahsen ama kuruntuyla da yaşanmaz
Yarın aile hekiminize danışın
Yönlendirir sizi

Ben de dövme kaş yaptırırken çok endişelenmiştim elli kere iğneye bakmıştım. Bir kere de kedime serum takacak veteriner az kalsın bir önceki kediden kalan mikroplu iğneyi takıyordu ki son anda fark etti ayyy diye. Size de bir şey olmaz ama oraya gitmeyin bence artık. Bir olmaz iki olmaz Allah korusun kuaförlerin çok azı steril çünkü.

Ben de ağda mı kuaför de yaptırırım ama kendi ağda mı evden götürürüm makinamla birlikte orda takar ısıtır öle yaptırırım kuaförde başkasına kullanılan ağda yüzünden enfeksiyon kaptım aylarca uğraştım dikkat et bence ağdanı da kendin götür

Nasil hangi marka ?..
Sadece agda kismini aliyorsunuz yani rolonlu kismi..?.. peki cubukla yaptiklari sivi agdayi nerden temin ediyorsunuz?.

bu tarz seyler ihtimal dahilinde olsa bile yasanması cok az kan yoluyla gecen bulasıcı hastalıga sahip kisi oranıda cok fazla degil neticede birde viruslerin dıs ortamda belli yasam sureleri var bildigim kadarıyla hem boyle dikkatsiz davranılsa simdiye kdr orası kapanırdı hastalık vs bulasmıs olsa insanlara..

Nasil hangi marka ?..
Sadece agda kismini aliyorsunuz yani rolonlu kismi..?..
Bikini bölgesi için konserve sir ağda kullanılıyor bacak için rolon olandan ben her ikisini de götürüyorum markası da vivet pudralı ağda en temizi en güzeli kendimin götürmesi aklımda soru kalmıyor

Iste genede suphe varya suphe

Bugün dünya ağda günu galiba? Herkesin ağda yaptırası gelmiş.

3 4 gün sonra durumu doktora anlatıp kan testi isteyin içiniz rahatlasın. birşey bulaşmıştır bulaşmamıştır bilemeyizki dikkatli ol birdahakine der geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…