Kuaför

Canım merak etme ilk basta koyu oluyor sonra akıyor. Daha doğal durmuş böyle. Diplerin Çıktığında da tek renkte oldugu kadar rahatsız etmeyecek. Daha uzun gidecek.

ay ben düğünümden önce, arkadaşlar tarafından övülen bi yere gittim. ombre istedim, röfle yaptı adam. 450 tl baydım. hayatımda ilk kez bi kuaföre o kadar baydım yani. geçiş meciş yapmamış bana diyo ki ara makas var ondan olmadı. şaka gibi... gittim baska kuaföre orda onu anlata anlata düzeltirttirdim, kuaförü yani. totalde 500 tl ye maloldu. bide iyice açmadan boyamıs kızarmasın diye mor şampuan kullanıyorum haftada bir

Bu kuaförlerin özgüveninede hayranım heh.
Benimki de her kesimde kaynak yapalım,boyayalım,saçın az.
Ya sanane kardeşim.
İstersem yaptırırım.İtici oluyorsun.
Belki sana yaptırmayıp başkasına yaptırırım.
Bide kalkarken habire soruyor düşündün mü yapalım mı.
Çıkıcam en sonunda hanımefendi çizgimden.
Elle tutulur başka yerde yok buralarda.

bir hafta sonra gidin. yıkadım rengi oturdu ama benim gözüm alışmadı cila istiyorum deyin. cila ile en azından o küllü rengi kırabilirsiniz.

Ben memnuniyetsizliğimi belirtince sadece malzeme parası almasını beklerdim parayı geçtim kusura bakma vs bile demedi bide üste çıkmaya kalktı ,kaç yıllık kuaförüm bide

Ben insanların bu kadar pasif davranmasını anlayamıyorum.

Siz dip boyaya gidiyorsunuz başka renk yapıyor ve üstüne de sizden 350 istiyor ve veriyorsunuz.

Olay cikaracaktiniz , polis cagiracaksiniz. Kuaförler birliğine şikayet edeceksiniz.

O parayı odemeyecektiniz. Bir kaç hafta sonraya da randevu alıp saçlarınızı istediğiniz şekle döndurecegini soyleyecektiniz.

Bayağı hırpaladım lafla bunun üzerinr bir daha kendimi ona emanet edemem ,çok tanıdığım var giden gitmeyiz aklı başına gelir

Ben insanların bu kadar pasif davranmasını anlayamıyorum.

Siz dip boyaya gidiyorsunuz başka renk yapıyor ve üstüne de sizden 350 istiyor ve veriyorsunuz.

Olay cikaracaktiniz , polis cagiracaksiniz. Kuaförler birliğine şikayet edeceksiniz.

O parayı odemeyecektiniz. Bir kaç hafta sonraya da randevu alıp saçlarınızı istediğiniz şekle döndurecegini soyleyecektiniz.
Üzer

Siyaha boyayin kurtulun🤣 taş çatlasın 40 lira tutar🤣 siyahın cazibesine şu an bir kere daha kapıldım🤣 yasasın siyaaaağğğhhh:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::rapci::halay:

Bu dert mi demeyin nolur :KK43:
Dün dip boya yaptırmak için gittim ,saçlarım inci sarısı yani bi nevi platin
Altı üstü dip yapıp gönderecek ,
Tuttu uyarmama rağmen dibine grimsi kumral bi geçiş yaptı ,saçkara cila attı o pırıl pırıl saç küllüye döndü ,
350 tl de cabası verilen ,
Beğenmedim neden benim söylediğim uyardığım gibi depilde böyle yaptın diyince resmen üste çıktı böyle güzelmiş öyle basitmiş bilmem ne ,
İnsanların başkasının tercihine hiç mi saygısı yok,
Bi iş yapıp ücretini alıyorsun ,helal lokma kazansana
Üstelik özür dileme gönül alma bile yok böyle iyi oldu sen bilmezsin dedi resmen ,
Sinirimden kudurdum aynaya baktıkça cinnet geçiyorum
becerememiştir de ondan öyle demiş sana..hatasını kabul etse para vermeyecektin belki..

vallahi para ödemezdim.ben sana bunu mu yap dedim de gittin kafana göre yaptın der ödemezdim her yerde de kötü yorum olarak yazardım.

vallahi para ödemezdim.ben sana bunu mu yap dedim de gittin kafana göre yaptın der ödemezdim her yerde de kötü yorum olarak yazardım.

birkaç yıl önce adananın popüler bir kuaförüne saç kestirdim ki tarif ettiğimle ilgisi yoktu sonra sinir olup para iadesi istedim üste çıkmaya çalıştı
ne mi yaptım;maliyeye şikayet edip işyerine ceza kestirdim
şu anki aklım olsa uğraşırmıydım sanmam ama artık bir değil birkaç kez anlatıyorum ne istedipimi

Dip boya ücreti bu paramla rezil olmak cabası,istanbul bahçelievlerde. Popüler bi yer

Bi benzeri geldi başıma, bahçelievlerde ali y... diye biri açık kumral saçımı kopkoyu yaptı eski haline dönmek için baska bir yere gidip açtırıp tekrar boyatmak zorunda kaldım :( geçmiş olsun

Back
X