Kuaför

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.605
398
Bu dert mi demeyin nolur :(
Dün dip boya yaptırmak için gittim ,saçlarım inci sarısı yani bi nevi platin
Altı üstü dip yapıp gönderecek ,
Tuttu uyarmama rağmen dibine grimsi kumral bi geçiş yaptı ,saçkara cila attı o pırıl pırıl saç küllüye döndü ,
350 tl de cabası verilen ,
Beğenmedim neden benim söylediğim uyardığım gibi depilde böyle yaptın diyince resmen üste çıktı böyle güzelmiş öyle basitmiş bilmem ne ,
İnsanların başkasının tercihine hiç mi saygısı yok,
Bi iş yapıp ücretini alıyorsun ,helal lokma kazansana
Üstelik özür dileme gönül alma bile yok böyle iyi oldu sen bilmezsin dedi resmen ,
Sinirimden kudurdum aynaya baktıkça cinnet geçiyorum

Bu dert mi demeyin nolur :KK43:
Tuttu uyarmama rağmen dibine grimsi kumral bi geçiş yaptı ,saçkara cila attı o pırıl pırıl saç küllüye döndü ,
Beğenmedim neden benim söylediğim uyardığım gibi depilde böyle yaptın diyince resmen üste çıktı böyle güzelmiş öyle basitmiş bilmem ne ,
Üstelik özür dileme gönül alma bile yok böyle iyi oldu sen bilmezsin dedi resmen ,
belki sonradan seversin bu rengi...

Oyle haklisin ki.

Baskalarinin tercihlerine saygi duymayan bir tip.Benim istedigimi yapmicaksan para almazsin de bir dahakine.Eger begenirsem istedigimi yaparsan surekli musterin olurum de.Ama bu gittigin kuaforun yanindan bile gecme.

Cok sinirleniyorum insanlara bu denli karisip uste cikanlara.

Sevilecek gibi değil ,resmen yaşlı durdum :(

Dip boya ücreti bu paramla rezil olmak cabası,istanbul bahçelievlerde. Popüler bi yer

Bi daha gitmem en kötüsü ben daha koltuğa otururken tek renk diye uyardım inadına yapar gibi

Aslında lazımdı ona böyle bişi yapmak

Ben memnuniyetsizliğimi belirtince sadece malzeme parası almasını beklerdim parayı geçtim kusura bakma vs bile demedi bide üste çıkmaya kalktı ,kaç yıllık kuaförüm bide

Ben memnuniyetsizliğimi belirtince sadece malzeme parası almasını beklerdim parayı geçtim kusura bakma vs bile demedi bide üste çıkmaya kalktı ,kaç yıllık kuaförüm bide
ole ukala banazz cok bildmm ayaklari olan yerler hep ayni halti yiyolar malesef adi var dibi kovuk terbiyesz benimde basima geldi bikere haram zikkm olsun dedim attigi 5paket balyaja acma yok boyama yok hicbi islem yok 300tl aldi yok cok dogal yapmista yok saci yipratmamista yok bitkisel boya vs.hikaye git kuaforler odasina sikayet et dilekce yaz gercekten yardimci oluyolar bir dip boyasi tas catlasin 150tl olsun bu resmen soygunculuk ve dolandiriciliktir vermeseydin dicemm buseferde cingar cikarirdi salonda sanki sen sucluymssn gibi canini skma bidahada gitmezsn

Olaplex farkı ,pahalı biliyorum sadece dip açma boyama birde cila böyle oldu rengi önceden 3. Resimdeki dalgalı hali 20190407_152612-1.webp 20190407_152535-1.webp IMG_20190303_001605-1.webp gibiydi

ole ukala banazz cok bildmm ayaklari olan yerler hep ayni halti yiyolar malesef adi var dibi kovuk terbiyesz benimde basima geldi bikere haram zikkm olsun dedim attigi 5paket balyaja acma yok boyama yok hicbi islem yok 300tl aldi yok cok dogal yapmista yok saci yipratmamista yok bitkisel boya vs.hikaye git kuaforler odasina sikayet et dilekce yaz gercekten yardimci oluyolar bir dip boyasi tas catlasin 150tl olsun bu resmen soygunculuk ve dolandiriciliktir vermeseydin dicemm buseferde cingar cikarirdi salonda sanki sen sucluymssn gibi canini skma bidahada gitmezsn
Kesinlikle zaten o kadar üstüme geldi ki nalet olsun dedim

Bu dert mi demeyin nolur :(
Aynı şey zamanında başıma gelmişti üniversitede iken para vermedim boya parasını ver bari diye tutturdu onu verdim çıktım sonra gittim başka bı kuaföre onun yapamadığı şeyi duzelttrdm kuaforlerin çok fazla para aldığını düşünüyorum her zaman 350 TL ne dip boyası için Allah aşkına istemediğin şeyi yapms bide 😕😕

Ne olursa olsun başta siz istediğinizi tarif ettiğinizde fikrini söylemesi lazımdı. Bak söyle yapsak daha iyi olur diye, siz de ona göre karar verirdiniz. Saçı kullanacak olan sizsiniz kuaförlerin müsteriye he deyip sonra böyle kafalarına göre iş yapması kabul edilir gibi değil.

Back
X