- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi deepsimply
Keşke saç
Fotosu atsaydınız.
Ama yaptığı her halükarda Saçma ötesi.
Fotosu atsaydınız.
Ama yaptığı her halükarda Saçma ötesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncekı haline göre bu yenı renk çok daha iyi olmuş bence . 1 haftaya oturuyor bu renkler ve gercekten güzel duruyor göreceksiniz. Bence değiştirmeyın kullanın çok hos olmuş.Olaplex farkı ,pahalı biliyorum sadece dip açma boyama birde cila böyle oldu rengi önceden 3. Resimdeki dalgalı hali Eki Görüntüle 2255557 Eki Görüntüle 2255558 Eki Görüntüle 2255559 gibiydi
Ben memnuniyetsizliğimi belirtince sadece malzeme parası almasını beklerdim parayı geçtim kusura bakma vs bile demedi bide üste çıkmaya kalktı ,kaç yıllık kuaförüm bide
ÜzerBen insanların bu kadar pasif davranmasını anlayamıyorum.
Siz dip boyaya gidiyorsunuz başka renk yapıyor ve üstüne de sizden 350 istiyor ve veriyorsunuz.
Olay cikaracaktiniz , polis cagiracaksiniz. Kuaförler birliğine şikayet edeceksiniz.
O parayı odemeyecektiniz. Bir kaç hafta sonraya da randevu alıp saçlarınızı istediğiniz şekle döndurecegini soyleyecektiniz.
becerememiştir de ondan öyle demiş sana..hatasını kabul etse para vermeyecektin belki..Bu dert mi demeyin nolur
Dün dip boya yaptırmak için gittim ,saçlarım inci sarısı yani bi nevi platin
Altı üstü dip yapıp gönderecek ,
Tuttu uyarmama rağmen dibine grimsi kumral bi geçiş yaptı ,saçkara cila attı o pırıl pırıl saç küllüye döndü ,
350 tl de cabası verilen ,
Beğenmedim neden benim söylediğim uyardığım gibi depilde böyle yaptın diyince resmen üste çıktı böyle güzelmiş öyle basitmiş bilmem ne ,
İnsanların başkasının tercihine hiç mi saygısı yok,
Bi iş yapıp ücretini alıyorsun ,helal lokma kazansana
Üstelik özür dileme gönül alma bile yok böyle iyi oldu sen bilmezsin dedi resmen ,
Sinirimden kudurdum aynaya baktıkça cinnet geçiyorum
Dip boya ücreti bu paramla rezil olmak cabası,istanbul bahçelievlerde. Popüler bi yer